Jump to content

multifasciatus

Members
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

multifasciatus's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Har en Meopta skivekikkert 25x70, angrer at jeg ikke kjøpte ekstra okular f-8 som skal gi 40x. Modellen er jo utgått for mange år siden men fungerer bra for meg. Noen som vet om komplett kikkert evt okular?
  2. Hei! Prøver meg igjen,noen som har vj nr 1/94? Dette har vært den hvite hvalen for meg siden en kompis lånet det for å lese testen av lysforsterkere. Har plenty å bytte med ,,,
  3. Noen som kan si meg hvor jeg får fatt i deler til Valmet 212 kan skaffes i Norge?
  4. Såpass,stuck for life altså! Vel,den kolben ble kjøpt for utseende for nærmere 20 år siden.Var en test i vj og dett var dett som Fleksnes sa. Burde vel være mulig å korte inn mag røret? Men ingen big deal,står greit der den gjør nå.
  5. Hei! Ok,takk for svar ,da blir den stående i skapet.
  6. Hei! Vurderer å selge min så godt som ubrukte m1 super 90. Selges med ekstra kolbe med pistolgrep(orginal), 5 choker,orginal emballasje. Den er i 12/70 ,61 cm løp. Her snakker vi svart matt stål og plast. Noen som kan hjelpe med bruktpris?
  7. Hei,Bjørnar Jeg mangler endel vj . Spesielt 75 og nedover. Mvh Alf j Dale
  8. Ja,ren blykule fungerer fint. Smør den med noe fett og bank denn igjennom. Bruk for all del en tre /plastklubbe til det. Når kulen har entret løpet kan du gå over til aluminium /messing stang til å drive den videre med. Ps ,finner du ikke blykule som er stor nok kan du legg kulen på stålplate å banke den opp i størrelse. Evt støp en selv ,smelt bly ,borr opp rett dim i en potet hell i .
  9. Hei! Har hatt en slik i over 25 år,ikke den letteste å skyte med pga lang slagtid på hanen. Ccci std funger greit ,du må ta det rolig å systematisk. Skal du ha kikkert på anbefaler jeg på det sterkeste en hane forlenger.Hammer extention. Dont ask me how i know!
  10. Hei! Sjekk ut biltema! Har faktisk fått nylonbørster og pussestenger av grei kvalitet
  11. Hei! Sjekk om tennstempelet ditt er brukket, det steller til mye faenskap på Pardini ihvertfall. Prøv å få lånt deg et magasin. Lykke til !
  12. Hei! Flott at du har fått fikset våpenet,og ikke minst for sitrap. En klar solskinns tråd
  13. Hei! Har en nabo som fikk kjøpt seg samekniv i første gangstjenesten nordpå. Dette var tidlig på 70 tallet, beskjeden var at den stammet fra Sørreisa . Veldig tynt blad på den,den er også ekstremt rustet dessverre, sliren har også fått kjenne tidens tann. Har lagt inn bilder i kammer galleriet men får ikke lagt de inn her i tråden. Tviler på det er en Mikkelsen da jeg har kjennskap til disse. Ps, ligger i galleriet under våpen,annet ,sameniv fra Sørreisa Ingen synlige bumerker på blad eller baksiden av sliren . .
  14. Hei Pyrodex lades etter volum , akkurat som svartkrutt så vidt jeg vet!
  15. Hei Har sprekk i rammen på min 10 år gamle Morini cm162 mi. Fikk svar fra fabrikk at det var kun et estetisk problem(sprekk i bakre skruehull som holder løpet) De skulle dekke reperasjon om jeg sendte våpenet til dem. Frakt måtte jeg betale, noe som er greit nok. Den vil ikke lekke luft pga sprekken. Hvordan er reglene med sending over landegrenser med dette ? Sender selvfølgelig ikke med luftsylinder. Evt hvilken type frakt mulighet har jeg?
×
×
  • Create New...