Jump to content

m00se

Members
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

m00se last won the day on June 7 2018

m00se had the most liked content!

Community Reputation

51 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Søknadene lå i posten i går ettermiddag. Så fra jeg betalte tirsdag kveld, til følgende mandag tok det å få papirene. Fra datoen på brevet ser jeg at de sendte dem dagen etter de fikk betaling, så det er vel egentlig bare posten som er treig. Var utrolig digg å dra på shopping etterpå, to våpen i en handletur 😍
 2. Helt enig, men Politiet mente det ikke var gyldig grunn
 3. Word, da håper jeg den ligger i postkassen fredag eller lørdag.
 4. Hvor lang tid tar det mellom betaling av gebyr til søknaden ligger i posten? Vil jeg kunne handle litt i helgen?
 5. 9mm til grov, .45 til militær. Selv om 9mm kan brukes til begge er det tydeligvis OK? Som Vidar1860 sier er det jo egentlig bare å søke separat og så får man dem, så Oslo Politi bare innvilger dem med en gang.
 6. Fikk i dag innvilget søknad til 9mm, .45ACP og .44mag revolver. Sendte søknad 16 april riktignok.
 7. Rart med det, i dag lå det brev i posten. Full tillatelse på alt jeg søkte på 😀 Sendt inn 16 april, fått i dag 18 juni. Oslo.
 8. Takk for hjelpen! Så de tar ikke kontakt på tlf eller mail? Bare regning i posten, betal og så kommer innvilget søknad?
 9. Er det vanlig å få brev om at søknaden er mottatt? Det har ikke jeg fått. Sendte inn for 2 måneder siden. @Vidar1860 fikk du?
 10. Da har jeg helt samme historie som deg. Første søknad, medlem på Oslo Skytesenter, søkte på både .45 og 9mm. De sa det burde gå greit. Venter fortsatt da! Sendte inn 16. april Edit: søkte også på .44 revolver, men det burde gå bra, til revolverfelt, og magnum
 11. @ChristerK Jaja du fikk jo kontakt. Her har det snart gått to måneder og jeg har ikke hørt et pip. Bekymrer meg for at den kanskje aldri nådde frem, og at jeg har ventet hele denne tiden forgjeves.
 12. Jegerprøveinstruktøren min sa rett ut at på bekkasiner må man bare gjette. "Hvordan finner man ut om man har lov til å skyte?" "Etter man har skutt, og du kan se nøye på den."
 13. Ja, ja, ja, nja. Vi har organiserte stevner, men trening er egentlig bare at du kommer og skyter når du føler for det. Sånn sett er det utrolig digg, de har åpent hver eneste dag, og kveldåpent i uka. Klubben selv bærer preg av at de er en bedrift først og en klubb litt i ettertanke. Kontingent er dyrt, og man betaler ytterligere en del for sikkerhetskurs, og egentlig koster alt annet også penger, selv ting som åpenbart er gratis i vanlige klubber (baneleie, våpenleie, skive, osv). Når det er sagt er det jo ikke noe dugnad, det er bemannet som sagt hele uka, du kan handle ammo, våpen og utstyr, og få hjelp til hva enn det må være.
 14. Det er vilt. Jeg er medlem i pistolklubben på OSS, det er heller ikke billig å leie bane der, men man har den så lenge man vil. Tror jeg lar riflebanen deres stå...
 15. Dette gir meg håp. Leverte 16. april.
×
×
 • Create New...