Jump to content

Jan80

Members
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jan80's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg lurer på mye av det samme, men får harehund ?
  2. Takk. Og jo trenger man og kjøpe kart i tillegg til alpha 100? Eller følger det med? Hvilken kart anbefales vis dette må kjøpes?
  3. Hvordan er alpha 100 + t5? Skal sitte på finskstøver. Og når begynner dere og bruke peileren på valpen/unghunden? Siden dette er min første jakthund lurer jeg på om det er andre ting man bør ha til den? Har hatt hund så noe har vi fra før. Og leeenge siden vi hadde valp i huset. Noe spesielt og tenke over som man muligens har glemt? Leste i en eldre bok at det gis tran og kalsium daglig i tillegg til for. Er dette noe dere andre gjør også? Kan ikke huske vi gjorde det på vår siste valp...
  4. Takk, siden kull på halden støvere er få, har jeg funnet meg et kull av finskstøver har valgt ut ei tispe der så da var valget tatt. Fordelen med finskstøver for meg vis man kan kalle det det er at svigerfar har hatt mange og han jeg jakter med i dag har finskstøver. Hun er leveringsklar mnd skifte februar/mars og vil vel da være ca 8 mnd når jakta starter igjen. Håper da at hun er klar for og jobbe litt.
  5. Tips til hund som egner seg til hare og rev. Selfølgelig fint om den kan brukes til vann apportering også. Selv så liker jeg veldig godt halden støver men har ingen erfaring med egen jakthund.
  6. Noen som har erfaring med spypoint force 12?
  7. Sjekt og huske og sikte litt foran bevegelige blinker Utrolig morsomt
  8. og gått 10m ned veien og satt meg i grøfta. Hører hunden uler i og kommer nærmere. Der kommer hare pus spretten så fint rett i mot meg. Første skudd satt rett bak og neste rett i sikringsboksen. Haren gjorde en salto og ble liggende.
  9. Hehe ja er nok det. Dette var en av di dagene man har avtalt med en kompis og jakte. Og når klokka ringer skal man bare slumre i 10 min. Våkner av og bli oppringt med spm om jeg kommer snart. Får fart i ræva og rett før jeg er fremme ved terrenget får jeg beskjed om at hunden har begynt med små støtt. Får ladet min winchester automat av eldre årgang med to nr 3 av 36g (12/70 fiocchi)
  10. Kommer litt mer senere har problemer med og lagt inn med tlf
  11. Da var mitt første vilt felt. Ble en fin stor harepus☺ https://goo.gl/photos/NHTRgmbz9jQqaUmJ7
  12. Ok ☺ men best med hagle eller rifle på kort hold?
  13. Yes ☺ var det jeg håpet på. Ja virket som det var helt ferskt og godt brukt ☺. Er ikke mer en maks 5 meter bredde på bekken her. Så tenkte og bruke hagle med 12/70 med nr 3 eller 4, eller er 223 et bedre alt? Da er det vel bare og finne ut når på dømet dem er aktive der da ☺
  14. 2015 er snart over, jeg var ute og så etter bever i dag midt på dagen og dette har jeg fått med meg er feil tidspunkt. Dermed kunne jeg se om jeg fant spor av bever. Mye gamle felte trær var det der. fant også noe av nyere dato. det som slo meg var når jeg gikk ned over "bekken" var flere plasser som var utslitt siv og gress på land. Akkurat som en opp gått sti, dette er vel de plassene beveren går opp på land for og spise? (kunne ikke se noe nye felte trær der) har vært en stor beverhytte/devning der før som er sprengt vekk og nå ser det ut som det er en ny liten hytte/devning 5 meter lenger ned det rare er at jeg fant en gammel "Beverhytte" på land rett ved bekken kan dette være til felle? https://goo.gl/photos/Ai99LFtRfogQ5BPp8 bak denne jenta er ei gammel "hytte" https://goo.gl/photos/xnrBBmh62EHDcA5j7 ny demning https://goo.gl/photos/aQQxSAD1piNg9i8XA
  15. Takk for svarene, men aremark skl. Er det samme som arbeidernes jakt og fiske bruker? Den som ligger opp ertebakken og til venstre når man kommer fra Halden?
×
×
  • Create New...