Jump to content

m00se

Members
 • Content Count

  462
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

m00se last won the day on June 7 2018

m00se had the most liked content!

Community Reputation

113 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er bare hvis du vil handle nye "store skumle magasiner", pga EUs våpendirektiv.
 2. I Sveits kan man eie stort sett hva man vil av våpen uten å måtte begrunne det. Eneste unntak er maskingevær, som krever medlemskap i samlerforening. De har våpenrett i grunnloven sin, og inntil ganske nylig hadde de ikke registreringsplikt. Så det er ganske forskjell. Utlendinger skal være greit, så lenge de ikke kommer fra en liste skumle land (typ Kosovo, Serbia, osv.)
 3. Hehe nei, skal man flytte av denne grunnen blir det vel CZ eller CH.
 4. Marlin 795 Salongrifle (halvauto) med 10 skudds magasin, gjenget løp, og tech sights Gis bort i Oslo
 5. Takk for innlegg! Dette er en av riflene jeg vurderer nå. Hva slags avstand var dette? Ser veldig presist ut. Hvordan liker du sluttstykket? Jeg tafset litt på en, og opplevde at hele ladegrepet var veldig "chunky" i forhold til f.eks. T3x og x-bolt.
 6. Litt OT kanskje, men har jeg noen andre alternativer til trening i pistol? Jeg har meldt meg på noen stevner i april, og vil aller helst ikke komme ut av trening (er vant til å trene en gang i uka). Er det f.eks. mulig å leie baneplass på Løvenskiold der?
 7. Sorry for å grave opp en gammel tråd, men i dag fikk jeg i posten et våpenkort for "Ruger Mark IV 22/45 Lite Revolver Halvaut." 🤨
 8. m00se

  Innrede våpenskap

  Futteral har jeg masse av men man skal da ikke oppbevare våpen i futteral over tid? Fuktighet, rust osv.
 9. Dette for å snike inn enda en drittlov mens alle har fellesferie?
 10. Jeg trenger å fylle på med 9mm men de vanlige stedene jeg pleier å finne kvantarabbat har ikke mye å by med. Er det ammotørke?
 11. Hvis økonomi har noe å si ville jeg valgt Shadow 1. Jeg også satt med Shadow 2 som valg til første 9mm, men kom frem til at jeg kunne spare veldig mye ved å kjøpe en pent brukt Shadow 1 til under 6000. Som nybegynner tror jeg ikke du vil merke noe forskjell.
 12. Har en innvilget søknad på .308W. Skal bli en generell all-round rifle, tenker først og fremst til rådyr og sannsynligvis også litt moro på blink. Blir vel fort kikkert og demper i samme slengen, så jeg ser på riflepakker fra bl.a. XXL, jaktdepotet, Jaktia osv. Er det noe å spare eller er det bare salgstriks? Får man bra greier?
 13. Hm. EUdirektivet omfattet jo egentlig bare halvauto, hvertfall til å begynne med. Glad jeg handlet inn noen standard magasiner før loven kom da.
 14. Magasinbegrensingen omfatter vel bare halvauto?
×
×
 • Create New...