Jump to content

Geir-J

Members
 • Content Count

  1,072
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Geir-J

 • Birthday 10/26/1981
 1. Geir-J

  Helt vilt

  Skal visst komme en sesong 2:) Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. Vestby 80kr får alt, 40kr får due.
 3. Enkleste løsningen er at vi kan kose oss med fri jakt på russiske løs hunda;)
 4. Vis man leser noe av oppgulpet som kommer ut av folk inne på bfr, så er det jo et par favoritt utsagn dem har. Sånn som at bonden må passe sauen, men hva skjedde når han Trysil bonden ville ha gjetere? Jo da jamra "vernerne" om at det kom til å bli ulveslakt;) Dem er totalt i mot lokal forvaltning av ulven, og hvorfor det? Er det redd får at de kommune som er berørt vil prøve å få ned bestanden?? Dem er for å ødelegge lovlig uttak av ulv, dem drapstruer jegere. Dem oppfordrer medlemmene til ikke å melde inn observasjoner, får å holde bestandstallet lavest mulig. Også er de
 5. Er nu vel ingen som ser på bfr som en seriøs organisasjon? Men høy popcorn faktor har dem, det skal de ha.
 6. E du helt blåst i skallen eller late du som? Det fins en egen tråd får trolling!!!!
 7. Er ikke det en tråd fra før om Winge?
 8. Ville ha valgt lanber, der får du hvertfall det du betaler får. Har hatt bettinsoli og det falgt ikke i smak, var skikkelig misfornøyd med den. Og til taler overfår, det fins andre hagler en tikka og. Og at du skyter godt med den, behøver det ikke bety at den passer andre eller er bedre en andre hagler;) selv om tikka er bra hagler:)
 9. Det at du skyter bedre med den en andre gjør med sine hagler, betyr ikke at den er bedre.
 10. Svar ja. Du trenger ikke skap før første våpen, og mange kjøper våpen og skap samtidig. Du krysser jo på at du skal oppbevare våpenet i skap, og ikke at du har. Men ikke svar nei, hvertfall.
 11. Mye rare regler rundt omkring... Hvordan kan er bilde bevise at du har skap?
 12. Har ikke fått tilbake ubehandlet, men vet at jeg ikke hadde kjøpt skap før jeg hadde kjøpt våpen. Er faktisk snakk om endel kroner får skap, men er ikke farlig vis man driter penger. Det dummeste man gjør er å finne seg i alt dem sier hos politiet, skal vi bare opptre som nikke dukker får dem, mens dem får ture som det passer dem og ikke reglene?
 13. Da er det bare å spør hvilken hjemmel dem operere etter... Du er ikke pliktig til å ha skap før du har våpen.
 14. du treng jo ikke skap før du søker, vis du ikke har våpen fra før. Du krysser jo av på at du oppbevarer dine våpen i våpenskap, så har du ingen våpen er saken grei. Du kan kjøpe skap og våpen samtidig;)
×
×
 • Create New...