Jump to content

m00se

Members
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

m00se last won the day on June 7 2018

m00se had the most liked content!

Community Reputation

47 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok, det var jeg ikke klar over. Er det verdt å vente med å søke om halvauto i første omgang da, hvis man er keen på rask behandlingstid? Ser på første søknad nå både pistoler og jaktvåpen, men trenger ikke egentlig jaktvåpen før til høsten.
 2. Haha der pleide jeg å handle mat til Mosinen min. Hyggelige folk der.
 3. Beklager OT men, er det sånn at etter 2 år med pistolskyting kan man uten videre søke om AR?
 4. I går kveld søkte jeg om Police Certificate. Det virker som det egentlig er ment for innvandring og/eller jobbsøk i fremmedland, men det er uansett en offisiell bekreftelse på rent rulleblad. De tok £45 (behandles på 10 dager). Man kan velge hurtigbehandling, da koster det 80 og tar 3 dager. Jeg måtte føre opp en "sponsor", noen i UK som har kjent meg en stund og kan garantere meg. Ellers var kravene veldig like som de til SAR.
 5. Jeg kunne jo prøve, men jeg vil heller være sikker på at jeg gir dem alt de trenger med en gang så jeg slipper ekstra ventetid, det tar lang tid i Oslo for tiden, svjv. Akkurat nå haster det ikke, jeg har ca en måned igjen før jeg kan søke om pistol, og jaktvåpen trenger jeg ikke før høsten.
 6. Fikk min Subject Access Request i går. Fordi jeg ikke har noe rulleblad, eller heller ingen arrestasjoner, står det altså ingenting om dette. Det eneste jeg egentlig fikk var navn og tidligere adresse, samt at jeg har hatt Firearm Certificate og Shotgun Certificate fra Dato A til Dato B. Jeg tviler på om dette er noe særlig bra bevis på rent rulleblad. Neste ting jeg prøver blir nok et såkalt "Police Certificate". Det koster penger, og jeg må ha referanse fra noen. Det burde gå greit. Da skal man tydeligvis eksplisitt få bekreftelse av rent rulleblad.
 7. I Storbritannia er demper en registrerbar del. Den telles som et våpen med egen våpentillatelse på sertifikatet. Vet ikke hvordan det er å kjøpe fra Norge til import.
 8. Liten verden. Jeg kjøpte min første Mossberg på Saddlery and Gunroom. Det er en liten sjappe etter norsk standard, men heller ganske stort etter Britiske. Men de er gamle menn fra England, så email driver de nok ikke med. Ring dem.
 9. Snakker du om våpenkontor i Norge nå? Jeg mente Subject Access søknaden til politiet i UK
 10. Hvor i all verden bor du at det går så fort?!
 11. m00se

  Skap i Osloområdet

  Hei Er på utkikk etter våpenskap. Oslo Skytesenter har diverse men jeg mistenker at de er relativt dyre. Det er først og fremst pistolskap jeg er etter; lange våpen kan jeg låse bort vital del. Det er ikke kjempestor plass der jeg bor nå. Det kan bli større skap når jeg flytter inn i ordentlig hus. Jeg er i Oslo, har bil så jeg kan hente. Noen som vet hvor de billigste finnes? På forhånd takk for hjelp
 12. Det var første grovkalibrete gevær jeg skjøt noen gang. Ante ikke hva som skulle skje.
 13. Skjøt en sånn .577 en gang, i liggende stilling. Brakk nesten kravebeinet.
 14. m00se

  ATV i Norge eller?

  Fordi de er i Alaska, ikke Kanada 😉
×
×
 • Create New...