Jump to content

jjrckd

Members
 • Content Count

  1,341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

jjrckd last won the day on March 9

jjrckd had the most liked content!

Community Reputation

193 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har aldri lagd bacon men har lagd mye pinnekjøtt. Den gangen det gikk galt så ble kjøttet slimete. Vil tro at så lenge kjøttet blir mørkere, ikke har ulukt og det har en relativt tørr overflate så er det gode greier.
 2. Nåja..jeg tromler med rustfrie pinner i såpe/syre oppløsning og ville hatt store problemer med å skille nye og gamle hylser. Skinnende rene utenpå og inni og fri for riper.
 3. jjrckd

  Våpen i nytt hus

  Hvorfor, han er jo snut..
 4. jjrckd

  Ny jaktkompis

  Hadde samme utgangspunkt som TS og landet på Fauve pga dette med snø. Hadde jeg ikke måtte forholde meg til snø så hadde det blitt Dachs. Fauve sliter litt med is i pels men dette er ikke noe stort problem hvis en er nøye med pelsstell. Vil tro Petit sliter mer enn Fauve. Har inntrykk av at Fauve jevnt over jager kortere enn Dachs men at de holder høyere tempo.
 5. På listen over vurderte, skrinlagte og deretter re-vurderte står alt fra H1 via Patrol og hilux til Defender. Bestemmer meg den ene dagen for en ting og ombestemmer meg dagen etterpå. Det eneste som ikke endrer seg er krav om fremkommelig bil med minimum 4 seter. Bør kunne hive en hjort eller to baki og ikke koste mer enn 150k-ish. Både skrur og sveiser rust selv men vil helst unngå det siste. Det er rett og slett for mange alternativer...
 6. Joda, men på den annen side så er jo driftsikkerheten muligens det eneste som taler til hikkakken's fordel. H1 har bedre kjørekomfort, mindre innvendig støy, bedre bakkeklaring, høy/lavserie OG diffsperre.
 7. Usikker på om koden lar seg knekke ettersom pipa kun er oppspent i hver ende noe som vil gi vanvittig med vibrasjon i emnet under maskinering. Men, hva vet vel jeg... Ring Rafdal.
 8. Blaser pipene er mye hardere enn andre piper og mer utfordrende å maskinere. Hadde spurt Rafdal men hadde ikke blitt overrasket om han ikke vil gjøre det.
 9. Kunne du sagt noe om hva det er du ser som du tolker som begynnelse på separasjon?
 10. Ikke så stort problem som en skulle tro. Bukåpnersiden brukes kun på bløtt vev så den holder seg skarp lenge. De gangene jeg bruker den til å åpne brystkasse på mindre dyr tar jeg tak litt innpå eggen hvor det er lettere å bryne. Bruker et lite diamantbryne og rudolfstropp. Ørlittegranne håndtlag så er den kvass på et blunk.
 11. Som flere har vært inne på, EKA swingblade. Bruker den «butte enden» til alt hvor jeg må føle meg frem. Dvs åpning av hals, frigjøring av endetarm, spretting av buk og utvomming. Helt genial!
 12. Løse choker? Nymotens greier som ungdommen driver med. Er nok glemt om et par år.
 13. http://www.saddleryandgunroom.co.uk/Gunroom/SG_Hushpower.htm
 14. Har fiklet med og prøveskutt en slik hagledemper. Ble overbevist om at det var bortkastede penger. For lang, for fremtung og for lite demping. Skulle tro at en bedre løsning ville vært å lage en heldempet customvariant med portet løp.
×
×
 • Create New...