Jump to content

iscariah

Members
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så det utgjør ikke mer i forskjell? Da er det ikke så mye å hente på pris. Fordelen vil da være at man kan spesialtillpasse ammo til sitt våpen og bruksområde. På handvåpen er det svært få som ikke lader selv, men der er det mye og hente på pris pr skudd.
 2. Vurderer og begynne å lade ammo til en Sauer 308. Det jeg først og fremst ønsker og vite er hva prisene for trenings ammo kan komme på ved hjemmeladning? Ser at det fort kan bli kostbart og kun skyte med kjøpammo.
 3. Da høres det ut for at denne er et godt kjøp. Blir nok og kappe løpet noen cm når det kommer til kjøp🙂
 4. Jeg lurer på om det er noe ammo som går godt og hva som man bør styre unna på denne rifla? Den kommer jo ut med ganske langt løp. Bør det kappes ved bruk av demper eller er det greit? Lurer også på om stilling av avtrekksvekt fungerer greit? Har planer om kjøp så litt info om denne før jeg handler. Positive og negative erfaringer🙂
 5. Har prøv å søke på CZ 457 American rundt erfaringer på denne nye riflen fra CZ. Jeg finner ikke mye info rundt denne. Nå har den vært på markedet i noen måneder så kanskje noen har mer å bidra med nå?
 6. iscariah

  Rifle 22lr

  Har begynt og se etter en rifle i 22lr. Siden jeg har liten erfaring med rifle så blir det fort mange merker å velge mellom. Jeg har et budsjett på opptil 15000, da inklusiv kikkert og lyddemper. Bruken blir småvilt og blinkskyting. Hadde håpet og finne en rifle som ikke var noe "alle" kjøper. Hører at det de flest kjøper er Tikka og CZ. Noen som har erfaring med andre merker som er gode kjøp. Hvor kraftig kikkert trengs på en salongrifle? De er vel ikke særlig effektiv på over 80 meter.
 7. Anbefalinger på Vihtavuori sine ladedata for ladning av 223 rem er stort sett med N120 eller N130 krutt. Siden jeg har ganske mye N105 og N110 krutt så lurer jeg på om disse også kan brukes til ladning av 223? Noen som har noe gode tips her? Siden jeg er fersk på rifleladning så trenger jeg også tips om gode og billige kuler til dette kaliber. Her snakke vi om litt morroskyting på blink og kanskje en og annen jakttur på rype.
 8. iscariah

  Kaliber 17 hmr

  Er blitt litt sugen på å kjøpe en småkalibret riflepakke til småvilt og sportsskyting. Siden jeg har lite erfaring med rifler så har jeg sett litt på kaliber 17. Dette virker som et hurtig kaliber med en patron som ikke er alt for kostbar. Noen som har tips og komme med så er jeg lydhør for anbefalinger. Tenkte ikke å legge alt for mye penger i dette.
 9. iscariah

  Gunslick

  Noen som vet om denne er å få tak i eller et lingnende produkt.
 10. Da er vel ikke S&B noe å satse på. Hva med kvaliteten på Starline hylser som Brownells selger? Prisen er jo noe høy da.
 11. Er det noen som har ladet/lader med Sellier & Bellot hylser. Har kommet over et parti med engangs skutte 357 S&B. Disse skal vaskes og da tenkt brukt til magnum skyting. Har tidligere brukt Federal hylser og i den senere tid RP hylser. Tenkte nå og prøve S&B om kvaliteten er grei.
 12. Jeg lurer på om et skjefte til Morini CM 162E passer til Morini CM 162 MI? Forskjellen på våpnene er el avtrekk og mekanisk avtrekk.
 13. Lurer på en ting når det gjelder grep til Manurhin MR73. Jeg så i et amerikansk forum at en person mente at et S&W grep til K ramme passet med litt små ombygging ved avtrekker. Noen som har prøvd dette?
 14. iscariah

  Pardini GT9

  Hvor kjøpte du dette hylster?
×
×
 • Create New...