Jump to content

Telefonoperatør

Members
 • Content Count

  1,297
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.youtube.com/watch?v=Ik-yt5lZEpc Redesignet avtrekk og forsterket i rammen.
 2. At Garand skal forsvinne igjen er jo en liten tragedie i seg selv. Hvor mange år ble det brukt på å få den på lista igjen?
 3. Skal vi ta en felles jakttur/padletur på Hornindalsvatnet folkens? Alle med Mini tar med denne, så ser vi hvor lenge vi klarer å holde oss flytende... Teoretisk skal Mini fortsatt kunne omsettes/registreres med Jaktfelt som ervervsgrunnlag. Altså ikke jakt, men konkurranse, dersom den blir overført til konkurranselista. Men jeg tviler på at dette skjer. Jeg håper folk på trass bare leverer inn løp og låskasse, og stripper den for alle andre deler.
 4. Kan noen skrive en oppsummering? Ble det sportsvåpengarderobe? Mini-14 forsvinner. AR og sportsvåpenlista består med de allerede etablerte karantenerutinene..? 8 jaktvåpen.
 5. Hva med en Ruger American i 7.62x39? Tar Mini30-magasiner også
 6. Har hatt gleden av å poffe litt med en tilsvarende L1A1 (regner med det er det det er) som avbildet over.
 7. Jeg siterer meg selv fra en annen tråd: Fordi jeg har lite å gjøre til tider så hørte jeg med NatDir om dette med termiske sikter. Fikk svar fra DirNat:
 8. Synes du gjorde en god figur Hassel. Og bra du fikk frem problemstillingen ved ombygging. Selv om det kanskje ikke hjelper.
 9. Det kan jeg også. De håper på april/mai, men det er forsiktig estimat.
 10. Jeg har en, og planlegger ikke å selge den. Tok noen pakker med 357 før den vekslet 38spc, men du kan glemme svakt ladet 38. STI er vel mer "halvfabrikata" sammenlignet med Les Baer og SVI, men vil tro du får mer presisjon og skyteglede pr krone med STI.
 11. En snub SP101, 10/22 Lite Takedown, 22/45 Lite Mk4, og denne står på ønskelista mi. Sammen med alt det andre jeg ikke har råd til. Kan se ut som om Ruger driver å legge om imaget sitt, i tråd med det Ei tohi skriver... RPR er såpass bra ut av esken at jeg setter en tier på at denne vil danke ut diverse CZer i salg. Men hvorfor 18 eller fler tommer løp på en 22lr? Hva er egentlig optimal løpslengde på .22?
 12. Jeg synes Hassel for en tid tilbake var sprøyte gal for å digge Ruger. Kjedelige saker tenkte jeg. Det er lov å innrømme feil her inne?
 13. http://www.thefirearmblog.com/blog/2017/12/30/ruger-precision-rimfire/ - Gøyal sak. Blir litt over 500 USD over dammen. Er i hvertfall fornøyd med storebror
 14. Lang pipe gjør ting enklere ja. Har D.Eagle med 6 og 10-tommers pipe. 10-tommeren plinger på gongen på 200m igjen og igjen. Med 6-tommeren er det ikke like lett. Får gjerne litt mer luft i baksiktet også.
×
×
 • Create New...