Jump to content

Amsfj

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hei skulle bygge om cz`n til d.a igjen her i helgen og har klart og miste pinnen som låser disconnectoren til hammeren og lurer fælt på hvor jeg kan få tak i ny?! den blir brukt mye så skulle gjerne hatt den delen så fort som mulig.
 2. Amsfj

  m&p45 midsize

  hei har en m&p45 midsize som jeg ønsker montere manual sikring..er dette bare montere uten tilpassinger? trenger og sear housing block assembly og rekylfjær.. noen tips hvor jeg kan få kjøpt disse delene? nb ikke m&p2.0
 3. vurderer denne billigkikkerten men er det noe tess? forventer ikke allverdens men er den mekanisk god?
 4. fått 500 115 grains alsa pro rn kuler av en kompis som skal legge skytingen på hylla. Noen som har prøvd n320 krutt til så lett kule med høvelig resultat? jeg har ingen ambisjoner med å nå faktor med så lett kule men kan jo like gjerne skyte de opp. har kun vv 320 liggende kikket på vv sine ladedata men er alltid greit å høre med erfarne hjemmeladere om hva deres erfaringer:)
 5. kjøpte noen ARES 152 gr kuler jeg skal lade til 9mm. har noen testet disse kulene med vv n-320? hvis noen vil dere deres ladedata og lengde så tas det imot med stor takk:) skal brukes i en cz 75 sp01:)
 6. Vurderer budsjett kikkert for litt lengre hold og sett litt på nikko stirling diamond lr 4-16x50 ..forventer ikke allverden til den prisen men tar gjerne imot deres erfaringer..
 7. Amsfj

  vmax 308

  hva er det beste presisjonen dere har fått med hornady 110 vmax kula og norma 200 krutt? kjøpte inn dette kruttet men får det ikke til å samle mer en ca 30 mm på 100 m. prøvd meg fra 42-44 grain med col på 67.00 mm men resultatet er det samme. har kun dette kruttet tilgjenglig og skal på revejakt til helgen så håpet på få krympet samlingene til det:)
 8. Amsfj

  ejector revolver

  hei har nettopp fått byttet pipe fra 2,5 til 6 tommer på 686`n min og ser att ejector rod`n blir for kort til det nye løpet.. er det kun ejector for 6" pipe jeg trenger eller er det noe flere deler som trengs?
 9. skal til å bestille litt div kuler fra sierra og lurer på hva slags krutt dere foretrekker? Har noe vvn140 liggende. Er rimelig fersk med rifle lading så all info taes imot med stor takk:) skal brukes i en tikka t3 308 med 51 cm pipe ha en fin dag:)
 10. Amsfj

  cz s.a avtrekk

  hva trengs av deler for å bygge om en cz sp01 til s.a ? er dette noe en kan gjøre selv? eventuelt hvor mye har dere som har gjort dette betalt hos børsemaker for å få jobben gjort? takk for svar:)
 11. Amsfj

  105gr swc.

  jeg lader denne kula med 2,5 grain vvn310 med tuppen av kula satt flush med hylsekanten. dette gir suveren presisjon i min ruger gp100. har og prøvd å sette til "normal" setedybde men da med 3.3 grain vv n310
 12. hei lurte litt på lade opp noen 9mm 130 grains ares kuler til shadow`en men finner ikke kula i vv sin tabell. kan jeg bare bruke data for tilsvarende kulevekt i fmj? hvis noen har noen go`data for 320 krutt så del det gjerne med meg:) takk:)
 13. Noen som vet hvordan den nye våpenloven vil påvirke oss pistol skyttere? Som jeg har forstått vil den påvirke de som skyter dynamisk rifle men hørt lite om hvordan det vil påvirke oss som skyter felt?
 14. Amsfj

  38 special

  Dette var første jeg sjekket men fant ikke no data på VV n 310
 15. Amsfj

  Kule til Gp100

  Jeg bruker 105 gr swc og 148 wc til min Gp 100. 358 kalibrering👍
×
×
 • Create New...