Jump to content

jjrckd

Members
 • Content Count

  1,414
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

jjrckd last won the day on March 9

jjrckd had the most liked content!

Community Reputation

210 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har tidligere sverget til Oryx i lave til moderate hastigheter men i fjor bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Ser ut som om det er 200grs Nosler Accubond som blir den nye jaktkula. Bruker Nosler CC til trening.
 2. Hvordan påvirkes regnestykket hvis en tar høyde for at zeiss kun bruker 1,1 for å redusere dorulleffekten? Edit: zeiss opererer med 4x forstørrelse ergo burde en 1,1 endt opp på 4,4 noe det jo ikke gjør. Zeiss 2,5-10 har jo utvilsomt dorull noe kahles 2-10 ikke har. Sistnevnte har langt mindre ring enn førstnevnte. Tenker derfor at zeiss trikser litt med tallene istedenfor å levere de thelt beste produktene. Og ja, eier selv 3 stk zeiss ht kikkerter i tillegg til den jeg nettopp har gitt bort... Kan hende jeg tar feil men føler jeg er ferdig med å kjøpe zeiss igjen.
 3. I tillegg så har vel kahles mindre «ring» og null dorull.
 4. Ga nettopp bort en Zeiss HT 1-4 til fatter’n. Grunnen var at drillingen ikke fortjente kikkert med rødpunktjustering på siden og at jeg på rifla trenger større zoom. Forøvrig helt grei kikkert men følte ikke at den var noe mer heller. Hadde jeg valgt igjen så hadde jeg gått for Kahles. Eller evnt en S&b uten rødpunkt hvis det var til en drilling..
 5. Joda, ser den men på en R93 derimot... Har en Kaps 1-4 på Vektor kassa. På ingen måte den beste kikkerten i segmentet men helt klart en av de mest riktige.
 6. Egentlig litt rart at Garmin gjør dette ettersom protokollen som brukes av Astro ikke lenger er godkjent for salg i EU. Men hvis det stemmer (og fungerer) så er det selvfølgelig gode nyheter for brukerne.
 7. For kort? Hva er galt med kompakt?
 8. jjrckd

  Multirail-skinne ?

  Det er jeg enig i men dessverre så har mange en stygg tendens til å sitere foregående innlegg i sin helhet.
 9. jjrckd

  Multirail-skinne ?

  Moderatorene pleide å slå ned på slikt men det virker som om de har gitt opp. Kanskje vi gamlinger bør innse at ungdommen har rett og at sitering er best..
 10. Hva legger du i segment? Beste taktiske lavforstørrelsesikte eller rett og slett det beste lavforstørrelsesikte uansett bruksområde?
 11. jjrckd

  Multirail-skinne ?

  OT: stygg uvane det der og sitere posten over..
 12. jjrckd

  Multirail-skinne ?

  Picatinny delen av skinna vil nok tåle det greit men Blaser festene får jo større belastning så de kan nok fort bli slarkete ja.. En annen utfordring vil jo være at festepunktene på rifla nesten garantert ikke vil være identiske med de på skinna slik at du vil nok måtte regne med å måtte justere montasjen hver gang du flytter den og at du derfor må regne med ny innskyting hver eneste gang.
 13. jjrckd

  Multirail-skinne ?

  Artig løsning men vil den ikke bygge litt mye?
×
×
 • Create New...