Jump to content

Mombo

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mombo's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. OK, så det du sier at jeg da har lov å kjøpe ammunisjon til det kaliberet jeg har våpenkort til selv om jeg er 17 år?
 2. Ja, nei jeg får ta turen inn å prøve igjen og eventuelt spør om det faktisk er aldersgrense selv med våpenkort. Men syntes det var litt rart at det aldri har vært noe problem før nå
 3. Jeg var innom xxl her om dagen og skulle kjøpe inn ammunisjon som jeg har gjort mange ganger tidligere. Men når jeg viste våpenkort og legitimasjon sa han i kassen at jeg måtte være fylt 18 for å kjøpe ammunisjon? Men jeg har kjøpt dette tidligere, uten problem. Han sa at jeg kunne ha våpen, men kunne ikke kjøpe ammunisjon? dette syntes jeg var veldig rart. Har de jeg har kjøpt av tidligere rett å slett vært litt slakke ved å skjekke fødseldato? Takker for svar
 4. Noen som har noen tanker og erfaringer om zeiss victory 7x42 lotutec?
 5. Noen erfaringer med swarovski slc 8x42? Har fått ett tilbud av en til 12000, kikkerten er 2år gammel og følger med alt av kvitteringer, eske osv
 6. Men jeg har ett ønske om 50 i lysåpning. Vurderer meopta meostar b1 10x50. Noen som har erfaring med denne?
 7. Ser ut som jeg må gå til innkjøp av en sånn veske ja!
 8. Hvordan blir det fra ebay? Blir det en helt sinnsykt frakt og toll? Og kan jeg stole på selgerene?
 9. Jeg skal til innkjøp av en håndkikkert med ett budsjett på rundt 10000. Trenger en kikkert som har gode skumrings egenskaper og generelt vanlig jakt i lyse dagen. Har sett litt på meopta meopro 8x56. Sånn som jeg har forstått er denne kikkerten mye for pengene, eller skal jeg ha is i magen og følge med på finn. Noen som har forslag eller anbefalinger til håndkikkert?
 10. Jeg har kjøpt meg rifle og er nå på utkikk etter kikkertsikte. Har en zeiss diavari 3-12x56 t* jeg ser litt på , den er nesten ubrukt, med ret 60 og lys. Hva bør jeg gi?
 11. Mombo

  Stokk til sako a7

  Fant ikke noe på nett, så spør her. Noen som vet om det lages grs eller kkc stokker til sako a7?
 12. Heihei Jeg har kjøpt meg rifle og er på utkikk etter et helt greit kikkertsikte til toppen 9000kr. Jakter mye i skumring og på dagtid. Jakter på hjort og rådyr. Noen anbefalinger?
 13. Har betalt jegeravgift fjorsesong👍 så då printe eg UD det og ett bilde av passet
 14. Jeg skal levere inn min første våpdensøknad. Jeg er 16 år.Har fullet ut skjema, fått vergene mine sin underskrift. Men fikk beskjed av en jeg har jaktet litt med at jeg trengte både legitimasjon, jegeravgift og jegerprøvediplom. Men holder det med legitimasjon og jegervgift. Eller må jeg ha diplomen også?
×
×
 • Create New...