Jump to content

jjrckd

Members
 • Posts

  1,731
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

jjrckd last won the day on June 25

jjrckd had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jjrckd's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

355

Reputation

 1. Tja.. med dagens produksjonsmetoder så er det nok ikke så mye dyrere å lage den asymmetrisk.
 2. Gratulerer med nye sandaler @Ruger #1😜
 3. Du blander snørr og bart. Hvis våpen og ammo oppbevares sammen så SKAL dette gjøres i FG godkjent. Hvis det oppbevares adskilt så er minimumskravet at ammoen er nedblåst i annen låsbar innretning.
 4. Dette har jo vært diskutert og konkludert med tidligere og som du selv er inne på så faller ikke et låst rom inn under noen av alternativene som listes i forskriften. Saken stiller seg selvfølgelig annerledes hvis du har et godkjent våpenrom.
 5. I den grad de ikke utdyper hva som menes med "annen låsbar innretning" så kan en om en drar det langt nok argumentere for at plastposen er god nok.
 6. Når det ikke er lov til å oppbevare ammunisjon i et låst rom men det er lov til å oppbevare den i en låst plastpose så er det noe alvorlig feil i forskriften.. Samme når det gjelder kuler. Er det meningen at disse skal holdes borte fra barn i tilfelle de skal putte de i munnen og kveles av de?
 7. Lovlig oppbevaring av ammunisjon iht forskriften.
 8. Betviler ikke påstanden men ser ikke logikken. For våpen så holder det å låse ned vital del. Låser en ned tennhetter og krutt så må en kunne hevde at vital del er fjernet og at kuler kan oppbevares fritt.
 9. Det er et poeng hvis man skyter med andre. Er litt styr med LabRadar også. Hvis en kun er interessert i å måle hastighet og skyter med andre så er nok magnetospeed det beste alternativet.
 10. Hadde magnetospeed tidligere. Enkel og bruke og alt det der men syntes det var noe klatt ettersom jeg fikk treffpunktendringer med/uten magnetospeed påmontert. Måtte gjøre alt dobbelt opp. Først finne hastighet på ladninger, så presisjonstesting og fintuning og så til slutt teste hastighet igjen. Bruker nå en labradar.
 11. Det er det. Heter Alpha 100
 12. Har begge deler. Sauer 202 kassa i alu sprakk og jeg fikk ny i stål. Skyter godt med rifla og finner ingenting i veien med den men i de siste årene så har den stått i skapet og samlet støv. For meg er det Blaser R93 som gjelder.
 13. Tja.. med bløte kuler i høy hastighet blir det ofte motsatt. Større hull på inngangshullet enn på utgangshullet. Gjennomskyting er forøvrig som regel en fordel.
×
×
 • Create New...