Jump to content

LangemannBoe

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LangemannBoe's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, jeg kunne godt tenkt meg å prøvt ut storfugl jakt nå etterhvert. Har kun gått på and før å tenker å prøve noe nytt. Så lurer jeg på hvor i landet (Rogaland) det kan være gunstig å prøve seg. Tenker å snakke med privatpersoner om lov til til å gå hos dem, men må bare ha en peikepinn på hvor jeg skal prøve meg. Takker for svar å innspill
  2. Har tenkt å lade opp en ladestige til 7mm STW å har liggende ca 2kg NC96M krutt fra DFS tidene. Er dette et krutt som kan brukes til dette å evt hvor skal jeg starte på vekta ? Evt hva krutt har samme egenskaper som dette. Å hvis det skulle vær HEELT feil så korriger meg å gi meg tips til hva krutt folk bruker Skal skyte 171grs Barnes Match Burners.
  3. Har vært heldig å kom i kontakt med en privat person som hadde liggende 800 patroner som er laga til krag. Står krag 6.5x55 reduksjons patroner på eskene. De er ladd slik at utgangshastigheten ligger på 770-780 msek. Fikk disse for 2,- per patron. Fungerer helt utmerket i min krag. En ombygget banekrag med S&L løp. Samler 5 skudd innfor en 1kroning på 100m. Men disse er ladd med berdan tennhetter om jeg husker navnet rett. Så en må være litt påpasselig med å pusse/vaske å smøre løp etter en tur på skytebanen.
  4. Hei folkens, som dere alle vet så har vi fått vite hvordan vi ligger an på skatten, å andre heldigere en andre. så hadde det seg slik at denne gangen var det jeg som skulle vær en av de heldige å få fylt opp sparegrisen med penger plutselig. Da kan jeg jammen begynne å tenke på ny kikkert til langholds riggen. Valget falt på Nightforce Beast. Siktet ser ut til å fungere helt konge å det har massevis av justerings muligheter. Så tenkte å høre meg litt rundt om hva evt. Andre syntes om denne kikkerten. Noen som har som kunne delt erfaringer osv... takker på forhånd
  5. Jeg har en banekrag fra før. Men den mangler et skikkelig 2 punkts avtrekk å siktemidler. Har tidligere blitt brukt til langhold skyting med kikkert. Men da det ikke er godkjent me kikkert i DFS sine feltstevner i min klasse så er det et diopter som skal til. Trenger derfor kun de to tingene. Løp er bra å stokk er sauer kopi.
  6. Heisann... lurer på om det er greit å bruke krag på felt skyting innenfor DFS sine arrangemang. Eller må man skyte med Sauer å Anschutz salong rifle. Har en god gammal krag liggende å det hadde vært morsomt å testa den opp mot de dyre 200STR Riflene
  7. Sitter å funderer om jeg skal ta kragen en tur på feltskyting i helga, men jeg mangler en del vesentlige ting. har sett rundt på nett å det er omtrent umulig å finne noe som helst der. så det beste er kanskje å komme i kontakt med en gammel ringrev som har vokst opp med krag i henda for å få det man trenger. skulle virkelig hatt diopter sikte å et nytt avtrekk. men det er så godt som umulig å finne noe på nett merker jeg. er det noen her inne som kjenner noen som har liggende gammle krag deler ?
  8. Lite spøk dette her... Mer eller mindre blodig alvor vil jeg si. Fikk klarsignal fra politiet igår. Så nå har det blitt tegnet ny låskasse i cad program. Regner med det blir en låskasse i Titan med integrert rail med tilt på. Er lagt på 2,5 mm i gods tykkelse de mest kritiske plassene. Så den skal nok takle litt tyngre ladninger etter det.
  9. Vet ikke innholdet i legeringen. Men ja de blir 37mm lange når de er ferdige
  10. Kulene er dreid på 37,5mm nå å veier 179,9gr etter polering. Den er ikke SÅ myk at man kan deformere dem bare med et styggt blikk... Tilsvarer hardheten til kobberjakken på vanlige kuler.
  11. Kulene dreies av en veldig myk legering kobber. Så det blir samme prinsippet som barnes tsxx kulene som er massiv kobber. Blir kanskje litt drøyt å klare 900ms med 180gr kule. Så får sette målsettingen litt under. Vet ikke hva som er fornuftig fart når en skal bruke 180gr... 750-800ms?
  12. Skal lage video av hele prosessen. En time-lapse tenker jeg hadde vært på sin plass... Åsså en filmsnutt der dere kan se et spektakulært ildshow når hele dritten går i lufta neida. Det blir nok å spenne børsa fast i en innskytingsbenk åsså knytte en snor på avtrekket de 5 første skudda
  13. Skal demontere hele børsa å tegne av låsekassen også. Dette blir gøy tenker jeg lager hele kassa med 2mm mer gods over alt så den tåler mer juling. Da er jeg allerede såpass godt igang at da lager jeg 4 glidespor til klakkene så lager jeg bolten med 4 låseklakker... Er vel egentlig ikke en krag lenger da men det er bygd på samme prinsipp hvertfall. Regner med jeg overskider maks PSI som en 6,5 patron er rat til VESENTLIG mye... Så da er det bedre å gjøre litt overkill utav det... ) vet ikke helt om onkel blå er så happy da? Menmen....
  14. Vet ikke om noe som selger 180gr kulen. Jeg har dreid dem selv å polert de slik at de ligger helt perfekt på dia. Ja løp er en vesentlig ting for å klare stabilisere et så tungt prosjektil. Har hørt snakk om et amerikansk firma som lager masse rare løp på bestilling. Tror de hadde et prosjekt der de brukte en 338LM patron å krympa halsen slik at den tok 7mm kuler. Husker ikke helt men det var hvertfall noe med en 338 de bygde om. Så jeg lurer på om jeg skal kontakte de å spør etter løp. Tenker 6 i stigning må være fint. Har veldig lyst å lage låskassen selv å har vurdert å lage den i Titan gr5... Er det noen her som vet hvordan politiet reagerer om en spør om å lage våpen?
×
×
  • Create New...