Jump to content

Cigarfar

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Cigarfar's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det nå så forferdelig lett å få tak i ulovlige skytevåpen? Jeg er rimelig sikker på at om jeg hadde oppsøkt noe skurkepakk som Bandidos eller en bokstavgjeng og sagt rett ut at jeg ville kjøpe en AK, så hadde resultatet blitt enten latter eller juling...
  2. Finnes det bare to slags skyttere? De som kjøper billigst mulig, og de som er på landslaget? Jeg skyter Pardini og Sig Sauer, men er ikke akkurat noen toppskytter likevel. Var det da dumt av meg å kjøpe disse våpnene, siden jeg ikke er god nok til å utnytte deres fulle potensial?
  3. Jeg har en Pardini. Gullpistol. Han som eide den før meg knakk tennåla etter et par hundre skudd. Nåla han satte i varte sikkert 2000 skudd for meg før den knakk for et par helger siden. Å bruke penger på tennåler er en tanke man bare må venne seg til med en gang. De kan knekke når som helst, eller aldri. Knekker de, er det alltid på et stevne der man er skikkelig i form. Jeg klikker også med pistolen min hele tida. Andre klikker med den også. Klikkes det med vilje har jeg alltid i den røde pluggen. Skjer rett som det er at jeg klikker på tomt kammer. Har ikke blitt noe merke ennå. Jeg syns jeg husker at forrige eier sa at han hadde fikla med det ene magasinet sånn at det gikk i 6 skudd. Tror det var noe med å pusse litt på frembringeren, og forlenge den sprekka i siden sånn at frembringeren kommer litt lenger tilbake.
  4. Mitt Europrisskap har et klistremerke inni døra som sier det er FG-godkjent. Tar det for å være laks (god fisk).
  5. Riflebanen ikke åpen før i august? Det er ihvertfall skyting for jegere hver torsdag der oppe.
  6. Riflebane og pistolbane på steinsfossen. Du kommer først til riflebanen, og så ligger pistolbanen ca 50 m bortenfor. Lerduebanen er jeg ikke helt sikker på. Før lå den i Skjerkedalen, men den ble nedlagt på grunn av kraftlinjene som var for nærme.
  7. Det er faktisk litt koselig å sitte flere sammen og pusse.
  8. Jeg er veldig glad i Victorinox sin gamle Soldier. Den med aluminiumsplater på. Har nesten alltid en på baklomma.
  9. Classic 22 er produsert av SIG Sauer. En original ramme, men med et .22 konverteringssett på. Kan si det sånn at det er vanlig å få kjøpt .22 konverteringssett til grove pistoler. Her gjør du det motsatt. Du kan bygge den om til 9mm, eller hva den er tilgjengelig i originalt. Har aldri prøvd det settet selv, så noen andre får gå god for det. Eier en P220 X-six selv, og kan virkelig gå god for kvaliteten de er i stand til å levere. Kilde: http://www.sigsauer.com/CatalogProductDetails/p226-classic-22.aspx
  10. Cigarfar

    Valg av pistol 22

    Det der er en vanesak. akkurat det samme skjer med meg når jeg prøver noe annet enn Pardinien. Og for en GSP-skytter peker Pardinien rett i taket.
  11. Det skjedde meg og. Jeg løste det ved å stikke innom våpenkontoret. Da fikk jeg kortet etter et par dager.
  12. Hassel, jeg er så glad for at du er her på forumet. Det er mye din fortjeneste at det ikke er mere konspirasjonsteorier enn det er her. Mange takk.
  13. Men hva med å oppsøke klubbene uten eget våpen? Kanskje de har noe spennende som ikke er så lett å oppdrive her i landet.
  14. Kan og legge til at 9x19mm og andre militære kalibere er ulovlig i Italia. Muligens Frankrike og Spania også.
  15. Det første løpet er ødelagt, og det andre er sprell nytt og håndlaget. Sa han noe om innbrekking i videoen?
×
×
  • Create New...