Jump to content

265

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

265's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. 265

    Revolver til magnum 2

    Ja eg og tror det er tid nok til å få siktebildet på plass,men har ingen erfaring i mag men skytetiden er lang. Får se om folket som har vært på NM slenger in post fra di som kan dette.
  2. 265

    Revolver til magnum 2

    Ja er den eg så på Hunter veier 1672g om railene er med da er eg usikker på men regner med det ? Stealthen er 1587g hadde trodd den var tyngre siden Hunteren har fluta løp men lengre løp drar på seg vekt. Er Steahlten eg har mest lyst på siden eg liker blånerte våpen best er vel gammeldags) men denne er cota så er ikkje det same Fant og en med weight barrel på Finn så en til å velge i. Får sikle å se litt før eg tar et valg må ikkje surre for mye siden disse er sjelden vare. Litt utenfor Winge er oppkjøpt av Alm men kven som får agenturet på S-W er ikkje avgjort men kanskje tilgangen på våpen blir bedre.
  3. 265

    Revolver til magnum 2

    Ja weight barrel var di tomme for di hadde bare fått 3 stk å di forsvant fort disse var svært populære i US å vanskeleg å få tak i. Muleg Stealth Hunteren blir beste valget litt vekt å ikkje for langt løp? Men her strides jo folket med løpslengden.men er sånn det skal være på et forum vis alle mente det same var det inget forum
  4. 265

    Revolver til magnum 2

    Ja Stealth Hunter må tettes va snakk om 1000-1200,- for jobben. Va den modellen di solgte mest av meget fin revolver.
  5. Var innom en butikk å sikla på revolver til mag 2 cal 44 SW 629 Hunter 8 375" løp ,fluta løp og tre grep SW 629 Stealth Hunter 7,5" løp gummi grep . Det var og en mod 629 med Weight barrel 6" løp som di var tom for var meget populær fekk nye i feb 2017? Er min første mag revolver har lest herinne langt løp er ingen ulempe i cal 44,så noen med bruker erfaringer av di 2 øverste eg fekk se på i butikken å vilken av di bør eg velge? Eller er det annet eg bør vurdere som er bedre egnet ?
  6. 265

    Skytebag for pistol.

    Har kjøpt meg en CED XL Professional range bag som er stor å har plass til den trenger på banen.
  7. 265

    Skytebag for pistol.

    Takk for tilbudet er 600 km vest av deg. Var i dag igjen hos Biltema å di sjekka på dataen ingen butikker her har den nærmeste var Kristiansand 240 km unna
  8. 265

    Skytebag for pistol.

    I nettbutikken er den enda utsolgt så tydeleg vis populær.
  9. 265

    Skytebag for pistol.

    Har vært å sett på Neverlost sin grab bag,den var stor men myk som gir lite beskyttelse på ting en er redd for som skytebriller. På youtube videoen virka Ced Professional range bag til å være stivere å mer solid god bunn på den og. Noen som kan bekrefte at den er så bra som det ser ut til Neverlost sin bag var flatpakka i esken.
  10. 265

    Skytebag for pistol.

    Et bra alternativ til så den var 54 cm lang,muleg den da er lang nok innvendig til Pardini kofferter som er 47 cm lange? Har vært hos Biltema og Patrol baggen var ikkje på lager der heller.
  11. 265

    Skytebag for pistol.

    Takk for info så meget bra ut til ok pris. Går utfra du kan fjerne skilleveggene i den ? Den var utsolgt i nett butikken muleg noen lokale butikker har den ?
  12. Ser etter en skytebag til å få med ting til stevner å trening. I den lokale butikken var ingen bag bare ryggsekker å i en spesial butikk for kofferter osv lite til mitt bruk. Krav eg har til den er plass til 2 Pardini i org kofferter +++, noen smårom til ammo - verktøy -hørselvern - skytebriller dei bør ikkje drive rundt med andre ting i baggen Neverlost har en grab bag til 1990,- som kan gjøre nytten bare sett den på nett Stenvaag Skytesenter har en Waltherbag den virker stor på bilde men ingen bilder av inndeling innvendig men prisen var ok. Brownells har noen fra 1000,- til 2900,- heftige priser + frakt. Så kva bruker dere å få med dere ting å tang til banen sikkert andre butikker som har brukandes bagger.
  13. Hadde same problem på min nye MP 90 S brukte Lapua ammo å da ble det roleg i andre enden når eg ringte å klaga. Ble sendt til impotør for utbedring kom tilbake å da va det borra så det ble kont rundt åpningen av løpet å det hjalp ikkje. Ingen tips om klemme åpningen på mag den gang så eg retunerte den kjempe våpen å skyte med men på felt må det funke.
  14. Piranha er grovere struktur uten at det nødvendigvis gir bedre grep. Synes å huske at disse var bedre når det var regn og våte hender\grep. Var i en butikk å fekk et grep di sa det va Piranha det har grove små firkanter å en X på kvar side Når eg ser på Houge sin side er det ingen X å mye mindre stiplinger på Piranha så tror dette e feil type?
  15. Er checkered grovere i stiplingene kontra Piranha siden du foretrekker di platene ?
×
×
  • Create New...