Jump to content

m00se

Members
 • Content Count

  378
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

m00se last won the day on June 7 2018

m00se had the most liked content!

Community Reputation

100 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Få satt opp noen kameraer, tenker jeg. Plutselig er det ting som blir borte etter fremmede har vært på besøk uten oppsyn.
 2. Er vel sistnevnte grunnen til at jeg vurderer. .44mag/spl spesielt, men også .45ACP
 3. Derfor jeg foretrekker å sammenligne med Sveits, de har en veldig lik (på mange måter enda mer liberal) våpenpolitikk som USA. Men uten problemene det innebærer for Amerikanerne. Det er 100% et sammfunnsproblem, som allerede er skissert; ekstrem økonomisk forskjell/klasseforskjeller, veldig lite sosial støtte, som gjør at livet blir veldig usikkert og farlig for hvermannsen. Dette blandet med et litt annet syn på hva som er akseptabel våpenbruk. Nå skal jeg ikke kommentere om dette med våpen til selvforsvar, men selv dette er jo noe som utnyttes helt fint i andre land, som CZ for eksempel.
 4. Sveits er bedre. Gå til politiet så får du et kort der det står du ikke er kriminell. Så er det fritt frem å kjøpe våpen uten videre om og men i butikken.
 5. Våpen i alle former er forbudt, hvis vi skal være pedantiske. Er det nødvendig å pirke på denne måten? Beklager, la meg endre ordbruken så det ikke er noe tvil. "Om listen på unntatte halvautorifler til jakt fjernes". Bedre?
 6. Og, om alle de andre halvautoene blir forbudt.
 7. Jeg og, så jeg kan holde meg langt føkkings unna Sovjet 2.0
 8. Springfield Milspec Nå har jeg riktignok hatt den hos børsemaker og fått avtrekk, sear og hane byttet, og har ikke stresstesta enda. Burde ta en dag på banen og bare skyte 45 kanskje.
 9. Flotters, takk for innspill.
 10. Selvfølgelig, men det er heller ikke poenget. Du kan eie hva f du vil av magasiner, det er ikke registreringspliktig. Det at at eier eller vil ha magasiner til et våpen betyr heller ikke at han eier det våpen. Jeg kan da kjøpe så mange .50BMG tomhylser jeg vil, uten at politiet skal komme på døra for å inndra ditt og datt.
 11. Wow...jeg pusser etter hver tur på banen. Mener min 1911 begynner å streike etter ~150 skudd. Det er kanskje bare fordi den er litt kjip. Eller fordi det blir for varmt.
 12. Fint land vi bor vi, når folk blir ulovlig brutalisert av staten og man bare akspeterer det fordi man er redd for konsekvensene.
×
×
 • Create New...