Jump to content

ranger-green

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Noen som vet hvem (om noen) som selger B&T sine dempere i Norge. Husker disse har vært i salg før, men finner ingen nå. er i utgangspunktet på utkikk etter en Rotex 2a(eller V) i 308. takk
 2. er ute etter en ny "rimelig"optikk og ser Kahles Helia C 3-12x56 går for veldig gunstige priser nå om dagen. Er det noen som har erfaringer med dette siktet? Vekt, lysgjenomgang, optisk kavalitet osv? Tiltenkt bruk er hjort og rein.
 3. Har ikke sjekket denne på en stund da jeg fikk svaret mitt. Bare for å oppklare så var R93 børsen ment til bruk sammen med chassis som gjør at man kan bruke utbyttbare magasiner.
 4. Hei, takk for svar. Fikk samme svar på en facebook-melding jeg sendte til DSSN i går også. Dvs at det var vanlige pistol regler som gjelder for manual rifle.
 5. er det sånn og forstå at det ikke finnes noe svar på dette? Har spurt her, i klubben og har sendt mail til DSSN og ikke fått noe svar noe sted. Er det evt noen andre jeg kan spørre som burde vite dette?
 6. Mulig dette er et litt dumt spørsmål men fant ingenting på søk funksjonen. Jeg lurer på om søknad på rifle til bruk i IPSC Manual Standard/Open fungerer på samme måte som søknad på pistol, eller gjelder de samme riflereglene som til halvautovåpen? Lurer også på om manuelle våpen ervervet til IPSC vil være lovlig til bruk på jakt? For ordens skyld er det en Blaser R93 jeg har i tankene. Takk
 7. Lurte på om simunition ammo og tilhørende sleide er mulig/lovlig å oppdrive i Norge? Grunnen til at jeg spør er at jeg i julen var på besøk hos en venn i statene. han hadde siden sist rigget opp en rimelig bra treningsbane i kjelleren sin hvor han trener med UTM ammo til både rifle og pistol. Dersom det i det hele tatt er mulig kunne jeg vært interessert i å få til noe lignende selv. Regner vel med det ikke er muligheter for å anskaffe men kunne være interessert i å høre om noen har noe info på det. Har litt erfaring med bruk av simunition fra forsvaret så jeg vet hva det går i. takk
 8. Lurer på om det er noen klubber/grupper som driver med langhold i trondheims-området? PRS, praktisk langhold eller lignende. Har skutt litt en periode nå og kunne godt tenke meg å begynne å trene litt seriøst i forhold til NM langhold og PRS stevner. Takk edit, klarte å komme fram til at Nidaros benkskytterklubb kunne være noe..
 9. før jeg tar til med egen dremmel så tenkte jeg å høre om det er noen som faktisk har peiling på dette her i landet, og som det går an å betale for å gjøre jobben? ønsker å frese vekk litt materiale under avtrekkerbøylen på noen Glock pistoler. Fikk prøve en Salient Glock 19 forrige dagen og ble en smule sjokkert over hvor mye bedre grep jeg fikk på den kontra en vanlig 19 som jeg eide for rundt et år siden. Er jo mange videoer osv på youtube om hvordan dette gjøres relativt enkelt selv, men om noen kan garantere meg et bra resultat så gidder jeg ikke å riske å ødelegge rammen selv. Noen tips?
 10. Takk for svar. Ja kostnad er jo en av grunnene til at dynamisk med 417 er noe jeg egentlig ikke er spesielt interessert i å drive med.
 11. Takk for kort og konsist svar. Lurer på om det er noen som skyter dynamisk med HK417? Ser i den forrige tråden om "temaet" at det er nevnt at noen gjør det. Ser jo at det er mulig såklart men lurer mer på om dette er noe folk faktisk gjør? Må jo gjerne da montere på ekstra micro rødpunkt i tillegg til hovedsiktet, eller bytte til 1-6 optikk.
 12. Er klar over at det finnes en annen tråd med lignende spørsmål, men ser den er fra 2011 så jeg spør på nytt da det muligens er blitt endringer i regler med tanke på sentrallagring av våpen osv. Jeg har drevet med dynamisk skyting i noen få år nå, har 2 pistoler og konkurrerer henholdsvis i production og open-klassene med disse. Stevne aktiviteten min er "relativt laber" med ca 1 Leve 3, 4-5 level 2 og ett og annet Level 1 stevne i året. Greien nå er at jeg har sluttet i jobben for å begynne på universitetet igjen, og har sådan meldt meg på opptak til HV-I for å ha en interessant jobb/aktivitet utenfor skolen. Det jeg lurer på er om det fortsatt er mulig å få utlevert HK416 til bruk i DSSN rifle? Jeg er ikke medlem i NROF og har sådan ikke noe planer om å melde meg inn heller om det ikke er strengt nødvendig. Er klar over at jeg må søke til områdesjef for å evt få dette gjennom, hva legges vekt på i en slik søknad? Medlemskap i DSSN og Dynamisk klubb, stevneaktivitet, våpenskap? Har jo disse selfølgelig, men skal det dokumenteres på samme måte som med søknad til POD? En siste ting er at jeg også mest sannsynlig(pga bakgrunn) kommer til å søke meg til skarpskytterstilling i HV-I. Såvidt jeg vet er våpnene man bruker der HK417 og MP-7 i mitt distrikt. Ingen av disse er aktuelle for bruk i DSSN (kanskje 417 men den er jeg ikke interessert i å skyte dynamisk med) så jeg lurer på om det da finnes muligheter for å kunne få utlevert HK416 til slik bruk selv om det da eventuelt ikke er mitt "tjenestevåpen"? er også btw klar over at jeg går innenfor å kunne kjøpe min egen dynamisk rifle, men grunnet min nye status som student er dette ikke økonomisk aktuelt de neste 5 årene da jeg ønsker å skyte like mye pistol framover som jeg har gjort tidligere. Takker for svar.
 13. Hei, jeg har spurt på dette forumet før angående fresing av spor til RMR på Glock sleide. Da jeg spurte for 2 år siden var det ikke noe spesielt tilbud på dette så jeg tenkte jeg skulle forsøke igjen. Er det noen som vet om børsemaker i norge som freser spor til RMR på Glock? Jeg vet det selges ferdigfreste pistoler nå men jeg ønsker helst å modifisere min egen. Hadde satt stor pris på om noen kunne pekt meg i retning av en børsemaker som lever denne tjenesten. Takk
 14. Hei, lurte på om noen har prøvd å få en P30 ned i boksen til sivilpistol klasse 2. Den er jo noenlunde samme størrelse som en Glock 19 men er litt usikker angående lengden på magasinbrønnen. Takk
×
×
 • Create New...