Jump to content

Flembake

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About Flembake

  • Birthday 06/16/1986

Flembake's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Stokken kom i går, og ble naturligvis også hentet i går Prøvemonterte og er fornøyd med utseendet på studsaren Skal beddes i dag og prøves i morgen Takk for alle svar og info Det ordnet seg til slutt!
  2. Ny update! Etter litt logisk tankegang og nye forsøk har jeg nå lykkes med å bestille stokk fra Boyd's Det som hindret meg i å bestille var følgende to ting: Jeg hadde skrevet stedsnavnet bak postkoden i "Zip Code" feltet, og jeg hadde skrevet Østfold i "state/prov" feltet. Burde jo gått opp et lys mye tidligere, men det var mørkt helt til i dag Burde jo tenkt på at Ø ikke er en del av alfabetet over there, men det tok tid! Så etter litt redigering av adresseinfo så gikk det bra. Merkelig at ikke siden har en funksjon som sier hva som er feil istede for å bare si: Error! Lite spørsmål på tampen: Hvor lang tid tok reisen over dammen for dere som har fått stokken deres?
  3. Update: Etter et par mailer frem og tilbake med både Lisa og Lindsey hos boyds, hvor vi da har vært igjennom det grunnleggende om at: Ja, jeg har opprettet brukerkonto og ja, jeg var innlogget når jeg prøvde å bestille, så fikk jeg bare beskjed om å ringe så skulle dem veilede meg igjennom en bestilling
  4. Will do! Venter på svar via mail fra "Uncle Sam" hos Boyds, men han har vel tatt helga han som de fleste andre
  5. Stokken koster 92usd og så kommer frakt oppå der, men frakten går jo ikke under den "value limit" da. Så tror ikke det er problemet heller.
  6. Ja, er akkurat den jeg prøver å bestille også Men når jeg skal trykke på "submit form" inne i bestillingsprosessen der så får jeg en error melding. Har sendt dem mail om problemet, men får vel ikke svar før til uka kanskje Dette er beskjeden jeg får: Oops! We're sorry - the operation could not be completed at this time. The site administrator has been notified of the problem. Litt off topic: Hvor mye skulle staten ha av deg når stokken kom til Norge?
  7. God aften! Noen som har tips til butikker som selger såkalt "Tacticool" stokk til CZ 452 varmint? Tenkte å kjøpe den fra boyds, men får bare beskjed om at "noe gikk galt" når jeg prøver å bestille. Har nemlig ikke funnet noen andre som sender til Norge.
  8. Takker for svar:) Fant riktignok ikke noe på hjemmesiden dems, og ammoclip siden var utsolgt:/
  9. Heisann! Noen som har magasin til Armi Jaeger AP-74 liggende? Eventuelt vet om et sted som kan skaffe? Flembake
  10. Sånn å forstå Det forklarer en hel del. Vel, det tar nok en stund før jeg får i hus en slik uansett vil jeg tro, men da har jeg ihvertfall litt kjøtt på beinet i henhold til tilgjengelighet. Er ikke lett å ha våpensamlemani uten finansiell støtte eller myndighetenes velsignelse gitt Takk for svar forresten!
  11. Heisann! Noen som vet om Remington 40x .22 finnes i Norge? Etter å ha fått hjem min nye CZ 452 Varmint så har jeg fått helt dilla på .22 og er selvfølgelig klar for mer! Havesyken har slått dkikkelig rot kjenner jeg! Derfor ble jeg sugen på en Remington 40x .22 når jeg tilfeldigvis snublet over bilder av en på nettet. Men etter et par google søk så finnes det svært få treff i Norge la jeg merke til, sikkert ikke uten grunn at jeg aldri har hørt om eller vært borti den før;) Noen her som har? Flembake.
  12. 5980 i danske. Men måtte sende den hjem så da ble det norsk moms på beløpet jeg kjøpte den for.
  13. Prisen ble langt høyere enn først antatt Kunne jo fått en ny Smith 686 her hjemme for totalsummen. Men men, er ihvertfall kjempehappy med smelljernet. Totalsummen ble på rundt 7800 penger
  14. Bilder skal bli! Gleder meg som en unge til å få den hjem
×
×
  • Create New...