Jump to content

Target

Members
 • Content Count

  598
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Finner kun originale Zeiss flip cover til objektivsiden, men ikke til øyeokularet. Må man virkelig bruke det Butler Creek rælet?
 2. Flott med fjerning av bomber og granater, men tilbakeføringen er ikke i mål før DNTs Snøheim er jevnet med jorda. Den gjennomkorupte Bård Vegard Solhjell, ja han medlemskap i DNT, da han som miljøvernminister ga fullstendig beng i villreinen når han endret nasjonalparkforskiften og tillot en utvidelse av Snøheim. Godt gjort å komme unna med det. https://www.forsvarsbygg.no/no/miljo/rive-og-ryddeprosjekt2/hjerkinn/om-hjerkinn/
 3. CL'en er vel en 5-6 år gammel. Vet ikke om det er siste modell...
 4. Ok - begge er testet en stund nå og konklusjonen er klar. Zeiss'en er klart skarpere og er best optisk. Swaroen er en del mindre og lettere. PS. Er bittelitegrann skuffet over swaroen etter å ha myst inn i Zeissen.
 5. Mener jeg var i en annen XXL butikk som ikke lenger hadde våpen. Mener det var den i Oslo sentrum, altså i Storgata.
 6. Er ikke ommøblering. Selgeren bekreftet at de kutter ut våpen i butikk.
 7. Opplevd ved selvsyn i butikk og ekspeditøren bekreftet deg jeg så, nemlig at våpenveggen ble erstattet med fjellsko.
 8. Lurer på om det blir situasjonen i de andre varehusene også.
 9. Var innom XXL for å kjøpe noe ammo nylig. Greit nok - men mens jeg venter på at registreringen skal bli ferdig sier selgeren plutserlig at han nettopp mottok en epost fra NJJF som sier at EU akkurat har vedtatt forbud mot bly i all ammo. Igjen greit nok - men det slo meg etterpå at han nok prøvde å få meg til å kjøpe enda mer ammo. Føler de bruker alle triksa i boka for å få folk til å handle mer (noe jeg i dette tilfellet ikke gjorde). Morsomt:
 10. Min tysk er veldig dårlig, men kanskje kammeret klarer å få med seg hvilken lyddemper som sitter på K3en i denne videoen? Synes den avrundede overgangen demper til pipe er sexy. https://www.youtube.com/watch?v=bKRerfJ5-jY
 11. https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=14625 Skikkelig luring - tipper "sesongarbeider".
 12. Viltkamerabutikken sensurerer dessuten bort negative produktanmeldelser. Lite seriøst.
 13. Styr unna denne. Spiser batterier. https://viltkamerabutikken.no/produkt/norhunt/viltkamera-norhunt-bestguarder-12mp-pir#produkt_anmeldelser_form|product-tabs3
 14. Som jeg har påpekt tidligere, så legitimerer ikke DNTs hotellbygging i høyfjellet at andre også gjør det. All nedbygging av villreinens leveområder er negativt. Det spesielle med DNT er at de har frekkhetens nådegave til å kalle sin aktivitet for miljøvennlig. Når de i tillegg klager på alle andres nedbygginger av fjellet, er hykleriet fullkomment.
 15. Erre mulig? https://www.nrk.no/hordaland/regjeringa-seier-ja-til-alpinlandsby-i-villreinomrade-ved-hardangervidda-1.14508136 Stengning i kalvetiden er jo et patetisk forsøk på avlat. Med 500 hytter blir det så mye ferdsel hele året rundt at reinen vil sky området.
×
×
 • Create New...