Jump to content

mp18

Members
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

331 profile views
 1. mp18

  tribore

  tja,- tribore backbore etc...... ser på m1/2 auto der alle påstås å spise all ammo.. la gå med det....... men skulle vert artig å hørt om disse løps profiler bare er reklame eller fakta?? tenker på på hastighet/jevnhet etc på svermen.......
 2. det jeg lurte på var bare rettogslett om det har blitt en kvalitet bedring av disse kebab børsene. der er vist noen som skiller seg positivt ut i følge sauer 150. tenker da på stabil funksjon,ikke at den skal holde hardt banebruk livet ut. hvis alle tyrkere er direkte søppel så må vel bransjen som selger disse gjennom flere år nå ha tidenes dårligste rykte/samvittighet... hadde vert intr å høre folk fra bransjen mener om dette.
 3. så konklusjonen her må være at selvom nesten alle faghandlere i dag sier at det nesten ikke er reklamasjoner og feil på tyrkiske hagler så er dette i beste fall en omgåelse av sannheten..... håper det er noen bransjefolk her så våger å nebbe litt om dette.
 4. ser at ting tar av i gal retning her nå...var ikke politikk som var tema i mitt spørsmål. reiner med at der er mange tyrkiske,spanske,italienske økonomibørser i markedet . hvilke er blitt bra i løpet av åra?
 5. gammel tråd... men er det noe nytt i tyrkia tråen? etter at baikal nesten ikke er å få kjøpt lenger er det flere som vil ha en billig god hagle. alle forhandlere av dagens tyrkiske lovpriser kvalitet pris på tyrkiske hagler pr tlf om dagen. er dagens modeller bedre?
 6. dette er med respekt å melde pisspreik..... hva er en god fluktskytter da? se på finn nå der ligger der en baikal prod av toz fra gressvik til 12000,- er det liksom en dårlig hagle?? har eiet både winchester o/u , beretta 1/2auto, og beste skyting på lærduer har jeg prestert er med baikal ij18 enkel løp. børsa må passe og man må få godfølelsen med den om den er fra tyrkia eller tyskland. en kjenning som aldrig har brukt 870 til dette fikk full pott 3 ganger på trap banen. på youtube skyter noen baklengs og treffer.. det betyr bare at en skiftesnøkkel kan gjøre samme jobb som en fin fast nøkkel hvis man har talent og skyter mye. skal man speile seg i vektøyet så har jeg selv en hagle som i dag minst koster 30 000 tusen,men treffer ikke bedre fordet. nå sies det her at skal man ha en viss glede av vertøyet på jakt og bane så styres det unna baikal.. for noen år siden var 70% av alle hagler i norge baikal. hvor mange inkl meg selv sitter med minnene etter sitt første vilt med en slik? glemmer det alldrig. så hva med i dag? back to basic..... finbørsene er i safe og pusses,.. mens den enkle arbeids hagla dobbel eller enkel er med på jakt. ikke noe mindre i fryseren av den grunn. premium utstyr er ofte lekkert men u nødvendig. noen googler t.o.m. viskelær for å se best i test og pris......
 7. tja,... dei bedre vitende gjør som dei vil uansett. bare å fylle opp skuffer å skap i gjen som sist...
 8. mp18

  Lett hagle til rypejakt

  feilpostet, kan slettes.
 9. jeg har skutt endel slug i min enkelløp baikal. full fast trangboring. har ikke reflektert noe over dette med skader,men mener det sto på pakken at den kunne brukes i alle trangboringer p.g a. kula var slisset og hul innvendig. presisjon på 50m ca 1 lærdue +.. på en god dag. nå er den enkeløperen jeg bruker av nyere dato m 76mm kammer. vet ikke bruksområdet på disse kulene,men ser moldspruten bak blinken står høyt så reiner med at lyset går på det meste som den treffer?..
 10. tja ekte skulle man mene den var.... selgeren måtte verifisere ektehet etc overfor finn. tysk teknologi og glass montert i usa til 1990,- ikke fornøyd så send dritten tilbake og få gryna i gjen... lover 2 års garanti. tenker at for den prisen så er der ikke mye å velge i blandt. har hatt og har leupold selv så vet dei er ok.
 11. billig minox er kanskje ikke så dumt?
 12. beviser vel bare at økonomi kikkert og baikal fungerer utmerket..........
×
×
 • Create New...