Jump to content

grigri

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://www.miniaturebinoculars.com/part1/Page6358.htm Prøv her istedenfor.
 2. Kan være japansk. Muligens fra Tokuhiro Koki Seisakusho Inc. Du kan kanskje finne info her: http://home.europa.com/~telscope/jbcode.txt
 3. grigri

  Muffe?

  Det er jo den åpenbare løsningen. Hadde en slags fiks idé om at demperen også skulle kunne brukes på en annen pipe. Det blir vel egentlig bare unødvendig tull, og sikkert omtrent like dyrt.
 4. grigri

  Muffe?

  Hmm. Har en BR reflex t8 (stor stygg sak) på favorittbørsa. Har fått lyst på en Ase Utra, selvfølgelig er pipa herpa med BR's neddreide parti (m14x1 spigot). Er det mulig å lage en muffe mellom pipe og demper slik at jeg kan bruke m18x1 på ny demper? Eller blir det bare kødd?
 5. grigri

  Brownells mpo

  Er på utkikk etter nytt kikkertsikte. Har ikke tenkt å bruke latterlig mye penger. Skal på en 6,5x55 som brukes til koseskyting på papp på forskjellige avstander, og stålmål. Har en Meopta Optika 6 3-18x50 ffp i bestilling men ting ser ut til å ta tid. Har fått med meg Brownells MPO 3-18x50, blir endel dyrere - må ha nye ringer. Men kanskje verdt pengene? Ser ut til å være leveringsdyktige. Noen som har håndtert en og kan ha en oppfatning?
 6. Låner tråden litt, er i markedet for ny kikkert på en 6,5x55 som brukes til papp på diverse avstander. Og jakt, småvilt og rådyr. Vurderer brukt Kahles 312, Meopta Optika 6 3-18x50 og Brownells MPO 3-18x50. Spørsmålet mitt er egentlig :Hvordan oppleves et retikkel som f. eks MPO sitt i en jaktsituasjon?
 7. https://www.finn.no/171314014 Kan denne være noe? Ser ut som om det er lys også. Ikke min og har ingen kjennskap til selger.
 8. Skal vel være samme kasse, bare alder som skiller. LSA 65 ser iallefall prikk lik ut som min M65. Hvorvidt 3006 går i 6,5 magasinet aner jeg ikke. Har du ikke mulighet til å teste magasin i våpen før handel?
 9. Takk, der datt jeg inn i tenkeboksen igjen 🤔
 10. Er på utkikk etter noe av det samme og har snust litt på Steiner Ranger 4-16x56 bc.
 11. I mitt terreng kommer rådyra på beite på morgenen etter at det har blitt lyst. Morgen/tidlig formiddag er det mye aktivitet. Dette er i Trøndelag.
 12. Det står Sauer på pipa iallfall 👀
 13. Ser ut som om det har kommet en liten container til Arendal nå. https://www.finn.no/157070239
 14. Usikker på om dette er svar på det du spør om... Men, jeg limte på en limbsaver grind-to-fit med tech 7 for 3-4 år siden. Sitter som, øh, limt
×
×
 • Create New...