Jump to content

iscariah

Members
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. iscariah

  Gunslick

  Noen som vet om denne er å få tak i eller et lingnende produkt.
 2. Da er vel ikke S&B noe å satse på. Hva med kvaliteten på Starline hylser som Brownells selger? Prisen er jo noe høy da.
 3. Er det noen som har ladet/lader med Sellier & Bellot hylser. Har kommet over et parti med engangs skutte 357 S&B. Disse skal vaskes og da tenkt brukt til magnum skyting. Har tidligere brukt Federal hylser og i den senere tid RP hylser. Tenkte nå og prøve S&B om kvaliteten er grei.
 4. Jeg lurer på om et skjefte til Morini CM 162E passer til Morini CM 162 MI? Forskjellen på våpnene er el avtrekk og mekanisk avtrekk.
 5. Lurer på en ting når det gjelder grep til Manurhin MR73. Jeg så i et amerikansk forum at en person mente at et S&W grep til K ramme passet med litt små ombygging ved avtrekker. Noen som har prøvd dette?
 6. iscariah

  Pardini GT9

  Hvor kjøpte du dette hylster?
 7. Siden der er flere som produserer og selger blykuler her til lands så lurer jeg på kvaliteten hos de forskjellige produsenter. Nå er det sikkert flere ting som spiller inn for å få en god blykule. Det være seg brinell, hardhet og vekt variasjoner på samme kuletype. Er det noen her som har prøvd kuler til forskjellige produsenter og har gjort seg opp en formening hvem som har gode blykuler i de forskjellige kaliber. Jeg tenker da på kuler fra kaliber 32 og opp til 44 mag.
 8. Er denne brukbar til hylsevask? Det er en her som sier at den snurrer veldig sakte🤔
 9. Jepp. Blir Jula besøk etterhvert🙂 Takk for tips.
 10. Tenkte å kjøpe en billig hylsevasker av ett eller annet slag. Har tidligere brukt sitronsyre og zalo før jeg la hylsene i en sokk og deretter inn i vaskemaskinen sammen med klesvask. Men vurderer og erstatte vaskemaskinen med denne hylsevaskerenn. Noen som har erfaring fra denne?
 11. Jeg ser at det ligger en for salg som ser grei ut. https://www.finn.no/gallery.html?finnkode=149839458#image0
 12. Er det noen som har et forslag til et godt hoftehylster til en Pardini GT9 6"?
 13. Har en S&W mod14 med tennål som sitter på hane. Jeg har hørt at det finnes tennål med en forlenget tennstift. Er det noen som vet om disse er å få kjøpt i norge eller er det bare Brownells som selger?
 14. Med fabrikkammo burde du klare kravet med 4". Men det endelige svaret får du kun med å kronografer ladningene.
×
×
 • Create New...