Jump to content

andyki87

Members
 • Content Count

  297
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About andyki87

 • Birthday 05/02/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ønsker å kjøpe svartkruttrifle, helst modell Hawken. Andre munnladingsrifler kan også være aktuelle. Perkusjon, ikke flint.
 2. Nå har den stått en uke med smørje på, tok av forrige lag med stålull og førte på nytt lag med olje og 600 pappir. Jeg prøvde å pusse litt av med tørt 600 pappir nå. Smørja klabber på pappiret, da er det vel bare å vente enda lengre?
 3. Herre min gud hvor glad jeg er for at jeg valgte akkurat denne metoden med Red root olja, å porefyllingen på tradisjonelt vis. Alternativet var å beise stokken😳 Det hadde blitt skandale med tanke på hvordan resultatet blir nå. Den hadde kun blitt brukende som ved. gugga har ennå ikke tørket så jeg får vente en dag til å se
 4. Første runde med 400 pappir og rødolje. Gugga ble fin og seig😊 så lar jeg det stå til jeg er sikker på at det er tørt, og prøver med 600 pappir neste omgang😊 det har vel ikke noe for seg å legge herder på mellom disse stegene?
 5. Ja så på den delen, det hvite fikk jeg skrapet av med neggelen, ellers ingen bulk. Lyset som lurer
 6. Måtte se nøyere etter, ingen bulk i løp
 7. Tilstanden er bedre enn bildene tilsier, ingen rust, mekanismen er utrolig tight og fin. Løpene innvendig er glatte og fine. det er stemplet n nitro på begge løp.
 8. Her er bilder av merkinger og stempler på hagla. Vil denne tåle moderne jaktladninger? Og stålhaggel i lerdueammunisjon? etter det jeg ser er den produsert i juni 1957.
 9. Ja jeg er registrert i jegerregisteret. Hagla er ervervet før 1990 men ikke registrert etter dette. Så da er nok saken grei
 10. Jeg har en bekjent som har ei eldre sauer and sohn hagle etter sin oldefar, denne er uregistrert. Jeg har nå fått tilbud om å overta denne hagla. Hvordan er regelverket rundt dette? Er det mulig å registrere den på meg når det ikke er direkte arv?
 11. Ja det er vel best å starte smått, å heller ta det i flere omganger😊
 12. Skjønner. Men vil det ikke være fare for at stålulla går ned i porene å drar med seg gugga opp igjen?
 13. Da har stokken blitt mettet og jeg har strøket på første laget med hardener. Kjører på med dette nåni en 3-4 dager før porefylling. det blir da å pusse med 600 pappir med rødolje på. Når denne har herdet pusses det da av med tørt pappir før det nye laget legges?
 14. Her er stokken etter første lag olje, og etter åttende runde, virker ikke som stokken er mettet ennå. Så prøver noen runder til😊 jeg er en utolmodig sjel, men her må jeg bare bruke tiden som kreves
×
×
 • Create New...