Jump to content

ad1

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ad1

 1. Ikke lakkering, men jeg kjøpte meg en hvit grepsmodul som jeg farget.
 2. ad1

  Innrede våpenskap

  Takk for ideen, @40årskrisa. Bestilte meg slik fra jula jeg også nå for å erstatte skumgreiene som var i skapet. Kjøpte også en "snap safe 6-gun rack" fra brownells (https://www.brownells.no/SAFE-GUN-RACKS-6-Gun-Gun-Rack-SNAP-SAFE-Black-Handgun-Rack-PVC-Coating-100026313) for å se om jeg får flytta ut alle boksene som kortpangene ligger i.
 3. Det er mer støy med rugeren og hunter short, enn det er med sakoen og standard short. Men så er det også 24cm forskjell i lengde på pipa. Hadde børsene hatt samme gjenger så kunne jeg sammenlignet mer direkte.
 4. Jeg har en TE-Titan Standard short på en sako trg og en Hunter short på en ruger scout, begge 308win. Fornøyd med begge. Kjøpte hunter short til rugeren da jeg skyter med jernsiktene også. Har ikke noe grunnlag for direkte sammenligning med andre dempere. Har hatt en browning x-bolt 308win med a-tec maxim. Alle disse synes jeg for min del er ok å skyte et skudd med i skogen uten hørselvern.
 5. Jeg kjøpte brukt zeiss victory 3-12x56 og har brukt dette til jakt i skumring med godt resultat.
 6. Pedersens har XCompact på lager. https://www.pvas.no/produkter/vaapen/haandvaapen/sig-p320-9mm-3.6in-x-series-blk-striker-x-ray-3-w/ns-plate-m
 7. Det ser muligens ut til å gå bra i kombinasjon med sikte.
 8. Har du sett på te-titan gen 2? De får du i .375/9,3mm og 1/2"x28. Får de som "teleskop" eller frontmontert. Kjøpte en slik standard short til TRG 22'en min, men har ikke fått testet den enda, så jeg kan ikke si noe om dempeeffekt.
×
×
 • Create New...