Jump to content

F86

Members
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

622 profile views
 1. F86

  Service grep K ramme

  Har noen tips til hvor man får kjøpt grep lignende s&w "service" modell? Samme om det er nye eller brukte.
 2. F86

  Avtrekksvekt S&W M17

  Men du har ikke klikk problemer?
 3. F86

  Avtrekksvekt S&W M17

  Etter polering og bytte av retur fjær havner jeg på rundt 4,3kg i DA, lurer på om det er særlig mer å hente om påliteligheten skal opprettholdes? Er orginal hane fjær no.
 4. Jeg kjøpte slik fra Brownells, var til k ramme, men passet ikke min 14-6. Ville ellers prøvd børselars.
 5. Ser ut som brownells har, står oppført til m63 men tror det går om en annen fra m34. Verd å sjekke i alle fall.
 6. Det ble gjort på min m34 i alle fall. Koster jo litt mere enn kapping, men i mitt tilfelle var det ønskelig med litt ekstra vekt.
 7. Der var du ja 🙂 Jo, k ramme passer fint. Blir kanskje en titt på ombyggingen ved anledning?
 8. Da har jeg fått et Ruger compact grep fra usa 🙂 Dette passet meg mye bedre! Men det blir nok fortsatt en revolver til.. Har fått kjent litt på s&w m14 og likte den. Men har noen erfaring med de litt eldre Taurus "kopiene" ?
 9. Takk for bilder! Ble lettere å se nå, det ser ut som om en 66 med round butt hadde vert et bedre utgangs punkt for meg. Spesielt siden meste parten av treningen foregår med m34'n pga bane situasjonen. Jeg har "standard" Houge grep på gp'n, prøvde original grepet og det ble nesten verre. Får prøve å lete etter et ruger grep som er slankere først.
 10. Noen som har både j og k ramme som kunne " kjent" litt på avtrekker avstand? Kanskje k ramma er litt mindre enn rugeren.
 11. Jeg har en lett ombygd s&w m34 .22 som spesial revolver. Ser att avstand mellom grep og avtrekker passer meg bedre en gp100'n jeg har til revolver felt. Så vidt jeg finner ut er s&w j ramme 38 kun fem skudds og derfor ikke aktuell. Men finnes det andre som er av tilsvarende størrelse?
 12. Noen som vet om det er samme tennstift (ramme montert) på senter og randtente revolvere? Lik på j og k ramme? Er på jakt etter en til en m34 , gjerne forlenget.
 13. F86

  Vokskuler .38

  Da blir det stearin smelting 🙂
 14. Noen som vet om man får kjøpt .38 vokskuler i Norge? Ser det er utbredt innen cas i usa. Tenkt brukt til kjeller trening🙂
 15. Jeg har en ombygd 34, walther løp og nytt sikte, pachmayr grep. Rafdal gorde jobben, anbefaler han. Ligger et bilde på nettsiden hans fra arbeidet. Ellers har jeg shimset den og byttet fjærene, lettere rebound fjær men org spec på hammer fjæra. Min var 4" løp orginalt.
×
×
 • Create New...