Jump to content

jjrckd

Members
 • Content Count

  1,553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

jjrckd last won the day on March 9 2019

jjrckd had the most liked content!

Community Reputation

251 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2.2 - 2.4nm pleier å være hva produsentene oppgir.
 2. En kompis har vmax som favorittkaliber på rådyr. Fungerer veldig likt som amax som av noen defineres som det ultimate rådyrkaliberet. Kompisen lader moderat og får alltid gjennomskyting. Vil tro at du må lade temmelig hardt hvis du ikke vil ha gjennomskyting.
 3. Har aldri tenkt over om det er noe automatikk der men for JS så virker det etter et veldig raskt overblikk som om det ligger i området 2-5% under max og for Moderat er det rundt 2% (kruttvekt altså).
 4. Et lite apropos til ladeboken og 8x57. I ladeboken så står det ladninger for 8x57 Moderat, JRS og JS. At disse har forskjellige maxladninger er jo naturlig men at de skal ha forskjellig minladning slår meg som underlig..
 5. Det er jo det jeg også tenker uten at jeg ville være den første til å bringe det på banen.
 6. T5. Bedre rekkevidde og levetid på batteriet. Bruker T5 på en basset med boghøyde på 35cm, er ikke for stor.
 7. Nei. Teorien er at den homogene kula utvider løpet i det skytes ut og at dette på tid vil svekke loddinga. Vil tro, hvis det er hold i teorien om at det kan være et problem med homogene kuler og lodda løp, at det er typen tilsats brukt under loddinga som avgjør om det går bra eller ikke. Men, som sagt, aner ikke.
 8. Det kommer vel veldig an på drillingen. Jeg sjekket det samme da jeg hadde en Krieghoff Trumpf med lodda piper. Svaret jeg fikk fra Krieghoff var at dette ikke var noe problem. Om det samme gjelder for din drilling vet jeg ikke.
 9. Nettopp det jeg også tenkte når jeg handlet 223 pipe, bolthode, magasin og demper til Blaseren🤣 Sparer faktisk så mye penger på 223 vs 8x57 at jeg har råd til nytt kikkertsikte🤪
 10. Jeg kom frem til at det billigste var å kjøpe meg et 223 løp til Blaseren og bruke dette på jaktfelt+trening og så kun bruke 8x57 på jakt...
 11. Når/hvis jaktdespoten får inn igjen 250 pakker i Nosler CC kan det være lurt å hamstre inn noen pakker. Går ofte litt i overkant lenge mellom hver gang de har på lager..
 12. FIkk ikke du tak i noe billig og bra fra Norma @Ruger #1 ?
 13. Sendinger får noen ganger nytt sporingsnummer hvis de bytter transportør når de kommer inn i landet slik at den ikke lenger er synlig på opprinnelig sporingsnummer. Kan det være at den har ligget en stund på ditt lokale "postkontor" uten at du har fått det med deg og at den deretter har blitt returnert? God jul!
 14. Legger merke til at farten går opp ganske mye på hardeste ladningen. Kan være et tegn på at du nærmer deg max.
×
×
 • Create New...