Jump to content

iscariah

Members
 • Posts

  161
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

iscariah's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

13

Reputation

 1. Er den noen som har gjort seg opp noe erfaring rundt Winchester hylser. Jeg kjøpte inn 1500 fabrikknye winchester hylser for ca 20 år siden. Har skutt mye med disse som har vært ladet om x-antall ganger. Disse er den til venstre på bilde. For et par år siden så kjøpte jeg et større antall men en annen sort (høyre på bilde) som jeg ønsket å prøve. Disse virker som en dårligere kvalitet enn de "gamle" w hylsene. Når jeg lader disse virker det som om at hylsene har forskjellig kvalitet. Det kjennes som om det er stor forskjell på hardheten. De gamle hylsene fra Winchester kjentes ut for å være av bedre kvalitet. Noen andre som har erfaring rundt dette?
 2. Jeg ser at Jaktdepotet selger en kule til 308 til en lav pris. Denne kalles Nosler CC kal 30 168gr. Denne skal hvis være veldig presis på lange hold. Siden de selges i parti av 1000 så hadde det vært fint om andre hadde prøvet den før jeg går til innkjøp av et såpass stort parti.
 3. Dette bør fungere. En Zeiss kikkert på 3-12x56 med rødpunkt som var sylskarp. Ingen grunn til å bomme nå😊
 4. Da var CZ457 22LR med ekstra løp 17HMR innkjøpt. Har prøvd noen skudd og det føles meget bra. Mer info kommer sikkert etterhvert🙂
 5. Så det utgjør ikke mer i forskjell? Da er det ikke så mye å hente på pris. Fordelen vil da være at man kan spesialtillpasse ammo til sitt våpen og bruksområde. På handvåpen er det svært få som ikke lader selv, men der er det mye og hente på pris pr skudd.
 6. Vurderer og begynne å lade ammo til en Sauer 308. Det jeg først og fremst ønsker og vite er hva prisene for trenings ammo kan komme på ved hjemmeladning? Ser at det fort kan bli kostbart og kun skyte med kjøpammo.
 7. Da høres det ut for at denne er et godt kjøp. Blir nok og kappe løpet noen cm når det kommer til kjøp🙂
 8. Jeg lurer på om det er noe ammo som går godt og hva som man bør styre unna på denne rifla? Den kommer jo ut med ganske langt løp. Bør det kappes ved bruk av demper eller er det greit? Lurer også på om stilling av avtrekksvekt fungerer greit? Har planer om kjøp så litt info om denne før jeg handler. Positive og negative erfaringer🙂
 9. Har prøv å søke på CZ 457 American rundt erfaringer på denne nye riflen fra CZ. Jeg finner ikke mye info rundt denne. Nå har den vært på markedet i noen måneder så kanskje noen har mer å bidra med nå?
 10. iscariah

  Rifle 22lr

  Har begynt og se etter en rifle i 22lr. Siden jeg har liten erfaring med rifle så blir det fort mange merker å velge mellom. Jeg har et budsjett på opptil 15000, da inklusiv kikkert og lyddemper. Bruken blir småvilt og blinkskyting. Hadde håpet og finne en rifle som ikke var noe "alle" kjøper. Hører at det de flest kjøper er Tikka og CZ. Noen som har erfaring med andre merker som er gode kjøp. Hvor kraftig kikkert trengs på en salongrifle? De er vel ikke særlig effektiv på over 80 meter.
 11. Anbefalinger på Vihtavuori sine ladedata for ladning av 223 rem er stort sett med N120 eller N130 krutt. Siden jeg har ganske mye N105 og N110 krutt så lurer jeg på om disse også kan brukes til ladning av 223? Noen som har noe gode tips her? Siden jeg er fersk på rifleladning så trenger jeg også tips om gode og billige kuler til dette kaliber. Her snakke vi om litt morroskyting på blink og kanskje en og annen jakttur på rype.
 12. iscariah

  Kaliber 17 hmr

  Er blitt litt sugen på å kjøpe en småkalibret riflepakke til småvilt og sportsskyting. Siden jeg har lite erfaring med rifler så har jeg sett litt på kaliber 17. Dette virker som et hurtig kaliber med en patron som ikke er alt for kostbar. Noen som har tips og komme med så er jeg lydhør for anbefalinger. Tenkte ikke å legge alt for mye penger i dette.
 13. iscariah

  Gunslick

  Noen som vet om denne er å få tak i eller et lingnende produkt.
 14. Da er vel ikke S&B noe å satse på. Hva med kvaliteten på Starline hylser som Brownells selger? Prisen er jo noe høy da.
×
×
 • Create New...