Jump to content

m00se

Members
 • Posts

  545
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

m00se last won the day on June 7 2018

m00se had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

m00se's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

 • Reacting Well Rare
 • Posting Machine Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post

Recent Badges

132

Reputation

 1. Dette. Jeg jobber som konsulent i et selskap som leverer digitale tjenester, veldig ofte til offentlige etater. Det vi har nå er nok hva som kan kalles en MVP (Minimum viable product). Dvs de har sluppet den tidligste versjonen som kan brukes til noe, mens de jobber videre med systemet.
 2. m00se

  Halvauto tråden

  Jeg også fikk innvilget 10/22 etter den nye loven kom (fra Oslo PD)
 3. Var i Finnemarka i helgen. Det var ikke mye å se. Snakket med flere jegere vi møtte i skauen, alle sa det var overraskende dårlig, sammenlignet med tidligere år, og i forhold til tellinga i år. Bikkja tok stand et par ganger, ble bom begge gangene.
 4. På våpenkortet til min pumpehagle står det "Hagle, enkeltsk." 😂
 5. m00se

  Våpensøknad

  Men aktivitetsnivå gjelder vel fortsatt? Dvs bare 4 våpen inntil du kan vise til konkurranseaktivitet? Jeg fikk nylig innvilget pistol nr 5 men jeg har konkurrert.
 6. Ikke så lenge det er lakrispipe.
 7. Nok med "Pistol, halvauto, .45ACP" Min erfaring er at de ikke sjekker størrelsen på Spesialpistol, du søker jo bare på "Pistol, halvauto, 9mm" for eksempel, så er det opp til deg å kjøpe en som er passende. svjv er det bare når man skal ha halvauto til jakt (hagle eller rifle) at man må påføre en spesifik modell, med pipelengde osv.
 8. Det var hovedsakelig de kobberfargede stålhylsene, med Berdan primer. Men jeg mener det var et par hundre i messing, samt noen hundre av de svartlakkerte hylsene fra Barnaul, vet ikke hva de er laget av.
 9. Dette har da faktisk gått gjennom, tror jeg? Og jeg som hadde med en hel bærepose med tomhylser i 7.62x54R på flyttelasset fra UK, som da ble kastet et år senere, rett i søppelen.
 10. Da tar vi inn litt .303 British også da, så vi kan skyte SMLE litt billigere?
 11. Jeg solgte min Mosin da jeg forlot England, men...kan man ikke få kjøpt sånne hermetikkasser med kaldekrig ammo i Norge? Det er jo hele "poenget" med Mosin, all den billige fabrikkammoen 😂
 12. m00se

  Våpensøknad

  De behandler søknaden din likevel. Digital søknad er uansett bare mulig for jaktvåpen, så de gammeldagse papirsøknadene holder de på med fortsatt.
 13. Hvis du kjøper fra forhandler trenger du ikke ha søkt om tillatelse, bare ha våpenkort. Skal du kjøpe fra privatperson må du ha egen tillatelse fra politiet.
 14. Jeg har heller ikke konstatert at OSS sin forklaring er sann. Jeg listet opp en rekke forskjellige hendelser som har vært i nyhetene i det siste, som jeg sa at fikk meg til å miste tilliten til politiet. Denne posten reagerte du på, og kalte grove påstander, så jeg begrunnet alle påstander med lenker. Du trekker da tilbake og fokuserer bare på OSS situasjonen.
 15. wow så du leste ikke lenkene engang! Da gidder jeg ikke krangle med deg lenger, tar dette som en win til megselv
×
×
 • Create New...