Jump to content

F86

Members
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

565 profile views
 1. Det ble gjort på min m34 i alle fall. Koster jo litt mere enn kapping, men i mitt tilfelle var det ønskelig med litt ekstra vekt.
 2. Der var du ja 🙂 Jo, k ramme passer fint. Blir kanskje en titt på ombyggingen ved anledning?
 3. Da har jeg fått et Ruger compact grep fra usa 🙂 Dette passet meg mye bedre! Men det blir nok fortsatt en revolver til.. Har fått kjent litt på s&w m14 og likte den. Men har noen erfaring med de litt eldre Taurus "kopiene" ?
 4. Takk for bilder! Ble lettere å se nå, det ser ut som om en 66 med round butt hadde vert et bedre utgangs punkt for meg. Spesielt siden meste parten av treningen foregår med m34'n pga bane situasjonen. Jeg har "standard" Houge grep på gp'n, prøvde original grepet og det ble nesten verre. Får prøve å lete etter et ruger grep som er slankere først.
 5. Noen som har både j og k ramme som kunne " kjent" litt på avtrekker avstand? Kanskje k ramma er litt mindre enn rugeren.
 6. Jeg har en lett ombygd s&w m34 .22 som spesial revolver. Ser att avstand mellom grep og avtrekker passer meg bedre en gp100'n jeg har til revolver felt. Så vidt jeg finner ut er s&w j ramme 38 kun fem skudds og derfor ikke aktuell. Men finnes det andre som er av tilsvarende størrelse?
 7. Noen som vet om det er samme tennstift (ramme montert) på senter og randtente revolvere? Lik på j og k ramme? Er på jakt etter en til en m34 , gjerne forlenget.
 8. F86

  Vokskuler .38

  Da blir det stearin smelting 🙂
 9. Noen som vet om man får kjøpt .38 vokskuler i Norge? Ser det er utbredt innen cas i usa. Tenkt brukt til kjeller trening🙂
 10. Jeg har en ombygd 34, walther løp og nytt sikte, pachmayr grep. Rafdal gorde jobben, anbefaler han. Ligger et bilde på nettsiden hans fra arbeidet. Ellers har jeg shimset den og byttet fjærene, lettere rebound fjær men org spec på hammer fjæra. Min var 4" løp orginalt.
 11. F86

  Delevåpen

  Har en litt ukurant .22 pistol som jeg trenger deler til. Har funnet et helt våpen til salgs, kan jeg søke på sleide når jeg har samme våpen fra før? Tenke å avtale at selger leverer ramma til politiet etterpå. Noen som har vert borti dette?
 12. Noen som vet om walther pp og beretta 71 fungerer greit med standard .22 ammo, eller må man ha hi speed?
 13. Noen som har prøvd denne? Har bare kikket på den og den virket ikke helt borte. Skal gå som spesialpistol, rimelig er den også.
 14. Låner denne tråden litt.. Jeg kjøpte stenvaag modellen i fjor. Har innsett at jeg ikke vinner og ønsker å tape med stil☺ Så da er jeg i markedet etter noe mere "klassisk " å bytte denne ut med. Funksjons sikkerhet er pri 1, gjerne .22 men 32 eller 9mm går også. Må vere noenlunde sikter. Noen som har erfaring med Astra og star sine "lomme pistoler?
 15. Enig med nhd, jeg gikk for 22 pga treningsmulighetene. Om ikke hadde jeg gått for 686+ . Men det er jo jevnlig ferdig bygg i 38 på brukt markedet om du ikke må ha en ny.
×
×
 • Create New...