Jump to content

iscariah

Members
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

iscariah's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

17

Reputation

  1. iscariah

    Walther GSP

    Jeg har en Walther gsp eldre modell. Jeg er på leting etter en god måte å oppbevare 22/32 toppen i under transport.
  2. Jeg pleier stortsett alltid å kronografere ladninger på alt fra 32 kaliber til 44 magnum. Da kun når jeg prøver et nytt kruttsort eller en ny kule. Men det jeg ofte merker er stor variasjon på hastighet på for eks 5 skudd. Kan være opp mot 100 fot. Dette synes jeg er merkelig. Jeg har også kronografert 9mm kjøp ammo. Også der kan hastigheten varierer. Jeg pleier å være nøye på at ammo jeg lader har samme krutt mengde i hver hylse. Hylsene jeg bruker er alltid samme merke. Noen som har noen ide hvorfor det varierer såpass mye?
  3. Hei og takk for svar. Er det noe forskjell på Stalon RC og Stalon RM?
  4. Finnes det en god lyddemper til 22wmr? Da mener jeg en demper som tar maksimalt av skuddsmellet.
  5. Finnes det en god lyddemper til 22wmr? Da mener jeg en demper som tar maksimalt av skuddsmellet. Prisen har ingen innvirkning.
  6. Er det noen som har erfaring med PMC 357 hylser?
  7. Noen som vet om Federal small rifle hetter kan brukes i stede for Federal small pistol? Evt hva er forskjellen?
  8. Jeg ser at prisen på Federal tennhetter har steget med 100% den siste tiden. Er det noen som har erfaring med andre merker som kan være tilnærmet lik Federal i mykhet? Hørte at Magtek er ganske myke uten at jeg har prøvd. Noen som har mer erfaring på dette området?
  9. iscariah

    22 WMR

    Fikk endelig det tredje løpet til min CZ 457 American. Det var et 54 cm langt 22 WHR løp som var gjenget for demper. Har fra før både 22 LR og 17 HMR løp. Jeg var på banen og testet presisjonen på WHR løpet med et par esker Norma. Satte opp hold på 50 og 85 meter. Samlingen på 50 meter var ca 10mm. På 85 meter var den rundt 15 mm noe jeg må si meg fornøyd med. Var i høst og tester 17 HMR på 100 meter der samlingene lå på ned mot 10mm. Min erfaring hittil med CZ 457 er at det virker som et godt gjennomført våpen, og ikke minst et pent våpen med en flott trekolbe. Fornøyd
  10. Kan vel også kjøpe fiocchi 357 fabrikk ammo til kr 4,29 på XXL. Blir vel de billigste hylsene.
  11. Nytter lite om Starline er aller så gode når ingen har på lager.
  12. Jeg tenkte å øke beholdningen av 357 hylser. Jeg har noen hundre Remington som er omladet en del ganger. Ser at Hjemmeladning, Trond Alvestad har Geco hylser til 3.30 kr stk. Noen som har erfaring med disse?
  13. iscariah

    Big 5 Røra

    Big 5 Røra må vel være den mest useriøse våpenforretningen i den nordlige delen av landet.. Da CZ 457 kom for salg i norge ønsket jeg å kjøpe en. Tok da kontakt med Big 5 for å få pris og evt når den kunne leveres. De skulle sjekke dette og ta kontakt. Hørte ingenting og reiste innom dem igjen. Fikk da beskjed at vedkommende som styra med dette var på elgjakt men han skulle ringe meg et par dager senere. Hørte ingenting. Ringte dem på nytt og fikk da vite at vedkommende hadde glemt dette men skulle ringe. Hørte ingenting. Jeg kjøpte min CZ American med 22 lr løp og et 17 hmr løp fra en annen forretning. Da jeg nå i høst ønsket å kjøpe et 22 mag løp til min CZ tok jeg sjansen på å ringe Big 5 for pris på et 22 mag løp. De hadde ikke inne men skulle sjekke og så ringe meg i løpe av dagen. Nå er det gått 3 uker og ingen telefon. Vil si at de er kvalifisert til en jumboplass når det gjelder kundeservice.
  14. Er den noen som har gjort seg opp noe erfaring rundt Winchester hylser. Jeg kjøpte inn 1500 fabrikknye winchester hylser for ca 20 år siden. Har skutt mye med disse som har vært ladet om x-antall ganger. Disse er den til venstre på bilde. For et par år siden så kjøpte jeg et større antall men en annen sort (høyre på bilde) som jeg ønsket å prøve. Disse virker som en dårligere kvalitet enn de "gamle" w hylsene. Når jeg lader disse virker det som om at hylsene har forskjellig kvalitet. Det kjennes som om det er stor forskjell på hardheten. De gamle hylsene fra Winchester kjentes ut for å være av bedre kvalitet. Noen andre som har erfaring rundt dette?
×
×
  • Create New...