Jump to content

F86

Members
 • Posts

  242
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

769 profile views

F86's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. F86

  S&w m17 rustfri?

  Fikk se en s&w .22 rustfri i dag, denne er merket 17-5. Trodde ikke det ble laget m17 i ss? Kan det vere en 617 som er feilmerket? Noen som har sett en slik? Dette var en 6 skudds sq grep.
 2. Det er slik jeg også tolket det, men så ble jeg møtt med at kravet gikk på at våpenet skulle vere kamret for .22 , ammoen var ikke nevnt. Dette er bare av teoretisk interesse, slik jeg ser det er det ingen fordel å bruke short, annet enn at jeg har mye liggende fra tidligere🙂
 3. Lurer litt på hvordan reglene skal tolkes her, skyter Norges felt fin med revolver. Stemmer det att jeg kan bruke .22 short ammo? Det ble hevdet at kravet sier våpen kamret for 22 lr, men ikke patron type som brukes?
 4. Har noen tips til hvor man får kjøpt grep lignende s&w "service" modell? Samme om det er nye eller brukte.
 5. F86

  Avtrekksvekt S&W M17

  Men du har ikke klikk problemer?
 6. Etter polering og bytte av retur fjær havner jeg på rundt 4,3kg i DA, lurer på om det er særlig mer å hente om påliteligheten skal opprettholdes? Er orginal hane fjær no.
 7. Jeg kjøpte slik fra Brownells, var til k ramme, men passet ikke min 14-6. Ville ellers prøvd børselars.
 8. Ser ut som brownells har, står oppført til m63 men tror det går om en annen fra m34. Verd å sjekke i alle fall.
 9. Det ble gjort på min m34 i alle fall. Koster jo litt mere enn kapping, men i mitt tilfelle var det ønskelig med litt ekstra vekt.
 10. Der var du ja 🙂 Jo, k ramme passer fint. Blir kanskje en titt på ombyggingen ved anledning?
 11. Da har jeg fått et Ruger compact grep fra usa 🙂 Dette passet meg mye bedre! Men det blir nok fortsatt en revolver til.. Har fått kjent litt på s&w m14 og likte den. Men har noen erfaring med de litt eldre Taurus "kopiene" ?
 12. Takk for bilder! Ble lettere å se nå, det ser ut som om en 66 med round butt hadde vert et bedre utgangs punkt for meg. Spesielt siden meste parten av treningen foregår med m34'n pga bane situasjonen. Jeg har "standard" Houge grep på gp'n, prøvde original grepet og det ble nesten verre. Får prøve å lete etter et ruger grep som er slankere først.
 13. Noen som har både j og k ramme som kunne " kjent" litt på avtrekker avstand? Kanskje k ramma er litt mindre enn rugeren.
 14. Jeg har en lett ombygd s&w m34 .22 som spesial revolver. Ser att avstand mellom grep og avtrekker passer meg bedre en gp100'n jeg har til revolver felt. Så vidt jeg finner ut er s&w j ramme 38 kun fem skudds og derfor ikke aktuell. Men finnes det andre som er av tilsvarende størrelse?
 15. Noen som vet om det er samme tennstift (ramme montert) på senter og randtente revolvere? Lik på j og k ramme? Er på jakt etter en til en m34 , gjerne forlenget.
×
×
 • Create New...