Jump to content

m00se

Members
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

m00se last won the day on June 7 2018

m00se had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva er budsjettet ditt? Det er viktig. 1911 finnes i mange forskjellige prisklasser.
 2. Har selv M2 og det er ikke noe galt med den, veldig god kvalitet (kjøp gjerne brukt, det gjorde jeg). Det jeg savner er den myke følelsen av gassveksling. Kicket fra rekyldreven er nesten like hardt som med pumpa mi. Ikke egentlig noe problem på jakt, men av og til savner jeg den myke gasshagla på banen. Da kan jeg anbefale Browning Maxus, det hadde jeg i flere år og ble meget fornøyd.
 3. Jeg ser heller ikke noe problem med 18-årsgrensen. Vi lar som sagt 18åringer ha tilgang på alkohol, samt kjøre bil. Begge disse tingene har betydelig skadepotensiale.
 4. Sånn litt på siden prøvde jeg å bestille et magasin til min Marlin 795 i går kveld og blir fortalt av Brownells at de ikke vil sende meg magasin større enn 10 skudd med mindre jeg har tillatelse.
 5. Og i et såpass restriktivt land som England satt jeg med sånne hermetiske 440 bokser med armourpiercing 7.62 Våpenlov er rart.
 6. Da er jula jammen kommet tidlig! 😁 Hva er det egentlig som står igjen, av det vi var mest redd for? Vi mister Mini variantene, div regler om knall/svartkrutt, hva med 48timers varsel, inspeksjon?
 7. Skjønner det, derfor bruk av "vil kunne". 🙂
 8. Oj, midt i koronagreiene har jeg glemt å sjekke Kammeret. Nå står jeg igjen med en del spm. Vil jeg nå kunne erverve drømmepistolen, Desert Eagle .50AE? Vil jeg kunne erverve Molot Vepr (til jakt)? Vil jeg kunne montere på pistolgrepet som fulgte med Mossberg 500en min, lovlig? Beklager at jeg må ha dette inn med teskje 😔
 9. Vedder en femmer på at han satt og røyka rett ved hele kanna full av krutt.
 10. Er det nå jeg burde kjøpe magasinforlenger til M2'en? Det er jo ikke lov å montere, men blir det da vanskeligere å kjøpe?
 11. Meningsløst? Løse magasin er jo ikke lov på hagle.
 12. Skal begynne å spare til Desert Eagle da. Eneste som gjelder er jo Asshole Express.
 13. Akkurat dette jeg gjorde i min M2. Enten erstatter du den røde sperren med et sånt rør, ellers passer et 16mm rør rundt den originale sperren så du dytter den røde proppen inni røret du har laget. Mål grundig først så du slipper å kappe flere ganger. Og sett på "korken" i enden før du legger skikkelig trykk på fjæra. Jeg greide å sende den klemmepropptingen veggimellom da jeg drev og testet kapasiteten.
 14. Welcome! I moved from the UK in 2018. If you need any help with stuff like permit applications let me know (I have a thread on it somewhere).
×
×
 • Create New...