Jump to content

m00se

Members
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

m00se last won the day on June 7 2018

m00se had the most liked content!

Community Reputation

69 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg handler der ganske ofte, da det er bare en drøy halvtime å kjøre fra Oslo. Men ja, de er rotete der. Prisene er greie (bestiller gjerne ammo derfra i kvanta) og utvalget ganske bra, men unngå ting som krever customer service. Jeg kjøpte en revolver derfra, de hadde ikke den modellen jeg ville ha i butikken men sa de skulle bestille fra Fauske (dette var på en lørdag). Han forsikret meg om at den skulle være i posten om et par dager, da vi ordnet med kjøpetillatelse og sånn der og da. Da det kom til onsdag og fortsatt ikke så mye som en sendingsvarsling på mobilen ringte jeg Fauske. Ja de hadde fått bestillingen men de visste ikke hvor de skulle sende den. 🙄 De fikk den i posten med en gang, heldigvis men den kom ikke tidsnok til helgen.
 2. Bestilte fra https://opticscamp.com/
 3. @FreeSkier Ser fint ut! Hvor var du? Og er ikke .308 en smule stort for fugl?
 4. Tenkte mer på selve bruken da. Var for eksempel på lerduebane for noen uker siden, ung kar som hadde halvauto, men han ladde patronen inn i magasinet hver gang. Kanskje var det en grunn til dette, men jeg kan ikke skjønne hvorfor. Sto selv med halvauto; lader man ett skudd om gangen, står jo sluttstykket tilbake etterpå, da er det jo bare å la hagla stå sånn, og lade direkte inn i låskassa. Karen sendte sluttstykket forover etter det var tomt, og ventet til neste tur, da han ladet inn i magasinet og tok ladegrep.
 5. @ko-stens Gikk du uten bikkje? Og når du skyter ut av tre med rifle, hvordan forsikrer du at det er trygt bakom?
 6. Merker at det sannsynligvis er stor forskjell på jegerkurs. Mitt var veldig omfattende, virket som vi brukte omtrent halvparten av tiden på våpenbruk/sikkerhet. Vi hadde jo dag på bane med hagle og rifle også. Det eneste jeg savnet var instruksjon med pumpe/halvauto, jeg kan se for meg en nybegynner slite med å bruke dem trygt.
 7. Noe er fornuftig, noe er direkte smerte. Sjekk lovene deres rundt transportering av våpen. Forresten, vi har da kravtil opplæring her i Norge...enten er du baneskyter og går sikkerhetskurs, eller så tar du jegerprøven. Er det noe jeg mangler?
 8. Jeg gikk mest i det veldig kuperte området nord for kulpåsen, opp og ned de skråningene og innom hogstfeltene der.
 9. Fins vel noen uregistrerte hagler rundt omkring. De kunne vel potensielt selges videre uten papirarbeid.
 10. Er det så farlig om det går regn inn i løpet?
 11. Vi trasket mest langs med Svartholbekken. Vi hørte fra en kamerat at fuglen liker seg best i høyden ved vannet.
 12. Søndag gikk jeg i 7 timer rundt i Nordrehov terrenget (Ringerike, utenfor Hønefoss). Jeg fikk dessverre ikke skutt noe, men så flere skogsfugl (akkurat for seint til å skyte), og hørte en del skudd, så det virker som det er mer aktivitet der enn Rausjømarka. Noen som er kjent med det terrenget, og vet om hvor fuglen liker seg?
×
×
 • Create New...