Jump to content

ad1

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ad1

  1. @0ysteinn Jeg har 6moa venom på min Shadow 2 OR, ingen problemer.
  2. Har ingen planer om å kvitte meg med den nei. Lett og fin å ha med på tur til isbjørnland også.
  3. DSSN sentralt har fått beskjed ang. denne saken via klubben. Jeg får vente og se på evt. respons der tenker jeg før jeg tar stilling til en evt. klage. Kjenner det er litt frustrerende etter å ha gått igjennom karantenetid og aktivitet som jo er greit å forholde seg til, for så å bli møtt med den usikkerheten der, samt at det drar nok langt ut i tid. Tid som jeg gjerne skulle brukt på å skutt riflestevner rundt om.
  4. Det er overhodet ingen tvil om at dette gjelder DSSN, ikke jakt. Det har vært snakket med overordnede innenfor våpenbehandlingen, og svaret er full stopp over hele landet hva gjelder halvauto rifle til DSSN. Pistol og hagle til DSSN går som normalt ble sagt. Våpensøknadene har ikke blitt behandlet/avslått, og kommer heller ikke til å bli det før nytt rundskriv er på plass.
  5. Flere i klubben søkte like før meg og har fått godkjent alskens som ikke er på den gamle godkjentlista. Jeg søkte AR innenfor lovlig lengder, 16" løp.
  6. Jeg har det skriftlig på epost. Har sladdet navn/stilling, men om noen mener denne eposten ikke bør publiseres så fjerner jeg den om ønskelig.
  7. Jeg kjøpte i 2020 en Leupold VX-R 1.5-5x33 scout av jakt og friluft. Mulig det er slutt på disse nå? Bruker den på en Ruger Scout til jakt i skogen, og liker den godt til den bruken.
  8. Fikk endelig gjennomført siste level 3 stevne jeg trengte og gledet meg som en unge til begynne med pcc/minirifle/semi-auto på stevner framover. Fikk levert inn våpensøknader men fikk tilbake et svar jeg ikke har forventet. Søknader på halvauto rifler blir ikke behandlet før rundskriv kommer, kanskje til våren en gang. Da vil det komme en liste over våpen som er godkjent. Dette var da Trøndelag, men skulle gjelde hele landet fra nå. Kjenner jeg blir veldig skuffet nå, men er nok ikke annet å gjøre enn å smøre seg med tålmodighet. Synspunkter?
  9. Noen som har fasiten ang. aktivitetskrav for erverv av AR-type PCC? Prøvde å sende en epost til dssn men fikk ikke svar. Har passert 2 år siden godkjenningskurset, har idag 14 Lvl 2 men kun 1 Lvl 3, og noen Lvl 1. Er det fortsatt 2stk Lvl 3 som gjelder?
  10. Ikke lakkering, men jeg kjøpte meg en hvit grepsmodul som jeg farget.
  11. ad1

    Innrede våpenskap

    Takk for ideen, @40årskrisa. Bestilte meg slik fra jula jeg også nå for å erstatte skumgreiene som var i skapet. Kjøpte også en "snap safe 6-gun rack" fra brownells (https://www.brownells.no/SAFE-GUN-RACKS-6-Gun-Gun-Rack-SNAP-SAFE-Black-Handgun-Rack-PVC-Coating-100026313) for å se om jeg får flytta ut alle boksene som kortpangene ligger i.
  12. Det er mer støy med rugeren og hunter short, enn det er med sakoen og standard short. Men så er det også 24cm forskjell i lengde på pipa. Hadde børsene hatt samme gjenger så kunne jeg sammenlignet mer direkte.
  13. Jeg har en TE-Titan Standard short på en sako trg og en Hunter short på en ruger scout, begge 308win. Fornøyd med begge. Kjøpte hunter short til rugeren da jeg skyter med jernsiktene også. Har ikke noe grunnlag for direkte sammenligning med andre dempere. Har hatt en browning x-bolt 308win med a-tec maxim. Alle disse synes jeg for min del er ok å skyte et skudd med i skogen uten hørselvern.
  14. Jeg kjøpte brukt zeiss victory 3-12x56 og har brukt dette til jakt i skumring med godt resultat.
  15. Pedersens har XCompact på lager. https://www.pvas.no/produkter/vaapen/haandvaapen/sig-p320-9mm-3.6in-x-series-blk-striker-x-ray-3-w/ns-plate-m
  16. Har du sett på te-titan gen 2? De får du i .375/9,3mm og 1/2"x28. Får de som "teleskop" eller frontmontert. Kjøpte en slik standard short til TRG 22'en min, men har ikke fått testet den enda, så jeg kan ikke si noe om dempeeffekt.
×
×
  • Create New...