Jump to content

Telefonoperatør

Members
 • Posts

  1,309
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Telefonoperatør's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

23

Reputation

 1. Leieavtale har vi. Har hatt befaring av ymse eiendomsforvaltere og naturkonsulenter i Asker kommune i sommer. Ting skjer, men i slow-motion.
 2. Kan jeg endelig kjøpe Desert Tech MDR til NROF/DSSN?
 3. Trist med den fabrikken i Tyskland. Amerikansk produksjon ser ut til å være kvantitet over kvalitet. Hadde ikke kjøpt en P210 fra USA.
 4. Ser det er tilbud på CMMG .22lr kit til AR. Er det slik at disse vil bli regpliktige i nær fremtid?
 5. At gjeldende reguleringsplan, som skyte- og sprengningsfelt, er godt nok for eier, Asker kommune. At de er positive til å kunne begynne å skyte. Vi har en gyldig leieavtale. Vi hadde nettopp møte med saksbehandler i Asker, og idrettsrådet har vi også i ryggen. Det er flere som har fått med seg oppslagene i RHA, så "ryktet" er det som gjenspeiler over, men det er (heldigvis) ikke tilfellet. Liten lokalavis som lever av å egge opp til konflikt for å ha noe å trykke. Grunneier (motpart) har vært flink til å spille dem og påvirke opinionen. Kan forøvrig legge til at hun som er arving av gården, som eier områdene rundt, er Else Marie Rødby, politisk rådgiver for Sandra Borch og Ole André Myhrvold i Senterpartiet. Hun var også representant for SP i kommunestyret i gamle Hurum. Hun er, og har erklært seg inhabil når det har vært avstemninger, men det er klart hun har innflytelse likevel.
 6. Avisen trykker til før de sjekker fakta og faktiske forhold. Uten forøvrig å bruke tilsvarsretten. Rapporterte den til PFU, men det viser seg at de ikke er med der.
 7. Kontaktet Brownells i dag. De har nå fått med set at forskriften er utsatt, og at vi kan fortsette å handle magasiner, uppere og sluttstykker som før, frem til okt.1.
 8. Hmm. Kanskje det er lov å drømme om en Desert Tech MDR da...
 9. Vil sluttstykke/upper nå kreves serienummerert? Eller blir det vise våpenkort á la ammo?
 10. Naturvernerne i Hurum har vært rimelig på linje med skytterne. Værre med ubrukelige lokale byråkrater.
 11. https://lovdata.no/dokument/LTI/forskrift/2020-02-26-192
 12. Hurum Kommune er nå Asker kommune, og saken skal taes opp til ny behandling i ny kommune. Grunneierne rundt klarte å få stoppet forrige vedtak i nå ikke-eskisterende Hurum kommune like før nyttår. Nå er de lokale forholdene litt annerledes, og Asker har et mer fungerende og profesjonelt Idrettsråd som er støttende i saken. Undertegnede har tilfeldigvis fått plass i det samme idrettsrådet, og kan meddele at interessen er stor for et slikt anlegg. Det er ikke noe "dett var dett", er mer det at TingTarTid.
 13. https://www.youtube.com/watch?v=Ik-yt5lZEpc Redesignet avtrekk og forsterket i rammen.
 14. At Garand skal forsvinne igjen er jo en liten tragedie i seg selv. Hvor mange år ble det brukt på å få den på lista igjen?
×
×
 • Create New...