Jump to content

Falk_1

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Falk_1

  Cz-Klubben

  Har selv lurt på det samme til CZ 457 og fikk svar fra CZ at det var 3,5 nm.
 2. Kanskje litt uvanlig svar, men anbefale deg sterkt å gå for en kvalitet og billig hagle som første hagle. anbefale Baikal. Grunnen til det at den er veldig billig og tåler VELDIG mye. Du skal kanskje øve deg både på å skyte og pusse haglen, med den hagle du skal ikke være redd for å prøve deg fram eller misse haglen på bakken. Den eneste som den ikke tåler er jakt stål patroner men det er ikke noe å tenke over. Mange gode bly ammo på markede kanskje til å med bedre enn stål. Den tåler trening stål ammo. Du kommer langt med 12/70. Lykke til med valget
 3. Falk_1

  Cz 457?

  Om du legge den på salongen forum så kan du få mange gode svar. Jeg har selv en 457 synthetic, men har dessverre ikke prøvd den ennå. Den er lett og solid rifle og det som er fantastisk med CZ at du kan bytte løp. Kan f.eks. ha 22. WMR og/eller 17 HMR til jakt i tillegg til 22.LR. Som alle andre våpen må finne ammo som din rifle liker.
 4. Mange takk for alle tips
 5. Som regel knytter jeg det til sekken, men må ofte av med sekken for å stramme. Sist ble det to hare på meg og vart vanskelig å knyte og måtte bære det i hånda.
 6. Hei, Det er ofte man må langt opp på fjellet på jakt etter småvilt, det blir ganske tungt og upraktisk å håndbære viltnettet mens enn leter etter flere vilt eller på vei tilbake. Derfor lurte på hvordan folk feste viltnett til jaktsekken, her tenker jeg på universal viltnett uten noe feste til sekken. Har selv en Swedteam backbone ryggsekk.
 7. Tusen takk Trur sist jeg målte hadde jeg 39mm, men kan dobbel sjekke 👍
 8. Mente 50mm objektiv 😂 Takk for oppklaring
 9. Som fersking ble jeg frarådet og kjøpe de med 50mm okular på ei lett salongrifle pga. vekt. Men den du linket til har ikke sett før, og virker som ok vekt på den. Er det noen som vet om det går ann å kjøpe (throw lever) til Hawke kikkertsikte, evt. hvor jeg får tak i en?
 10. Hei Da ble det Hawke Vantage IR 3-9x40 Mil Dot - Belyst Retikkel, 1'', Fast Fokus lagt navn men det var det som jeg har kjøpt. Har ikke testet den ennå, men virker bra kikkert med bra bilde. Har ikke erfaring med dyre kjent kikkert merker, og har ingen å sammenligne med. Skulle gjerne ha kjøpt en med x12 forstørrelse, men fant ingen med lys og fast fokus til mitt budsjett. Har kjøpt riflen og alle skytebaner rundt om har stengt pga. COVID, så den stå fint i våpenskapet. Håper de kommer til å lette tiltaket snart så får jeg ut å teste litt.
 11. Jo, dette var meget bra. takk 👍 Skal ta å ringe forhandleren i morra for å høre om de har flere alternativer å velge fra mtp forstørrelse. Nå ser det ut at 3-9x40 som er best mellom desse, den har både fast fokus og lys.
 12. Hei, Jeg har bestilt en CZ 457 i kal. 22 wmr og vurderer en kikkertsikte til den. Har ikke tenkt å bruke mye penger nå, mulig får bytte seinere om behovet melder seg. Her sitter jeg mellom desse 3: Hawke vantage IR 3-9x40 med fast fokus Hawke vantage IR 4-16x50 Hawke vantage 4-12x40 AO Hva dere anbefaler av de 3. Skal jeg velge den med fast fokus og lys, eller justerbar fokus uten lys. Gjerne med forklaring om hva er fordeler og ulemper. Har null peiling, derfor ønsker råd av noen som kan 😊
 13. Skulle gjerne hatt fysisk butikk i nærheten. Bor i Herøy møre og romsdal og må kjøre ca. 1,5 time for nærmeste forhandler. Tviler ikke på at de har hundrevis av fornøyde kunder, men ikke meg og sikkert mange andre. Sånn er det bare. Det eneste jeg var fornøyd med var når de tok riflen tilbake, så blir det tommel opp fra meg å. Hele poenget med dette var at jeg er helt fersk og ny i game, tenkt å høyre om jeg har reagert feil eller på sin plass og hva som er normalt å forvente. Fikk mage gode tips og er meget takknemlig for hver eneste kommentar. Var ikke poe
 14. Tusen takk, mulig du sende meg navn på butikken du hadde skuffende kundebehandling på PM? Så jeg kan styre unna. Da har jeg noe butikker og blade gjennom 👍
 15. Trur den er til meg og ikke til Gillen 🙂 Ja kanskje, har du noen å anbefale eller det er bare å prøve?
×
×
 • Create New...