Jump to content

m00se

Members
 • Content Count

  413
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

m00se last won the day on June 7 2018

m00se had the most liked content!

Community Reputation

102 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trodde det var fjernet fra partiprogrammet?
 2. Jøsses. Hvilket parti/folk er det som mener dette?
 3. Selv om de har potensiell majoritet? Ugh Jan Bøhler...jeg var faktisk på Furuset midt oppi det dramaet på mandag, så Bøhler selv, med Groruddalen capsen på. Ikke noen fan, for å si det sånn.
 4. Leste i går kveld at SP nå har størst måling. Jeg husker jo også at midt oppi EU-våpensaken var det nettopp SP som faktisk gjorde hard motstand. Hva tror dere en potensiell SP-regjering vil si for våpenloven?
 5. Nå fikk jeg nok en henvendelse fra en som ikke var klar over at vi må ha tillatelse for å eie våpen i dette landet. Jeg trodde først det var tull å skrive dette på annonsene men jeg ser nå at det er nødvendig.
 6. Faktisk utrolig kjipt. Hele voksne livet har jeg hatt en Victorinox eller lignende i lomma på buksa eller jakka. Utrolig kjekt å ha. Men her i Norge er ikke det lov. Hva er poenget med multitool egentlig da? Hvorfor eie noe sånt i Norge? 😂
 7. Den artikkelen virker å ta forbehold om at alle halvautorifler ervervet til jakt skal forbys. Det var ikke min oppfatning av det som er foreslått..
 8. Er vel bare å prøve. Verste du kan få er et nei, og det koster deg ingenting.
 9. Ok man må søke ja. Tror forresten det var pipe jeg tenkte på, ikke konverteringssett.
 10. Var det ikke sånn at hvis man vil ha konverteringssett kan man kjøpte det uten videre søknad hvis det er fra butikk men ikke fra privatperson? Og sånn på siden, hvordan kjøper man .22LR ammo hvis man bare har våpenkort på 9mm?
 11. Mener å huske at forbudet gjør unntak for .22LR. Salong kommer ofte unna. Man ser jo det som er lov av halvauto per dags dato også gjør unntak for .22LR.
 12. Skal de inn til Grønland fortsatt? Jeg fikk beskjed om at Oslo sitt våpenkontor var Asker politistasjon. Hadde jeg visst jeg kunne gått på Grønland kunne jeg bare tatt den raske turen innom..
 13. Har Valmet Petra militært opphav? Den ser jo litt AK-lignende ut, er det det som er evt. avgjørende?
 14. Er jo i Storbritannia flere organisasjoner som er blitt ulovlig å bli medlem av. Politiet bruker dette som hjemmel til å arrestere, uten noe annet egentlig lovbrudd (senere viser seg at de har utstyr til bombelaging og sånt liggende hjemme). Sier ikke at dette er riktig, tvert imot føles det ganske upassende for en demokratisk rettsstat, men det ser ut til å få resultater.
 15. Kikket fort gjennom men, er det noe spesielt spennende eller nytt? Det har ikke blitt helforbud mot halvauto til jakt?
×
×
 • Create New...