Jump to content

Target

Members
 • Content Count

  604
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Godt gjort med 5 mill. medlemmer. Så ikke den komme.
 2. Target

  DNT sliter

  DNT er på han igjen: https://www.nrk.no/ytring/a-vanhellige-et-hellig-fjell-1.15328857
 3. Target

  DNT sliter

  Jeg blir beskyldt for grove personangrep. Det er fake news! Jeg er, som de fleste skjønner, sterkt kristisk til DNT som organisasjon hovedsakelig pga. DNTs dobbelmoral særlig knyttet til forstyrrelser ovenfor villreinen. Den eneste jeg har kritisert offentlig er Bård Vegard Solhjell i sin rolle som miljøvernminister, da han stikk i strid med alle faglige vurderinger og anbefaliinger, endret nasjonalparkforskriften for Sunndalsfjella nasjonalpark slik at DNT kunne utvide Snøheim turisthotell og dermed legge til rette for massiv forstyrrelse av villreinen gjennom økt ferd
 4. Target

  DNT sliter

  Aldri så galt at det ikke er godt for noe: Nordmenn går tur som aldri før – men DNT mista fleire tusen medlemmar – NRK Vestland
 5. Target

  Sk

  Har registrert at Hagen er tiltalt for å ha en ladd hagle på soverommet.
 6. Noen som vet om dette eksisterer? Regner med at det finnes noen Sakobrukere med Zeiss V8 på toppen.
 7. Finner kun originale Zeiss flip cover til objektivsiden, men ikke til øyeokularet. Må man virkelig bruke det Butler Creek rælet?
 8. Flott med fjerning av bomber og granater, men tilbakeføringen er ikke i mål før DNTs Snøheim er jevnet med jorda. Den gjennomkorupte Bård Vegard Solhjell, ja han medlemskap i DNT, da han som miljøvernminister ga fullstendig beng i villreinen når han endret nasjonalparkforskiften og tillot en utvidelse av Snøheim. Godt gjort å komme unna med det. https://www.forsvarsbygg.no/no/miljo/rive-og-ryddeprosjekt2/hjerkinn/om-hjerkinn/
 9. CL'en er vel en 5-6 år gammel. Vet ikke om det er siste modell...
 10. Ok - begge er testet en stund nå og konklusjonen er klar. Zeiss'en er klart skarpere og er best optisk. Swaroen er en del mindre og lettere. PS. Er bittelitegrann skuffet over swaroen etter å ha myst inn i Zeissen.
 11. Mener jeg var i en annen XXL butikk som ikke lenger hadde våpen. Mener det var den i Oslo sentrum, altså i Storgata.
 12. Er ikke ommøblering. Selgeren bekreftet at de kutter ut våpen i butikk.
 13. Opplevd ved selvsyn i butikk og ekspeditøren bekreftet deg jeg så, nemlig at våpenveggen ble erstattet med fjellsko.
 14. Lurer på om det blir situasjonen i de andre varehusene også.
 15. Var innom XXL for å kjøpe noe ammo nylig. Greit nok - men mens jeg venter på at registreringen skal bli ferdig sier selgeren plutserlig at han nettopp mottok en epost fra NJJF som sier at EU akkurat har vedtatt forbud mot bly i all ammo. Igjen greit nok - men det slo meg etterpå at han nok prøvde å få meg til å kjøpe enda mer ammo. Føler de bruker alle triksa i boka for å få folk til å handle mer (noe jeg i dette tilfellet ikke gjorde). Morsomt:
×
×
 • Create New...