Jump to content

m00se

Members
 • Posts

  489
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

m00se last won the day on June 7 2018

m00se had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

m00se's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

124

Reputation

 1. Dette begynner å bli kjedelig nå. Alle de andre banene er åpne, men ingen sted å skyte her i Oslo Øst. Vurderer å melde meg inn i Bærum Pistolklubb så jeg ihvertfall kan trene på Løvenskiold. Får jo ikke trent til stevner.
 2. Så kjerringa slipper unna, hva med politifolka da? De stilles for retten, sant? Og han får penger til nytt gulv på hytta og nye dørkarmer, og nytt PC utstyr? Sant? Trukket fra pensjonen til politifolkene?
 3. Hmm så de fjernet forbudet mot "assault features" på hagla, men vi er fortsatt begrenset til 5 skudd, og fast magasin.
 4. Jeg finner hvertfall ingen måte å kjøpe BX-25 noe sted. Skulle hamstret litt før forbudet kom.
 5. Gjelder dette for f.eks. NSF? Jeg har ikke fått skutt mange stevner siste halvannet år pga Covid, men la inn en søknad til en pistol (utover de 4 jeg har som "rekreasjonsskytter") burde det da gå gjennom glatt?
 6. Hagla funker nok den, men det er ikke spørsmålet. Jeg ville tatt den tilbake likevel. Jeg har hatt to stk 500 allerede, de skal ikke se sånn ut.
 7. Syns det er helt greit om folk ikke vil konkurrere. Jeg gjør det nå men til å begynne med syns jeg det var veldig kjekt å bare dra på banen for å skyte alene, for moro skyld.
 8. Ja, perfekt sammenligning, det er jo derfor jeg fikk avslag på spritflaska jeg prøvde å kjøpe, de så at jeg kom kjørende i bil og satte to og to sammen!
 9. Jeg kjøpte meg også FJ 8/16 i vinter. Ganske luksus å slippe nøkkel, samt er det digg å slippe å feste det til noe. En utrolig oppgradering fra Raufoss Safehouse var det og.
 10. Så..sveitserkniv i sekken selv om man ikke er på tur i skogen? 😅
 11. Nettopp dette. Jeg hadde alltid en Victorinox i lomma, kjekt å ha, og greit å bære i de fleste land. Men etter at jeg flytta hjem til Norge, og ble våpeneier, har jeg helt slutta. Den ligger nå i bunnen av tursekken. Det får være innafor, den risikoen tar jeg.
 12. Jeg sliter med både juss og nynorsk, kan noen fortelle meg, er det fortsatt mulig for meg å søke Ruger 10/22 til jakt? Redigering: Og er det nå mulig å anskaffe pistol i kaliber .50?
 13. Nettopp det jeg kom frem til også. Det blir vel bare en ekstra tiltale de kan slenge på, i tillegg til "bære i offentlighet" da.
 14. Så...ingen egentlig forandring? Hvordan i huleste skal dette kunne håndheves?
 15. m00se

  1911-tråden

  Min 1911 har også idiot scratch. Skulle gjerne hatt det vekk.
×
×
 • Create New...