Jump to content

iscariah

Members
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. iscariah

  Pardini GT9

  Hvor kjøpte du dette hylster?
 2. Siden der er flere som produserer og selger blykuler her til lands så lurer jeg på kvaliteten hos de forskjellige produsenter. Nå er det sikkert flere ting som spiller inn for å få en god blykule. Det være seg brinell, hardhet og vekt variasjoner på samme kuletype. Er det noen her som har prøvd kuler til forskjellige produsenter og har gjort seg opp en formening hvem som har gode blykuler i de forskjellige kaliber. Jeg tenker da på kuler fra kaliber 32 og opp til 44 mag.
 3. Er denne brukbar til hylsevask? Det er en her som sier at den snurrer veldig sakte🤔
 4. Jepp. Blir Jula besøk etterhvert🙂 Takk for tips.
 5. Tenkte å kjøpe en billig hylsevasker av ett eller annet slag. Har tidligere brukt sitronsyre og zalo før jeg la hylsene i en sokk og deretter inn i vaskemaskinen sammen med klesvask. Men vurderer og erstatte vaskemaskinen med denne hylsevaskerenn. Noen som har erfaring fra denne?
 6. Jeg ser at det ligger en for salg som ser grei ut. https://www.finn.no/gallery.html?finnkode=149839458#image0
 7. Er det noen som har et forslag til et godt hoftehylster til en Pardini GT9 6"?
 8. Har en S&W mod14 med tennål som sitter på hane. Jeg har hørt at det finnes tennål med en forlenget tennstift. Er det noen som vet om disse er å få kjøpt i norge eller er det bare Brownells som selger?
 9. Med fabrikkammo burde du klare kravet med 4". Men det endelige svaret får du kun med å kronografer ladningene.
 10. Takk for både krutt tipset og positiv backup. Ja, er synd at man må veie ordene her inne på gullvekt 😕
 11. Det er litt synd at et spørsmål om et krutt som for meg var ukjent kan utvikle seg til dette. Det er tydeligvis ikke godkjent at man ikke er like verdenmester som visse andre på dette forumet.
 12. Nå vet ikke jeg hva du har fått med deg av info. Hadde du vært litt mindre kverulant så hadde du sett at jeg kunne tenke meg å prøve dette kruttet på utvalgte ladninger. Det betyr ikke at jeg ønsker å bytte ut det kruttet jeg bruker.
 13. Hvis du ikke hadde noe bedre svar da var det kanskje like greit om du lot være.
 14. Siden jeg i flere 10 år har alle mine ladedata basert på ladninger med Vihtavuori så er det vanskelig og begynne med en ny kruttsort. Det som kunne være interessant er om noen hadde gode resultat med Lovex på en spesifikk ladning til for eks cal 38. Og finne opp hjulet på nytt med en ny kruttsort til alle mine våpen det gidder jeg ikke.
×
×
 • Create New...