Jump to content

jjrckd

Members
 • Content count

  1,188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

jjrckd last won the day on April 29

jjrckd had the most liked content!

Community Reputation

135 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jjrckd

  Forskjellige firehjulstrekksystem.

  Må si jeg ble veldig overrasket over Rav-4 i fjor. Etter å ha kjørt et par km på skogsvei med 30cm nysnø med min gamle Saab 9-3 (fremhjulstrekk og slitte piggfrie dekk) så fikk jeg en telefon fra jaktkompisen i splitter ny Rav-4 med piggdekk. Han slet med å komme opp en bakke i begynnelsen av veien og lurte på om jeg kunne snu og hente han😂
 2. jjrckd

  Viltslakteri

  Nå som det installeres melkeroboter på annenhver gård så burde det være en smal sak å få tak i skinner for melkemaskiner. Sett et øye i løpekatten hvor melkemaskinen hang og bruk vanlige kroker/skrev. Fordelen med slike skinner er at de har «pens» ala det man finner på jernbaneskinner. Dvs at en kan lage skinner som går til forskjellige steder fra et felles startpunkt.
 3. jjrckd

  Hull i tennhette 308 Win

  Hvor mye headspace har du? Har du brukt samme hylsene i samme kammer tidligere? Helpresser du eller kun necksizer du? Edit: ser du har engangsskutte hylser. Bruker du ladedata fra tabell? Jeg har tidligere stusset over ladedata til CFE 223.
 4. jjrckd

  Avliving av påkjørt vilt?

  Det viktigste er faktisk å sikre seg mot ubehagelige konsekvenser etter en barmhjertig handling. Kontakt 02800 eller kommunen du befinner deg i hvis sentralbordet er åpent (påkjørsler er kommunalt ansvar, politiet har veldig liten myndighet) og beskriv situasjonen. Rett deg etter de instrukser som blir gitt.
 5. jjrckd

  Kart Alpha 100

  Kart laster du ned fra diverse GPS-forum på nettet. Hvilke områder trenger du?
 6. jjrckd

  Namibia, Juli 2018

  Gikk veldig greit når vi var der i mai. Skjemaet lå SELVFØLGELIG ikke klart på flyplassen til tross for at vi sendte dette i god tid. Ikke noe problem da vi hadde forutsett dette og hadde tatt med oss en kopi. Et stalltips er å gå rett i køen til immigrasjon og fylle ut immigrasjonsskjema mens du står i kø. Gjør du som de fleste andre og stiller deg ved siden av køen for å fylle ut skjemaet tar det LANG tid å komme seg igjennom og sjansen for at han på våpenimporten har gått til lunch. Husk penn og utskrift av invitation letter. God tur!
 7. jjrckd

  Dagens annonse på finn.no

  Spennende.. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=116794340
 8. jjrckd

  Svein Sollis .404 Jeffery

  Pokker! Det gikk rett i glemmeboken gitt. Beklager så mye. Er nå tilbake i Rogaland så da er det like greit at noen andre slår til.
 9. jjrckd

  Out of office

 10. jjrckd

  Out of office

  I tilfelle noen skulle savne det sedvanlige oppgulpet fra @Ruger #1 og meg så er det bare fordi vi er på bøffeljakt i Namibia.
 11. jjrckd

  Svein Sollis .404 Jeffery

  👍 snakkes på lørdag
 12. jjrckd

  Svein Sollis .404 Jeffery

  @Pilegrim passerer Drammen på lørdag, på veien til Namibia hvor jeg skal jakte bøffel med min .404j. Hvis du ikke allerede har gitt bort bladene så svinger jeg gjerne innom litt utpå ettermiddagen og plukker de opp😊
 13. Basert på spørsmålet så tenker jeg at det er like greit at du bruker expanderen sammen med en bushing som du er sikker på at gir nok press inntil videre. Det å finne rette bushingen slik at en ikke trenger å bruke expander er ikke rett frem da dette er både hylse og kuleavhengig. Krever litt erfaring.
 14. jjrckd

  Elektronisk skive

  Ettersom du har en lesing så tipper jeg enten helbom eller feil på en sensor. Ser at bommen har en verdi som plasserer den midt i x aksen så gjetter feil på sensor (ettersom to sensorer jo har fanget opp treffet). Skal litt til at et så grovt bomskudd skal treffe midt på den ene aksen.
×