Jump to content

jjrckd

Members
 • Content Count

  1,506
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

jjrckd last won the day on March 9

jjrckd had the most liked content!

Community Reputation

235 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hadde jeg fortsatt hatt mitt eksemplar skulle jeg sendt det til deg gratis. Alltid hyggelig å hjelpe en «kammerat». Dessverre (for deg) har jeg allerede gitt det vekk.
 2. Verdens beste rifle på billigsalg, løp og kjøp!! https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=162552854
 3. Jeg bruker burka fra magasinet.no. Litt tung hvis du skal gå langt men ut over det så er den helt genial! https://www.magasinet.no/dovrefjell-forest-posteringspose
 4. Nei, i ikke-saker skal det da vitterligen ikke skrives forelegg. Jeg mener forøvrig at det er åpenbart at @Robinson siktet til at politijuristen påfører det offentlige unødvendige kostnader ved å føre slike idiot-saker for retten.
 5. Selvfølgelig så er det dyrt! Det offentlige kunne spart gode penger på å ikke måtte behandle ikke-saker som dette i retten.
 6. Prøv å sette deg ut litt tidligere på ettermiddagen og sitt HELT stille. Rådyrene holder seg gjerne i nærheten av beiteområdene så du må gi de tid til å glemme at du er der før det det mørkner. Jeg setter meg ofte ut 1,5 - 2t før det mørkner. Kan fort bli kjedelig så en god lydbok er å anbefale. Bli sittende til ca 30min etter at det har blitt mørkt. Som regel kommer dyrene ut på jordet akkurat i det du tror det har blitt for mørkt til å skyte men når du får dyret i kikkerten så ser en ofte at det var nok lys allikevel. Når det gjelder morgenjakt så har jeg best erfaring med å snike meg innpå området hvor dyrene beiter. Rådyrene beiter ofte igjennom natten så ved å gå ut mens det er mørkt for å sette seg på post så tror jeg en bare vil skremme dyrene.
 7. Her er mer om samme. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/OpX2dE/dna-rapport-om-norske-ulver-kan-stamme-fra-dyreparker?utm_source=vgfront&utm_content=row-3
 8. Jeg mener at norsk politi jevnt over gjør en utmerket jobb men dette er et av unntakene... https://byggmesteren.as/2019/11/08/byggmester-botelagt-for-a-ha-arbeidskniv-i-bilen/
 9. Er ikke dette straffbart? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=162437573
 10. Fikk nettopp sebraskinnet mitt. Etter at dyret var skutt (og trofeavgift betalt) så påløp det 10.000kr med god margin for å få det preparert og sendt hjem. Overhodet ikke verdt det, neste gang blir trofeene igjen i Afrika.
 11. Mulig at nr 100.000 ble vist frem i 2015 men ifølge Wikipedia så rundet produksjonen 100.000 i 2002 så en kan regne. med at det totale antallet produserte våpen er en god del høyere. skulle vært artig og visst hvor mange «havari» det har vært etter 2002. Eneste funksjonsfeilen på våpen med skade på skytter er en Browning BAR som gikk i full auto og sendte kruttgassene fra tredje og siste skuddet ut langs siden på ansiktet til skytter. Kikkerten var på dette tidspunkt godt plantet i panna på skytter. Usikker på årsak men rifla var så sauset inn med gammel olje og drit at det formelig rant av den. Sikkert umulig for en BAR og gå i auto men under de riktige, eller feil, forhold så er det meste mulig.
 12. Ja, samme grunn til at Sauer 202 ble tatt ut av produksjon.
 13. Kan du telle "hver gang" siste 10 år på mer enn en hånd?
 14. Har vel skutt noen tusen skudd med min R93 nå men aldri opplevd at jeg har fått klikk. Kjenner dog til at mange har fått det og har vent meg til å være litt ekstra kontant under ladegrep. Avtrekket på min var helt forjævlig så jeg byttet det ut med ett fra Bix'n'Andy. Supersmooth. Har prøvd andre våpen med gode originalavtrekk så det virker som om det er litt variasjon her.
 15. Tja, i fbm gruppevoldtektssaken i Hønefoss for et par dager siden ble de syv pågrepne løslatt etter omtrent 36 timer ettersom det ikke lenger var fare for bevisforspillelse. Virker som om lista for varetekt etterhvert ligger relativt høyt..
×
×
 • Create New...