Jump to content

somarro

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har testet neopod(to fot). Veier kun 82g må være perfekt til reinsjakt.
 2. Blir 2,4kg fra powerframe'n til SG😁 Så slipper jeg den jævla knirkingen🙏
 3. Da er powerframe'n parkert med forbehold at den nye invisteringen holder mål. (Stone Glacier talus) Er det noen som har erfaringer?
 4. Snakk om lykkerus🤩 Da ble jeg tildelt fritt dyr på Skjåk nord. Er det noen som har erfaringer og tips?
 5. Da trenger du ikke det du fikk i lordalen😂😅
 6. Hadde bortimot det antallet jeg og😆 Men trekkingen for statskog er igjenn så håper det blir noe der😊 Prøver det private/grunneiere om det er noen som har noen kort tilovers, men det virker som det er i seneste lage å prøve dem nå. Kommer sikkert noen kort på finn.no som nødløsning😆
 7. Ble ikke kort med fjellstyrene. Da er det bare å krysse det man har på statskog sin trekning🤞🤔
 8. Hopper på denne tråden😊 Mange fine tips og ta med seg her👍 Virker som en utrolig spennende og fin jaktform når du er på rett plass til rett tid😉 Får håpe på litt flaks på søknadene som skal sendes så blir det første jomfruturen etter rein til høsten😎 -Er jaktradio et must å drasse med seg? -Har dere noen tips for greie kjøttposer som tåler litt juling?
 9. Da falt valget på en sauer 404 synchro xt 308win med en Hausken jd 184 i front og toppet med en swarovski z6i 2x12-50. Dette ble drømme riggen for meg.
 10. Er det mest grågås så dropper du Canada bulvanene. Det minker sjansene for og få ned grågås siden den er så mistenksom. Har selv opplevd og få Canadagåsa ned på et rent grågås oppsett. Lykke til
 11. Canadagåsa trenger mye plass til innflyging/landing. Sett opp disse som en egen flokk, ett stykke bak blind's. Du får prøve deg fram, grågås er skeptisk på alt men Canada/kortnebb Kommer som regel ned på det meste av oppsett.
 12. Så braa Må få høre hvordan det går når jakta starter;)
 13. Hvordan gjikk det med varene dine i tollen ? har bestilt meg killerweed kit fra ebay så er spent på hvordan det går i tollen . Det gikk knirkefritt Måtte bare betale noen ekstra slanter. Ikke alle pakken blir sjekket i tollen.
 14. Det er nokk allerede bestemt hvem som skal jakte der. Da slipper de selverklærte "proffene" og få konkurranse om åkrene og får styre på som de vil. Hadde vært artig og sett hvor mye gås de tar ut kontra de som jakter i Verdal, om det har noe for seg og stenge jakta på en slik måte.
×
×
 • Create New...