Jump to content

mkildemo

Members
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skal montere demper på en howa mini action .223 er på utkikk etter en demper som som bygger minst mulig på lengden og er lett. Trenger ikke mest mulig demping men tar vekk den værste smellen. Noen tips?
 2. mulig det. har skutt noen partizan og synes dem soter mye.
 3. Mulig. Har aldrig hatt dette problemet tidligere. Har hatt 6 våpen med lyddemper
 4. er ikke rustfritt løp, x-bolt n.l black
 5. Har prøvd. Prøvde med alu. Pasta i dag satt like hardt.
 6. Har en browning x-bolt 308 med hausken demper. Etter 15-20 skudd sitter dempern så hardt fast at jeg må bruke tang for å få den løs. Uten tang løsner bare innmaten. Noen tips?
 7. noen som har testet disse? 6,90,- pr stykk. (når man er reg med nyhetsbrev) https://www.xxl.no/topshot-topshot-competition-6-5x55se-9-1g-140rs-50-st-gul/p/1163672_1_style
 8. får ikke kjøpt "militær" stokker fra usa er noe med eksport lisens husker ikke helt. har prøvd måtte bestille herfra https://www.brownells.no mulig det går fra andre land
 9. har både cz 452 og ruger 10/22 . er bedre presisjon i cz`en men ikke noe problem å skyte 10 skudds samlinger innenfor 5 kroningen med orginal runger 10/22. jeg har den billigste typen,har i ettertid montert på black hawk axiom stokk på den. men det er mest for den har justerbar lengde på stokken slik at det er lettere for ungene å skyte. brukt rugern på rypejakt også uten noen problemer.
 10. vet noen om det finnes kort magasin til mini action i .223? bestillte 5 skudds magasin men det var like stort som 10 skudds magasinet.
 11. Ok. Takk for svar😃
 12. Fjernet unødvendig sitering av ovenstående innlegg. Ei tohi varjata Har bestilt tidligere fra boyds. Da gikk det greit så lenge det var under 100$. Er de reglene forandret?
 13. Fjernet unødvendig sitering av ovenstående innlegg. Ei tohi varjata Jo. Har sett der men som jeg skriver fra USA. Koster 50$ +mva i USA. Så tenkte om noen butikker som sender til Norge. Er jo noen kroner å spare
 14. noen som vet om nettbutikker i usa som selger RUGER 10/22 AXIOM R/F STOCK LIGHTWEIGHT til norge?
×
×
 • Create New...