Jump to content

300RUM

Members
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 300RUM

  Ny hagle

  Tja, jeg har flere hagler, men det er meget vanskelig å komme utenom M2`n. Den halvautohagla er rett og slett en "skytemaskin" av dimensjoner. Jeg benytter en sideligger ofte på jakt men som "allround" er M2`n best uten tvil.
 2. 300RUM

  Benelli 828 o/u

  Hei Da har 828`n vært med en høst på jakt og en del på banen. Jeg har forandret sikringen på den da denne var noe "flat og glatt" på våte dager, slik at tommeltotten gled rett over. Skytemessig en meget god hagle (pent utseende også), så jeg har overhodet ikke noe problem med å anbefale den til flere. Den er en fryd å bære (lett), fin balanse og etter min mening pen også. Jeg syntes den var noe frisk på rekylen til å begynne med, men ble fort vant den etter noen skudd (Blir litt urettferdig å sammenligne rekylen med M2`n min ser jeg). Så etter min erfaring og mening er det ei kjempefin hagle på alle måter.
 3. 300RUM

  Benelli 828 o/u

  Ja da er hagla testet en del på banen. Så langt er jeg meget godt fornøyd med god balanse og ei hagle som "sitter som støpt" med en gang. Lett og "svinge", rett å slett stødig til å være en lettvekter. Hvis jeg skal legge noe på den negative siden så må det være at det er nok litt rekyl i den, ikke ubehagelig men følbar i forhold til M2'n. Jeg har ikke prøvd den på "sportingen" ennå, men det kommer i nærmeste framtid.
 4. 300RUM

  Benelli 828 o/u

  Hei Da er ny O/U anskaffet, og det ble en 828u med blank kasse og 28" løp. Kun prøvd noen få skudd ennå, men virker å være et godt valg så langt. Blir nok så M2`n må vike en del i høst. Skal skrive noen ord om den så fort den er testet bedre.
 5. 300RUM

  Ny halvautohagle

  Har Benelli M2 og har ALDRI hatt noe problem med å veksle med 24g leirdueammo. Rett å slett en "skytemaskin" (meget godt fornøyd)
 6. Hei Jeg har ladet "svartkrutt" patroner som er lagt ut her på forumet. Oppskriften min var følgende: - Krutt (samme volum som haglene) - BPI Over powder card 11GA .125"/3,2 mm tykkelse. - BPI Wad fiber 12GA .50"/12,7 mm tykkelse. - BPI Over shot cards 11GA .03"/0,8 mm tykkelse. - Blyhagl us 5. - BPI Over shot cards 11GA .03"/0,8 mm tykkelse. Deretter rullekrymp.
 7. Hei 777 mener du..... Det er 73 grains med krutt og 32 gram med us 5 blyhagl (samme volum) - Krutt Triple 7 - BPI Over powder card 11GA .125"/3,2 mm tykkelse. - BPI Wad fiber 12GA .50"/12,7 mm tykkelse. - BPI Over shot cards 11GA .03"/0,8 mm tykkelse. - Blyhagl us 5. - BPI Over shot cards 11GA .03"/0,8 mm tykkelse.
 8. Da ble det endelig "svartkrutt" patroner i papp til sideliggeren. Hodgon tripple 7 og us 5 blyhagl (skogsfugl) Gode skuddbilder og ordentlig "nostalgi" følelse under testing.
 9. Jeg har kjøpt en Pedersoli "La Bohemienne". Fungerer meget bra så langt på leirduebanen, så nå er det bare høsten kommer. Siden jeg også ville ha hanehagle med sikring men som desverre synes Purdey er noe kostbar....
 10. Pent ja. Blir nostalgisk og varm i sjela av slikt.
 11. Hei Er det noen som kan få tak i Cheddite ferdig primede papphylser da Vildsvin.se ikke sender disse til Norge. Kenneth
 12. Oppdatert tabell med tap av hastighet i egen kolonne. (PS. er det mulig å skaffe/bytte til seg skudd ladet med svartkrutt ?)
 13. Hei Meget trivelig at noen tar seg tid til dette. Har prøvd å legge inn disse dataene i en tabell som det ble spurt om.
 14. Hei Ser det er testet noe svartkrutt patroner. Er det mulig å skaffe noe slike idag ?
 15. Godt å se at det er flere som kjenner det kribler i kroppen etter å starte første dag i skogen. Skal til Plahtes eiendommer i første uka så dette blir bra. SKITT JAKT til alle sammen.
×
×
 • Create New...