Jump to content

Target

Members
 • Posts

  614
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Target's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

-10

Reputation

 1. Tvil i vei. Har intern info. Fasit kommer jo om ikke så lenge.
 2. Endelig - og dermed blir det 8 våpen per mann uten for mange spørsmål.
 3. Endelig en seier for villreinen: https://www.nrk.no/innlandet/har-kjempa-i-50-ar-mot-dnt-hytta-grahogdbu-som-star-i-vegen-for-villrein.-hytta-skal-til-maihaugen-1.15403178 Da er det bare å gjøre det samme med Rondvassbu og Snøheim!
 4. Hytteutbygging i randsonen er negativt for villreinen OG hotellbygging midt i leveområdene er negativt for villreinen. Altså begge deler. Hva som er verst er ikke poenget. Poenget er at villreinen trolig er borte om 50 år så lenge vi teppebomber fjellet med hytter og hoteller. Det blir opplagt vesentlig mindre ferdsel i de sentrale fjellområdene hvis man ikke kan ta utgangspunkt eksempelvis Rondvassbu eller Snøheim. DNT gir fullstendig blaffen i villreinen.
 5. Tror nok at villreinen blir fornøyd hvis noen stenger ned Rondvassbu (og Snøheim) for godt. Frykter at villrein i Rondane er i fare på grunn av hytteutbygging – NRK Innlandet – Lokale nyheter, TV og radio Synes det er utrolig at antatte jegere på dette forumet forsvarer en organisasjon som systematisk bygger midt i villreinens leveområder. Enda mer pussig er at det aksepteres at det er DNT Oslo som står bak disse hotellene i fjellet. Snakk om å sage av greinen man sitter på.
 6. Gode nyheter for villreinen: https://www.nrk.no/innlandet/dnt-stenger-en-rekke-hytter-i-paska-pa-grunn-av-korona---blant-annet-i-jotunheimen-og-rondane-1.15382758
 7. Etterlengtet men pricy: https://www.bmwear.no/butikk/vapentilbehor/montasjer/sako-montasjer
 8. https://www.nrk.no/innlandet/smitteutbrudd-av-korona-pa-fondsbu-i-jotunheimen_-50-gjester-i-karantene-1.15390944 Gode nyheter.
 9. Target

  Merkel K3 og K5

  Er det slik at K5 avløser K3? Hvis så - hva er forskjellen på de to modellene?
 10. Godt gjort med 5 mill. medlemmer. Så ikke den komme.
 11. Target

  DNT sliter

  DNT er på han igjen: https://www.nrk.no/ytring/a-vanhellige-et-hellig-fjell-1.15328857
 12. Target

  DNT sliter

  Jeg blir beskyldt for grove personangrep. Det er fake news! Jeg er, som de fleste skjønner, sterkt kristisk til DNT som organisasjon hovedsakelig pga. DNTs dobbelmoral særlig knyttet til forstyrrelser ovenfor villreinen. Den eneste jeg har kritisert offentlig er Bård Vegard Solhjell i sin rolle som miljøvernminister, da han stikk i strid med alle faglige vurderinger og anbefaliinger, endret nasjonalparkforskriften for Sunndalsfjella nasjonalpark slik at DNT kunne utvide Snøheim turisthotell og dermed legge til rette for massiv forstyrrelse av villreinen gjennom økt ferdsel i et av de aller viktigste villreinområdene i Norge. Jegermeistern - nå må du dokumentere hvilke personer jeg skal ha kommet med grove personangrep ovenfor.
 13. Target

  DNT sliter

  Aldri så galt at det ikke er godt for noe: Nordmenn går tur som aldri før – men DNT mista fleire tusen medlemmar – NRK Vestland
 14. Target

  Sk

  Har registrert at Hagen er tiltalt for å ha en ladd hagle på soverommet.
 15. Noen som vet om dette eksisterer? Regner med at det finnes noen Sakobrukere med Zeiss V8 på toppen.
×
×
 • Create New...