Jump to content

jjrckd

Members
 • Content Count

  1,625
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

jjrckd last won the day on May 29

jjrckd had the most liked content!

Community Reputation

286 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jjrckd

  Beste gummistøvler

  Veldig fornøyd med muck boots som vinterstøvel men jeg må bytte de ut annenhver år fordi jeg sliter ut sålen. Viking er favoritten på vår/sommer/høst men som andre har vært inne på så sprekker de etter omtrent 2 år. Ved mye bruk så går sålen i oppløsning fra innsiden før de sprekker. Bruker kun muck boots og viking. Anbefales!
 2. Godt oppsummert. Er av eksakt samme oppfatning. Har 7 utgave liggende på dassen og og må vel helt ærlig si at jeg finner større glede ved å bla i den der enn jeg gjør ved å ha den på laderommet. Har ikke helt sett poenget med å kjøpe siste utgave..
 3. Får som regel jevnere (og høyere) hastighet med mindre soting når jeg bruker 560 istedenfor 160 i 6,5x55. Skjønner ikke hvorfor ladeboka nesten konsekvent unngår n5xx krutt i de fleste kalibere.
 4. jjrckd

  Bedding av rifle

  Hvordan går du frem for å blande epoxy og skokrem? Har alltid brukt skokrem som slippmiddel og sliter med å se hvordan en skal kunne blande det med epoxy uten at man forringer egenskapene til epoxyen.
 5. jjrckd

  Puma Kniver.

  Har en puma kniv liggende på hytta. Mener å huske at jeg fikk den i gave fra en tanta i Amerika en gang på tidlig 80-tall. Har aldri følt noe behov for å ta den i bruk men etter å ha lest denne tråden så har jeg bestemt meg for å gjøre et forsøk.
 6. Har du fått testet samskyting i rifledrillingen din @Skaubjønn? Jeg testet Woodleigh her om dagen. 734ms i snitt med 45grs n150.
 7. Rekkefølgen når du klargjør for kalibrering er viktig, bommer du her så får du error. Dette pleier jeg å gjøre: 1. skru på vekta. 2. Ta av kruttskåla og nullstille vekta. 3. Hold inne knappen for kalibrering til displayet viser CAL etterfulgt av kalibreringsvekt (CAL100 i ditt tilfelle). 4. Uten å sette noe på vekta trykker du på kalibreringsknappen nok en gang. 5. I det displayet går fra CAL100 til blankt setter du loddet på vekta og venter til displayet viser 0.0. 6. Ta loddet av vekta og verifiser at displayet viser loddets vekt med negativt fortegn. Rart at du har 100g kalibreringslodd. Jeg har samme vekta men med 50g lodd.
 8. Må si jeg er veldig fornøyd med denne. Lagd av noen gamle skistaver, 2 bøyde spiker og litt kobbertråd. Bæres sammenslått i venstre hånd, bruker 2 sekunder på å gå ned i knestående og få rifla på plass.
 9. Stort zoomområde, ingen dorulleffekt og et rør på 30mm går fort ut over noe uansett hvor dyr kikkerten er. Kjøper en en March 1,5-15x42 og tror at en får et kikkertsikte som fungerer like godt på alt fra drivjakt i skogen i grålysningen som den gjør på toppfugljakt en klar vinterdag så tror jeg at en vil bli skuffet.
 10. March er knakende gode kikkerter men er vel ikke kjent for de beste skumringsegenskapene samt at de er overdrevet følsomme på øyeplassering så kanskje ikke førstevalget som jaktkikkert. Eller, ikke mitt førstevalg ihvertfall..
 11. jjrckd

  Dagens nøtt

  Se der ja! Jeg fikk inntrykk av at dette var noe helt nytt i forsøksstadiet men det var det jo ikke..
 12. jjrckd

  Dagens nøtt

  Det slo meg plutselig at dette kan være en .416 a-tec på steroider. Noen som vet om hylsa brukt til .416 a-tec har stor nok diameter til at den kan lades med .50 kule?
 13. jjrckd

  Dagens nøtt

  Nei, dette skal etter sigende være noe nytt, om det noen gang blir gjort allment tilgjengelig vites ikke. Jeg mistenker at det er basert på ei standardhylse som har blitt necket opp så mye at det begynner å bli perverst. Spørsmålet er hvilken hylse som har blitt skjendet? Jeg vet ikke svaret, han som prøveskjøt og tok bildet kikket dessverre aldri på hylsebunnen.
 14. Kula er en 750grs .50 kaliber. Patronen er ladet til underlydshastighet. Hva slags hylse er det som har blitt brukt?
×
×
 • Create New...