Jump to content

jjrckd

Members
 • Content count

  1,208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

jjrckd last won the day on April 29

jjrckd had the most liked content!

Community Reputation

138 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jjrckd

  Duejakt i Buskerud-området, hvordan?

  Bank på døra, presenter deg og spør. Vipps så har du duejakt.
 2. jjrckd

  ADVARSEL, svindel på finn.no

  Samboeren ble svindlet på Finn.no en gang. Hun skulle selge noen sko og ble kontaktet av en kjøper som var veldig interessert. De ble enige om pris og kvittering på at penger var blitt overført til konto ble fremlagt før skoene ble sendt. Da pengene noen dager senere fortsatt ikke var på konto og samboeren kontaktet kjøpers bank som bekreftet at penger aldri hadde blitt overført innså hun at hun var blitt lurt. Kjøper svarte ikke lenger på meldinger. Ettersom kjøper hadde brukt falskt etternavn og en gammel adresse så ble ting litt kronglete. Etter litt googling sendte jeg følgende melding til selger som på sin side valgte å betale summen som hun og samboeren hadde blitt enige om: Hei. Ser at telefonnr ditt står registrert på ei som heter Mette Solberg. I hennes vennekrets på FB er det ei som heter Pia Solberg. Regner med at dette er deg, fint bilde. Har funnet tre adresser tilknyttet Mette og har bedt en kompis i Kongsberg sjekke disse i tillegg til adressen du oppga for å se om du bor på noen av disse adressene. Finner han deg ikke her vil han forhøre seg blandt de 12 felles vennene han og Mette har på FB. Ettersom jeg har bedt han om å forklare bakgrunnen til at han vil ha tak i deg føler jeg meg sikker på at en av min kompis og Mette sine felles venner vil gi han den informasjonen han ber om. Når jeg får din adresse bekreftet tar jeg meg en tur innom en gang i løpet av desember for å hente de 1700kr du har svindlet samboeren min for. I tilfelle du vil unngå de åpenbare ubehagelighetene alt dette medfører ville det kanskje være fornuftig å gjøre opp for seg. Gi meg en tilbakemelding på hvordan du foretrekker å løse dette. Hører jeg ikke noe innen rimelig tid iverksetter jeg uten videre varsel. Ha en fortreffelig aften:)
 3. Påstanden min var vel at det i prinsippet var tomt for folk.
 4. Stemmer det. Ennå mer interessant er det at ca 3% av skattebetalerne betaler 80%. av skatten. Ca 9% av befolkningen i SA er afrikanere med behov for solkrem.
 5. Nja.. Når Nederlenderne kom begynte å bygge opp området på 16 og 1700 tallet var det vel i prinsippet tomt for folk (med unntak av en og annen Bushman). De fleste sorte folkeslagene migrerte sørover ETTER at de hvite hadde tatt i bruk store deler av det som i dag utgjør Sør Afrika. Forslaget om å konfiskere eiendommer er ikke annet en et forsøk på å sanke stemmer blant den sorte befolkningen. Den Sør Afrikanske staten har pr i dag forkjøpsrett på alle eiendommer som omsettes i landet. I den grad de har benyttet seg av denne forkjøpsretten så blir eiendommene som regel lagt brakk etter at staten tar over. De har med andre ord allerede store landområder som de i prinsippet kunne latt lokal sort befolkning benytte seg av uten at det tilrettelegges for dette. Hvis de gjør alvor av et lovforslag som tillater at "hvite eiendommer" kan konfiskeres så ville det ikke overraske meg om dette ville være starten på en ny borgerkrig.
 6. jjrckd

  Betydning av patronlengde

  Ikke bare kan patronlengden bli annerledes, den vil nesten garantert bli annerledes. Dette fordi de forskjellige kulene har ulike profiler.
 7. jjrckd

  Villsvinene kommer i store horder

  Dette stammer nok fra USA der rømt tamgris regnes som villsvin etter et par dager. Det har selvfølgelig ikke noe med at grisen har blitt noe mer vill enn hva den var før den rømte men skyldes nok mer det at de ønsker å gjøre svinet jaktbart. I US består villsvinstammen i hovedsak av importerte villsvin blandet med rømt tamgris.
 8. jjrckd

  Dagens annonse på finn.no

  Hva er egentlig jegerbevis?
 9. jjrckd

  grauwolf.net

  Har vært i kontakt med quality cartridge som kan produsere. Ser amerikanerne er fornøyd med hylser herfra men har ikke selv testet så er litt skeptisk. Kjøpte 100stk kynoch (bertram) hylser som var drit så har lite lyst til å havne i samme situasjon igjen nå som jeg tenker å bestille 200 hylser..
 10. jjrckd

  grauwolf.net

  Er i ferd med å plassere en ordre hos grauwolf.net og lurte på om noen har erfaringer med disse? Vanligvis har jeg sjelden reservasjoner mot å handle på nett men i dette tilfelle må jeg regne med LANG leveringstid og grauwolf ønsker å belaste kortet mitt når jeg legger inn ordren. Leveringstiden skyldes faktorer grauwolf ikke kan påvirke og jeg har egentlig ikke andre alternativer til leverandør (som jeg kjenner til). Og hvis noen skulle lure, det er snakk om hylser fra .333 Jeffery hylser fra Horneber.
 11. Artig! Lenge siden jeg har lest denne.. Edit: prøvde meg på historiens lengste sitat men det gikk ikke.
 12. jjrckd

  Vital del på fly

  Har aldri fått problemer ved transport av sluttstykke i innsjekket bagasje. Hvordan gikk det med deg da du tok med ammo og sluttstykke fra Oslo tidligere i år @Ruger #1 ?
 13. jjrckd

  Kahles Helia RF

  Ser frem til å lese din vurdering @Mastodon
×