Jump to content

Mombo

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har kjøpt meg rifle og er nå på utkikk etter kikkertsikte. Har en zeiss diavari 3-12x56 t* jeg ser litt på , den er nesten ubrukt, med ret 60 og lys. Hva bør jeg gi?
 2. Mombo

  Stokk til sako a7

  Fant ikke noe på nett, så spør her. Noen som vet om det lages grs eller kkc stokker til sako a7?
 3. Heihei Jeg har kjøpt meg rifle og er på utkikk etter et helt greit kikkertsikte til toppen 9000kr. Jakter mye i skumring og på dagtid. Jakter på hjort og rådyr. Noen anbefalinger?
 4. Har betalt jegeravgift fjorsesong👍 så då printe eg UD det og ett bilde av passet
 5. Jeg skal levere inn min første våpdensøknad. Jeg er 16 år.Har fullet ut skjema, fått vergene mine sin underskrift. Men fikk beskjed av en jeg har jaktet litt med at jeg trengte både legitimasjon, jegeravgift og jegerprøvediplom. Men holder det med legitimasjon og jegervgift. Eller må jeg ha diplomen også?
 6. Da har jeg gått til innkjøp på en Sako a7 ss 30-06. Er det noen vet hvilke ringer som passer? eller om eventuelt alle passer? Relativt ny innen jakt og våpen Skal gå til innkjøp på en kikkert med 30mm tenker jeg. Takker for svar
 7. Mombo

  Hva skal jeg velge?

  Ja, Det er gode kikkerter, men driver mye med skumringsjakt. Så er avhenging av større åpning enn 40.. Derfor tenker jeg å kjøpe meg en zeiss eller Swarovski
 8. Mombo

  Hva skal jeg velge?

  Så at denne også er ett alternativ. Så hva tenker folk? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=158591444
 9. Mombo

  Hva skal jeg velge?

  Jeg skal kjøpe meg førstegangsrifle, har sett litt på finn og kommer over to rifler. En M55 og en remington 700. Skal bytte ut kikkert til en zeiss eller Swarovski. Hvilken mener dere er beste kjøpet? https://www.finn.no/167558738 https://www.finn.no/167564391
 10. Jeg skal gå kjøpe meg en jaktrifle til hjort, rådyr og revjakt. Budsjettet ligger på toppen 15 tusen. Håper å få tak i rifle og kikkert. Jakter så og si hele dagen, så leter etter en kikkert som er god i skumringen.
 11. Jeg har tafsa litt på en Blaser r93. Men har forstått at det er en rifle med blandet meninger? Er det verdt det?
 12. Nå som hjortekvoten er skutt ut, og det er på tide å få seg ett par rådyr pelser har jeg et spørsmål som jeg tenkte noen her kunne svare på. Er det en lokke eller i det hele tatt en mulighet å lokke rådyr ut i november/desember.
 13. Jeg har blitt 16 og er klar for å jakte storvilt (hjort). Så da legger jeg hagla i skapet og er på utkikk etter en brukbar rifle med god kikkert til kveldsjakt og daglys jakt? Budsjettet tenker jeg ligger rundt 15-16 tusen. Noen tips?
×
×
 • Create New...