Jump to content

m00se

Members
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

m00se last won the day on June 7 2018

m00se had the most liked content!

Community Reputation

85 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.jaktdepotet.no/search.aspx?searchstring=gmx Jaktdepotet er bra for ammo i posten i hvert fall. Bestiller der ca en gang i måneden. Det sendes gjerne allerede samme dag, eller morgen etter.
 2. Det virker på meg som at både blyforkjemperne og støyforkjemperne er bare utkledde anti-våpen grupper.
 3. Leste litt på denne tråden https://www.reddit.com/r/EuropeGuns/comments/hnaj7r/do_these_mental_illnesses_disqualify_someone_for/ Lurte på om det er noen veiledning til dette i norsk lovgivning. Vi involverer jo ikke legen under søknadsprosessen, sånn som skjer i noen andre land.
 4. Jeg tror aldri jeg har sett noen skyte hagle i liggestilling. Artig.
 5. I UK er det fortsatt lov med bly da. Selv på lerduebanen. Bare forbudt i våtmark/på sjøfugl.
 6. Det er ekstremt billig. Tviler ikke på at denne dealen fins, men jeg ville vært litt skeptisk til hva man får da. Da jeg bodde i UK kjøpte jeg en Baikal 27 til kona. Enkelt avtrekk, en av de "dyrere" til £400. Den hadde som vane å falle fra hverandre når man brakk den, om man ikke passet på å skru til en skrue i forskjeftet som konstant gikk løs. Dessuten mener jeg å ha lest at hele mekanismen på en tradisjonell box lock er ganske mye mer komplisert en de fleste pumpehagler. Det betyr ikke noe i seg selv, men jeg tenker som regel at enklere er enklere. (Den gamle KISS, keep it simple, stupid).
 7. 4000 er høyt. Men den på finn inkluderte ekstra slug løp, det gjør jo noe på prisen.
 8. Aner ikke. Men raskere enn pumpe i hvert fall.
 9. Ser den! Har aldri eid o/u selv, pumpe er tingen! Og en halvauto hvis man absolutt må ta raskt oppfølgerskudd.
 10. Nå er vel pumpehagle det man kjøper hvis man skal ha høy pålitelighet billig. En godt brukt 500 skulle være meget billig. De koster jo ikke mer en 5000 nye.
 11. Vet ikke hva budsjettet ditt er, men Mossberg 500 er meget rimelig, selv nytt. Er for tiden ikke mye brukt på finn, dog. Fant en, til 4000, riktignok med to løp. Maverick 88 er jo enda billigere enn 500.
 12. Av pumper er Remington Wingmaster en gammel slager, som virkelig er solid. Når det kommer til nyere hagler (2007-) er Remington noe å unngå. Kvalitet gikk drastisk ned. Da er det Mossberg man burde satse på. Mossberg er uansett ordentlig bruksjern. Jeg sverger ved 500 modellen, siden jeg solgte min rustne 870 og aldri så tilbake.
 13. Billigammo (9mm) pleier jeg å kjøpe de bulkpakkene med 250 S&B, eller evt. det derre PMC greiene fra Korea. PMC kjøper jeg i .44 og .45 også. Når jeg tenker over det så bruker jeg vel akkurat det samme til konkurranse også.
 14. m00se

  Skytepartner i Oslo

  Ta med valp. Det er bare bra for den å venne seg til smell. Da slipper du hundeproblemer på nyttårsaften.
×
×
 • Create New...