Jump to content

grigri

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by grigri

 1. http://www.miniaturebinoculars.com/part1/Page6358.htm Prøv her istedenfor.
 2. Kan være japansk. Muligens fra Tokuhiro Koki Seisakusho Inc. Du kan kanskje finne info her: http://home.europa.com/~telscope/jbcode.txt
 3. grigri

  Muffe?

  Det er jo den åpenbare løsningen. Hadde en slags fiks idé om at demperen også skulle kunne brukes på en annen pipe. Det blir vel egentlig bare unødvendig tull, og sikkert omtrent like dyrt.
 4. grigri

  Muffe?

  Hmm. Har en BR reflex t8 (stor stygg sak) på favorittbørsa. Har fått lyst på en Ase Utra, selvfølgelig er pipa herpa med BR's neddreide parti (m14x1 spigot). Er det mulig å lage en muffe mellom pipe og demper slik at jeg kan bruke m18x1 på ny demper? Eller blir det bare kødd?
 5. grigri

  Brownells mpo

  Er på utkikk etter nytt kikkertsikte. Har ikke tenkt å bruke latterlig mye penger. Skal på en 6,5x55 som brukes til koseskyting på papp på forskjellige avstander, og stålmål. Har en Meopta Optika 6 3-18x50 ffp i bestilling men ting ser ut til å ta tid. Har fått med meg Brownells MPO 3-18x50, blir endel dyrere - må ha nye ringer. Men kanskje verdt pengene? Ser ut til å være leveringsdyktige. Noen som har håndtert en og kan ha en oppfatning?
 6. Låner tråden litt, er i markedet for ny kikkert på en 6,5x55 som brukes til papp på diverse avstander. Og jakt, småvilt og rådyr. Vurderer brukt Kahles 312, Meopta Optika 6 3-18x50 og Brownells MPO 3-18x50. Spørsmålet mitt er egentlig :Hvordan oppleves et retikkel som f. eks MPO sitt i en jaktsituasjon?
 7. https://www.finn.no/171314014 Kan denne være noe? Ser ut som om det er lys også. Ikke min og har ingen kjennskap til selger.
 8. Skal vel være samme kasse, bare alder som skiller. LSA 65 ser iallefall prikk lik ut som min M65. Hvorvidt 3006 går i 6,5 magasinet aner jeg ikke. Har du ikke mulighet til å teste magasin i våpen før handel?
 9. Takk, der datt jeg inn i tenkeboksen igjen 🤔
 10. Er på utkikk etter noe av det samme og har snust litt på Steiner Ranger 4-16x56 bc.
 11. I mitt terreng kommer rådyra på beite på morgenen etter at det har blitt lyst. Morgen/tidlig formiddag er det mye aktivitet. Dette er i Trøndelag.
 12. Det står Sauer på pipa iallfall 👀
 13. Ser ut som om det har kommet en liten container til Arendal nå. https://www.finn.no/157070239
 14. Usikker på om dette er svar på det du spør om... Men, jeg limte på en limbsaver grind-to-fit med tech 7 for 3-4 år siden. Sitter som, øh, limt
 15. 2700,- pluss mva høres ikke så ille ut sånn rent umiddelbart. Handler du hos Boyds og bruker JC så skal JC ha noen kroner for frakten og så kommer det mva på toppen av det hele. Forskjellen blir egentlig ikke så voldsom. Dersom svenskehandelen er knirkefri er det jo verdt det.
 16. Men kan jo tilpasses. Kosteskaft med sandpapir rundt f.eks
 17. Pse Stinger er en veldig bra bue. Har du en xxl i nærheten kan du jo stikke innom og se på en. Diamond'en ser ut til å være i samme sjiktet. I begynnelsen er det greit å gjøre ting så enkelt som mulig. Biscuit pilhylle er supert, enklere blir det ikke. Senere, når samlingene krymper vil dere kanskje ha fallhylle. Kanskje bruke bare en pin i siktet, plassert midt i. Lettere å få linet opp i peepet. Tips til billig blink/pilfanger er en Dimpa-pose fra IKEA fylt med tomme vedsekker dersom du har noe slikt. IKKE kjøp billig avtrekker med borrelås rundt håndleddet, blir aldri likt fra gang til gang.
 18. Uten at det spiller noen rolle. Like ille uansett valg av våpen/kal.
 19. Ifølge en tidlig artikkel om saken : "Våpenet nordmannen brukte var av kaliber .338 Lapua Magnum,"
 20. Jeg pleier alltid å bruke loddebolt når jeg fjerner skruer limt med epoxy i ski. Disse er riktignok endel kortere, ca 15-25 mm hvor de ytterste 10 mm er limt. Da er det nok med 20-30 sekunder med en ganske liten loddebolt mot hodet.
 21. Har samme kikkert på en tilsvarende børse bare i 9,3x62. Satte på en picatinnyskinne og Vortex PM ringer, det har fungert helt utmerket.
 22. Jeg surret litt tape over mine. Det vil kanskje fungere å dryppe litt stearin på pinnen?
 23. grigri

  3D Sørlandet

  Skal tilbringe noen feriedager i Lillesand. Frykten for å kjede vettet av seg lurer alltid i bakhodet...... Bue blir med, er det mulig å få prøvd seg på 3D-skyting innenfor rimelig kjøreavstand?
×
×
 • Create New...