Jump to content

frenzy81

Members
 • Content Count

  325
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Min erfaring er at han gjør bra arbeid men er vanskelig å få tak i, og er generelt dårlig på kommunikasjon.
 2. Hvis du kjører inn fra Dyranut til Tinnhølen (bomvei, 10 km-ish, ca 100 kr) så ligger Trondsbu turisthytte der. Flere høler nedenfor, og selve Tinnhølen litt innenfor denne - går an å fiske direkte her, men siden du sier du vil gå litt så skal det være bra fiskevann videre innover stien. 3-4 timers gange så er du på Sandhaug turisthytte. Hvis du ikke har vært her så kan det være en grei tur ut fra beskrivelsen din. Krossdalen er også et greit alternativ, du kan kjøre et stykke innover på grusveien der - og går du langt nok kommer du innerst i Sysendammen. Mange plasser å teste forholdene der. Mener alle disse alternativene dekkes av fiskekort fra iNatur.no
 3. Noen våpenkontor har egne rutiner for dette med import. Som det ble nevnt har noen rutine om å stemple på "import" på godkjent søknadsskjema, mens i Hordaland har våpenkontoret laget et eget skjema for dette. Ta kontakt med ditt våpenkontor og sjekk hva de anbefaler/krever!
 4. Er det slik som på bildet i denne posten? http://www.targettalk.org/viewtopic.php?f=4&t=39177&start=40#p266051 Står litt ting man kan prøve der. For meg hjalp det å snu fjæren i magasinet, slik at den fremre delen kommer bak.
 5. Når klubben din har vært inne og gjort informasjonen tilgjengelig.
 6. PrimoPDF installerer en PDF-printer, som lar deg skrive ut hva enn du vil, til en PDF-fil. Hvis du "skriver ut" flere ganger til samme fil får du tilbud om en "append" eller "overwrite". Append fungerer veldig bra dersom du skal skrive ut flere ark til samme PDF-fil.
 7. Det har stått "Farris" et sted på skyting.no ved siden av luft-NM men dette er ikke bekreftet, altså?
 8. Hvis du søker gjennom eksisterende klubb så bør det gå fint, men her kan klubbene ha egne regler så sjekk dette. Det er klubben som skal bekrefte aktiviteten din gjennom en anbefaling til Politiet. Uansett om du melder deg inn i Sartor som sidemedlem så er det vel hovedklubben din du skal søke til ifm våpensøknader. Sartor er vel eneste klubben i Bergensområdet med egen innendørsbane. I hvertfall hvis du snakker om NSF-skyting, noe jeg antar du gjør siden du nevner match-pistol. Bergen PK og Åsane PK har innendørs luftbaner med elektroniske skiver, mens NOP-HOS arrangerer stevner i Stemmemyrshallen (under svømmebassenget), her er det pappskiver som gjelder. Det er stort sett bare luftstevner som arrangeres nå på senhøst/vintertid, så det kan være smart å kjøpe seg en luftpistol. (Det går også an å låne luftpistol hos både BPK og ÅPK).
 9. Det var da voldsomt. Jeg har mye erfaring med CO2 både på luftvåpen og paintball, og vet nøyaktig hva jeg snakker om. Etter mange år som konkurranseskytter vet jeg veldig godt hvilken temperatur man ofte møter på innendørs skytebaner, enten det er gamle tilfluktsrom, tunneller, eller lagerbygninger. Den verste innendørsbanen jeg har vært på hadde 4 grader, mener jeg. Da kan man godt begynne å merke slike problemer
 10. Vil anbefale komprimert luft på 5-skuddsvåpen over CO2. CO2 kan oppføre seg annerledes når det er kaldt, det kan ta lengre tid før den går over fra flytende til gassform når temperaturen er lav, og dette kan fort påvirke et flerskuddsvåpen dersom man skyter skuddene rett etter hverandre. Legg ut ønskes kjøpt-annonser her og på finn.no etter en LP50 Compact og se hva som dukker opp. Har inntrykk av at mange har slike pistoler liggende uten å annonsere dem aktivt. Jeg vet om nyere våpen som har gått for rundt 12.000,-
 11. Fikk du kjøpt noe? Jeg selger fire Feinwerkbau CO2-pistoler som har vært klubbvåpen for Bergen Pistolklubb. Vi har nå kjøpt kompressor og gått over til trykkluft på alle våpen (og konvertert de som var mulig å konvertere fra CO2 til luft), og selger derfor disse fire. Ta kontakt hvis du er interessert: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=85013491
 12. Jeg kjøpte HW50S til å ha på hytta men angret i ettertid. Vi har ikke så lange avstander at det blir noe utfordring med denne rifla, så jeg kunne like godt kjøpt en 300 kroners-sak i stedet. I tillegg er rekylen litt voldsom, litt fordi det faktisk er et fjærvåpen og litt fordi den skyter ganske hardt. Tok den med på 50 metersbanen og traff helt greit en colaboks i sittende stilling, med de åpne siktene.
 13. Jeg har Crispi Titan og synes disse er geniale, da jeg liker støtten jeg føler jeg får fra høye sko. Men... sportsbutikk-sjefen som anbefalte meg disse sa at han definitivt ikke ville hatt disse på seg til bæring av storviltkjøtt etter jakta. Men han hadde dem selv og foretrakk dem som vanlige fjellsko og til småviltjakt.
 14. Har du kjøpt våpen ennå? Vil anbefale deg å få prøvd de to avtrekkene før du bestemmer deg. Jeg har LP10 og det fungerer bra for meg. Kunne godt tenkt meg LP10E da jeg mener den har et bedre avtrekk i dét skuddet går av, men problemet for min del er at verken LP10E eller Evo10E har avtrekksstopp-skrue, slik LP10 har. I stedet er det en fjør som blir gradvis tyngre etter avtrekkspunktet. Jeg har hatt min mekaniske i fem år nå og blitt vant til det. Det er nok en smakssak, og hvis du velger elektronisk avtrekk fra starten så blir du sikkert fort vant til det. Jeg prøvde avtrekket på den nye Evo10E hos Børselars under NM og ble positivt overrasket. Mulig jeg bytter over i løpet av et par års tid.
 15. Jeg har eksakt samme feil på min Pardini fra tid til annen. Jeg veksler mellom CCI Standard og Eley Club, og forrige gang det skjedde hadde jeg syndet litt på rensingen og hadde mye CCI-grums liggende, og så stilte jeg på feltstevne med "konkurranseammoen" Eley. Det endte med at jeg fikk ut 4-5 skudd på hver standplass. Etter rens fungerte det fint igjen, så det er nok sannsynligvis for mye motstand rundt sluttstykket som gjør at dette skjer.
×
×
 • Create New...