Jump to content

grigri

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Usikker på om dette er svar på det du spør om... Men, jeg limte på en limbsaver grind-to-fit med tech 7 for 3-4 år siden. Sitter som, øh, limt
 2. 2700,- pluss mva høres ikke så ille ut sånn rent umiddelbart. Handler du hos Boyds og bruker JC så skal JC ha noen kroner for frakten og så kommer det mva på toppen av det hele. Forskjellen blir egentlig ikke så voldsom. Dersom svenskehandelen er knirkefri er det jo verdt det.
 3. Men kan jo tilpasses. Kosteskaft med sandpapir rundt f.eks
 4. Pse Stinger er en veldig bra bue. Har du en xxl i nærheten kan du jo stikke innom og se på en. Diamond'en ser ut til å være i samme sjiktet. I begynnelsen er det greit å gjøre ting så enkelt som mulig. Biscuit pilhylle er supert, enklere blir det ikke. Senere, når samlingene krymper vil dere kanskje ha fallhylle. Kanskje bruke bare en pin i siktet, plassert midt i. Lettere å få linet opp i peepet. Tips til billig blink/pilfanger er en Dimpa-pose fra IKEA fylt med tomme vedsekker dersom du har noe slikt. IKKE kjøp billig avtrekker med borrelås rundt håndleddet, blir aldri likt fra gang til gang.
 5. Uten at det spiller noen rolle. Like ille uansett valg av våpen/kal.
 6. Ifølge en tidlig artikkel om saken : "Våpenet nordmannen brukte var av kaliber .338 Lapua Magnum,"
 7. Jeg pleier alltid å bruke loddebolt når jeg fjerner skruer limt med epoxy i ski. Disse er riktignok endel kortere, ca 15-25 mm hvor de ytterste 10 mm er limt. Da er det nok med 20-30 sekunder med en ganske liten loddebolt mot hodet.
 8. Har samme kikkert på en tilsvarende børse bare i 9,3x62. Satte på en picatinnyskinne og Vortex PM ringer, det har fungert helt utmerket.
 9. Jeg surret litt tape over mine. Det vil kanskje fungere å dryppe litt stearin på pinnen?
 10. grigri

  3D Sørlandet

  Skal tilbringe noen feriedager i Lillesand. Frykten for å kjede vettet av seg lurer alltid i bakhodet...... Bue blir med, er det mulig å få prøvd seg på 3D-skyting innenfor rimelig kjøreavstand?
 11. grigri

  Våpen søknad

  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=110382113&fks=110382113
 12. Jepp, har en som er ganske strøken liggende.
 13. Joda, stokken står på børsa. Godt fornøyd.
×
×
 • Create New...