Jump to content

Target

Members
 • Content Count

  584
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Target

  Hvilken lyddemper?

  Min tysk er veldig dårlig, men kanskje kammeret klarer å få med seg hvilken lyddemper som sitter på K3en i denne videoen? Synes den avrundede overgangen demper til pipe er sexy. https://www.youtube.com/watch?v=bKRerfJ5-jY
 2. https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=14625 Skikkelig luring - tipper "sesongarbeider".
 3. Viltkamerabutikken sensurerer dessuten bort negative produktanmeldelser. Lite seriøst.
 4. Styr unna denne. Spiser batterier. https://viltkamerabutikken.no/produkt/norhunt/viltkamera-norhunt-bestguarder-12mp-pir#produkt_anmeldelser_form|product-tabs3
 5. Som jeg har påpekt tidligere, så legitimerer ikke DNTs hotellbygging i høyfjellet at andre også gjør det. All nedbygging av villreinens leveområder er negativt. Det spesielle med DNT er at de har frekkhetens nådegave til å kalle sin aktivitet for miljøvennlig. Når de i tillegg klager på alle andres nedbygginger av fjellet, er hykleriet fullkomment.
 6. Erre mulig? https://www.nrk.no/hordaland/regjeringa-seier-ja-til-alpinlandsby-i-villreinomrade-ved-hardangervidda-1.14508136 Stengning i kalvetiden er jo et patetisk forsøk på avlat. Med 500 hytter blir det så mye ferdsel hele året rundt at reinen vil sky området.
 7. Kan politiet åpne hanskerommet, eller andre lukkede rom i en bil, uten at det foreligger en konkret mistanke om et eller annet?
 8. Akkurat det bør du slutte med ASAP. Ingen seriøse jegere sikter mot mennesker gjennom et kikkertsikte.
 9. Siktelsen omfatter sikting mot flere personer. Aktoratet mener han har skutt for å drepe, noe han utvilsomt har gjort. Siktelsen omfatter en rekke hendelser av ulovlig jakt. I tillegg valgte han å gjemme seg i mange timer etter skuddet mot joggeren. Feigere blir det vel ikke. Får han tilbake så mye som en tillatelse på et spytterør, er det et hån mot alle andre jegere. https://www.nrk.no/buskerud/jaktekspert_-_-umulig-a-forveksle-menneske-og-dyr-1.14505018
 10. 338 mag - er jo utrolig flaks å overleve et treff i hoftepartiet med et slikt kaliber.
 11. Herre - ekstremt ubehagelig video. Hvordan kan dette oppfattes som et rådyr? Og som flere peker på - total mangel på sikker bakgrunn. Vedkommende bør miste sine våpentillatelser for all fremtid - dette er jo et regelrett drapsforsøk!
 12. Er som sagt nysgjerrig på Fallkniven. Er enig i at Swingblade ikke blir utkonkurrert med det første. Har også en Eka Nordic W12 som jeg synes er en stor skuffelse, rett og slett fordi jeg får ikke eggen skarp. Min klare favoritt blant norske fabrikk-kniver er helle sine modeller med triple stainsless blader. De er sylskarpe fra fabrikk og er lette å sette opp igjen.
 13. Mange mener svenske Fallkniven er noe av det beste på markedet. Hva er det som er så bra med dette merket? Bare lurer.
 14. Hva er best oppsett - hjul med kjettinger eller belter?
 15. Virker som om du ble krenket - og da skjedde jo det i riktig tråd
×
×
 • Create New...