Jump to content

Geir-J

Members
 • Content Count

  1,072
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Geir-J

 1. Geir-J

  Helt vilt

  Skal visst komme en sesong 2:) Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. Vestby 80kr får alt, 40kr får due.
 3. Enkleste løsningen er at vi kan kose oss med fri jakt på russiske løs hunda;)
 4. Vis man leser noe av oppgulpet som kommer ut av folk inne på bfr, så er det jo et par favoritt utsagn dem har. Sånn som at bonden må passe sauen, men hva skjedde når han Trysil bonden ville ha gjetere? Jo da jamra "vernerne" om at det kom til å bli ulveslakt;) Dem er totalt i mot lokal forvaltning av ulven, og hvorfor det? Er det redd får at de kommune som er berørt vil prøve å få ned bestanden?? Dem er for å ødelegge lovlig uttak av ulv, dem drapstruer jegere. Dem oppfordrer medlemmene til ikke å melde inn observasjoner, får å holde bestandstallet lavest mulig. Også er de
 5. Er nu vel ingen som ser på bfr som en seriøs organisasjon? Men høy popcorn faktor har dem, det skal de ha.
 6. E du helt blåst i skallen eller late du som? Det fins en egen tråd får trolling!!!!
 7. Er ikke det en tråd fra før om Winge?
 8. Ville ha valgt lanber, der får du hvertfall det du betaler får. Har hatt bettinsoli og det falgt ikke i smak, var skikkelig misfornøyd med den. Og til taler overfår, det fins andre hagler en tikka og. Og at du skyter godt med den, behøver det ikke bety at den passer andre eller er bedre en andre hagler;) selv om tikka er bra hagler:)
 9. Må nok gjøre det. Vis det et så dårlig må jeg nok kjøpe et par halsband i reserve. Det verste som fins er elektronikk som ikke funke. Er på jakt nå. Så får sende dem inn når jeg kommer hjem.
 10. Har latt dem ligge ei stund før jeg har tatt dem på hundene. Men nå finner den ingen av halsnåndene. Så kan ikke si at jeg er imponert.
 11. Nu har jeg jaktet med astro i 3 dager, og større møkk skal man leite lenge etter. Mister hundene etter ca 70 meter, og nu finner den bare 1 av 2 halsbånd. Så jippi får astro. Nei, frem med bjelle igjen og hiv driten på bålet.
 12. Jeg fikk endel små gnisthull i min gamle finnskogen bukse, og jeg tok kontakt med norønna, og sendte den inn og fikk den tilbake strøken, uten andre kostnader en frakta;)
 13. Det at du skyter bedre med den en andre gjør med sine hagler, betyr ikke at den er bedre.
 14. Svar ja. Du trenger ikke skap før første våpen, og mange kjøper våpen og skap samtidig. Du krysser jo på at du skal oppbevare våpenet i skap, og ikke at du har. Men ikke svar nei, hvertfall.
 15. Mye rare regler rundt omkring... Hvordan kan er bilde bevise at du har skap?
 16. Har ikke fått tilbake ubehandlet, men vet at jeg ikke hadde kjøpt skap før jeg hadde kjøpt våpen. Er faktisk snakk om endel kroner får skap, men er ikke farlig vis man driter penger. Det dummeste man gjør er å finne seg i alt dem sier hos politiet, skal vi bare opptre som nikke dukker får dem, mens dem får ture som det passer dem og ikke reglene?
 17. Da er det bare å spør hvilken hjemmel dem operere etter... Du er ikke pliktig til å ha skap før du har våpen.
 18. du treng jo ikke skap før du søker, vis du ikke har våpen fra før. Du krysser jo av på at du oppbevarer dine våpen i våpenskap, så har du ingen våpen er saken grei. Du kan kjøpe skap og våpen samtidig;)
 19. Hei. Er det noen i østfold/oslo området som kunne ha duracoatá et løp til en halv auto hagle får meg? Det er til en Berett A400. 71 cm. Kunne tenkt meg det matt svart eller lignende. Ta kontakt vis noen kan. Å betaler selvfølgelig for jobben
 20. Trur ikke nødverge retten funke. All bevis byrden ligger på deg som har skutt ulven. Så man blir nok fri får våpen, og sikkert en tur innenfor murene. Får ikke å snakke om draps trusslene man får fra ulve vennene.
 21. Hvorfor skal samfunnet bruke flere foldige millioner på en ulv som ikke er norsk engang? Det blir egentlig bare tull hele greia. Norge har ikke villmark nok til å ha ulv.
 22. Beretta anbefaler å lukke bestemt igjen uten å røre top-levelen... Er jo ikke snakk om å klaske alt man er mann for. --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=59.488720,10.690666
 23. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=33120423 Må jo være billig redring
×
×
 • Create New...