Jump to content

ranger-green

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oj, takk. Er det muligens derfor det er så mye deler som er utsolgt? Men hvilke deler gjelder dette da? klarer ikke å finne det noe sted (mulige det er mine research ferdigheter det skranter på her). edit: ser nå at upperen på en AR vil bli definert som registreringsplinktig, samt sluttstykket om jeg leser rett.
 2. Hei. Jeg har skutt dynamisk i endel år nå, men pga studentøkonomi har jeg ikke tatt steget inn i dynamisk rifle. Siden studietiden er tilbakelagt så regner jeg med å kunne søke om å kjøp av rifle til dynamisk neste år (om ikke Covid setter en stopper for poengsankingen til evig tid). Tenkte i den forbindelse at jeg skulle "bygge" min egen fra forskjellige komponenter som jeg har øye på. Ser det er endel forskjell på hva som faktisk er tilgjengelig til enhver tid (akkurat nå virker det for eksempel umulig å få tak i en AR upper), så for min del virker det fornuftig å begynne å kjøpe i
 3. takk for svar. Justerte du gassporten selv Skaubjørn?
 4. Hei, ser (deler av) dette sprøsmålet er spurt tidligere uten at det kom noe særlig til svar. Har en Browning BAR Shorttrac i 308 som jeg ønsker å gjøre så lett og kort som mulig og samtidig lyddempe denne. Lurte i første omgang på om noen her inne har prøvd å kappe en slik BAR til mellom 40 - 42 cm uten at det har blitt noe problem med gass og mekanismen. Lurte også på om det er noen som har brukt en BAR med demper, uten at det er blitt kluss med det? Tenker å benytte en av A-TEC sine flow dempere. takk for svar.
 5. Hei. Noen som vet hvem (om noen) som selger B&T sine dempere i Norge. Husker disse har vært i salg før, men finner ingen nå. er i utgangspunktet på utkikk etter en Rotex 2a(eller V) i 308. takk
 6. før jeg tar til med egen dremmel så tenkte jeg å høre om det er noen som faktisk har peiling på dette her i landet, og som det går an å betale for å gjøre jobben? ønsker å frese vekk litt materiale under avtrekkerbøylen på noen Glock pistoler. Fikk prøve en Salient Glock 19 forrige dagen og ble en smule sjokkert over hvor mye bedre grep jeg fikk på den kontra en vanlig 19 som jeg eide for rundt et år siden. Er jo mange videoer osv på youtube om hvordan dette gjøres relativt enkelt selv, men om noen kan garantere meg et bra resultat så gidder jeg ikke å riske å ødelegge rammen selv.
×
×
 • Create New...