Jump to content

spira

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About spira

  • Birthday 05/10/1990

spira's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ville det være for strengt å kreve politiattest? Det ville kanskje ødelegge for noen som har gjort et par dumme ting som ikke nødvendigvis er relatert til vold eller trusler. Jeg kan veldig lite om dette og det er derfor jeg spør.
  2. Kan tenke meg det var festlig ja. Det er ikke våpen eller skudd som bekymrer meg.
  3. Har lest alle svar og kommentarer her inne og skal heller forsøke å roe ned mitt lille hysteri da det helt sikkert er ubegrunnet.
  4. Jeg nevnte jo i eget innlegg at jeg skulle gå bort å hilse på han, si hei og slikt.
  5. Det var kanskje litt feil å skrive det slik, beklager. Lurte egentlig bare på om folk ble sjekket litt opp før de begynner med skyting. Skal vokte tungen min i fremtiden dersom jeg har noe på hjertet. Igjen beklager jeg.
  6. Telefonen hans ringte og da trodde jeg at jeg var i Afghanistan eller i en OsloTaxi Er som sagt ikke rasist, er bare usikker med hans tilstedeværelse der. Det er sikkert bare noe jeg innbiller meg, men likevel oppleves det guffent. Jeg får konsentrere meg om meg selv og mine egne oppgaver så går det sikkert over. Kan jo hende han er veldig sjenert og faktisk er hyggelig. Skal si hei til han neste gang jeg.
  7. Jeg har lagt merke til at det er flere våpen som trøbler der, altså klubbvåpen. Puss puss så får du en suss? Det kunne jo være greit at de ble pusset oftere, for eksempel etter skyting av skytteren?
  8. Han opptrer korrekt på banen, så det er vel bare jeg som må tenke anderledes. Måtte bare lufte disse tankene! Videre tar jeg imot forslag til valg av våpen ved f.eks feltskyting. Har ikke eget våpen ennå såklart og klubbvåpenet jeg låner klikker relativt ofte. Ble så fortalt at revolvere er mer driftsikre, kan revolver benyttes til feltskyting?
  9. Sikkert bare meg som er overnervøs, men likevel har jeg mine tanker. Han har ikke vært lenge i Norge for å si det slik. Virker bare litt rart å stå i to timer å skyte rett i sanda.
  10. Hei! Jeg er ei jente på 23 som har begynt med pistolskyting og har vært på skytebanen flere ganger. Det er kjempegøy og jeg har fått god opplæring/starttrening av skyteleder samt forsøkt flere skytestiler. Målet mitt er å bli en god pistolskytter og selvsagt skyte bedre enn gubben min, hehe. Jeg har foreløpig lagt min elsk på hurtigskyting og vurderer også feltskyting. Men det er lite men, jeg føler meg litt nervøs på treningen fordi det er en utlending der som virker litt skummel. Han snakker lite norsk og skyter litt tullete iblant, altså ofte bare rett i vollen uten at det er satt opp skive. Jeg er ikke rasist eller noe, men synes det blir litt for teit å nevne dette for skyteleder da det kan misforstås. Vi skriver oss jo inn hver gang, men er det kontroll utover dette? Blir navn og fødselsdata sjekket opp? T Breviksaken husker man jo? Unnskyld hvis jeg tråkker over streken her, men elsker å skyte og vil gjerne fortsette!
×
×
  • Create New...