Jump to content

stomperud91

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

stomperud91's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Schultz & Larsen Victory, passer Classic dl til denne og omvendt?
  2. På skytebane, hvor du står under tak og med bakvegg, er de ikke brukanes.. Dette var det ingen som fortalte meg, ennå så mange jeg har spurt... SŨpå en helhetsvurdering.... IKKE kjøp dette produktet.!
  3. Da er proppene motatt og prøvd ut.... Jeg er stort sett skeptisk til ting, men dette overasket meg, posetivft Ut i skogen og skyte i dag , det snødde som faen så på med lue.... Proppene sitter perfekt i øret, til med med bevegelse i ansiktet... Hører godt ting rundt deg...skuddene dempes på en knakende bra måte.. Blir spennende og prøve de på bane i morgen... 6/12/14
  4. Noen som har noen gode tips til våpenbutikk i utlandet? da jeg kunne tenkt meg og importere et våpen der i fra....pga rimligere pris...
  5. Fortsatt ingen som har vert borti disse .?
  6. Da har dritten kommet tilbake til meg, etter en tur hos Norskog(leverandøren) De hevder at de har rengjort mekanismen, satt den sammen og skutt ca 25 skudd og alt virker som det skulle. Jeg har åpna kassa for og ha gjort det, etter jeg fikk den igjen, og det er tydelig mrk etter verktøy inni kassa...så de har nok gjort noe uten og vill si det. Syns avtrekkeren virker rasker, akuratt som de har byttet fjærene... også dyns jeg det er annen farge på metallet på noe metall der. De holder klagestatistikken nede ved og gjøre sånt....ja ja, da får vi se hvor lenge det går...har skutt ca 500 skudd siden, og alt virker bra hittentil.
  7. Kolben er tatt av og rengjort, samt smurt opp igjen.....opptil flere ganger uten posetivt virkning.
  8. Den er noe bedre når jeg bruker øverste løpet deretter nederste.. Den har gått ca 5-6000 skudd, og løpsvelgeren er der den skal vere..
  9. Hei Har en Browning 725 Sporting. Den vil ikke altid skyte andreskuddet.Skyter med nederste løpet og når jeg skal trekke av deretter det andre skuddet i øvre løpet, så er avtrekkeren hard...Den vil ikke avfyre. Det er ikke klikk.klikker ikke.
  10. hmm....da har jeg kjøpt noe jeg ikke trenger....de jeg har snakka med mener dette er en erstatter for propper....og bedre en klokker
  11. Er på bane jeg skal bruke de...kjøpt katta i sekken, mulig!!
  12. Tilbake mld skal bli ... Snakka med Tore Brovold i dag(pr mail) , han har brukt disse...men, han har begynt og bruke øreklokker igjen...er sikkert en grunn for det...hmf..
×
×
  • Create New...