Jump to content

Eiesaren

Members
 • Posts

  508
 • Joined

 • Last visited

About Eiesaren

 • Birthday 06/29/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eiesaren's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

 1. Her er noen som skal vær bra: http://www.bowhuntingmag.com/ata-show-2017/ata-2017-best-compound-bows-for-women/ Har ikkje erfaringer med dame modellene selv men liker generelt mathews veldig godt.
 2. Eiesaren

  Kuiu

  Ja, tenkte bruke klærne på buejakt i Danmark og Spania blant annet, trur den fungerer bra der.
 3. Eiesaren

  Kuiu

  Noen som har erfaringer med kuiu? Er det gode klær? Hvordan er de og handle med? Vurdere handle litt fra der, liker camoen deres.
 4. Video av bifrost: https://www.google.no/url?sa=t&source=web&rct=j&url=%23&ved=0ahUKEwjpqY_Bxc7ZAhWDliwKHeBHD2gQwqsBCDMwAg&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov
 5. Vi har brukt labrador cargo og flyfrakt hver gang og er kjempefornøyd, det har vært liten prisforskjell på fly og båtfrakt. Vi spurte i hvert tilfelle både på fly og båtfrakt og det var ikke store forskjellen på noen av kassene, det lønner seg og be om tilbud på begge deler og be om tilbud på forhånd så man slipper noen overraskelser.
 6. Hehe, overraskende greit skyte med. Mer tung og treig rekyl.
 7. Helt grei å skyte med, men skyter bedre med 6,5n min. Trur den bikker 3.6kg. Er velt strengt talt ikkje noe særlig praktisk i bruk men skal være litt gøy og.
 8. Her er bilde av min i 505gibbs, har liggende løp i 577ne og men det har ikkje fått prøvd enda.
 9. Bruker blypatroner i størrelse 5-6 vanligvis, mener stort sett de fleste eg har brukt ligger på rundt 36g. Hørt om flere som bruker leirdue ammo med hell og, men da begrenser avstand seg litt vil eg tro. Angående klær så er erfaringen min at man kan nesten bruke hva som helst, virker som det viktigste er sitte rolig, fint å slå opp et camo nett over/forran seg. Det er greit og ha med seg bra med skudd, noen ganger får man mulighet til mange skudd, andre ganger så er det ikkje sikkert en ser duer.
 10. Trur du får kjøpt alpha50/astro430 hos de fleste garmin forhandlere nå. Kjøpte meg en alpha 100, spent på teste den utover høsten under div forhold.
 11. Trur eg kommer til gå for en Alpha 100 etterhvert. Eventuelt en kombinasjon med en gsm tracker. Noen som har negativ erfaring med touch skjerm og kulde?
 12. Er på utkikk etter ny peiler men er litt usikker på om eg skal gå for astro 320, Alpha 50 eller Alpha 100. Er det noen praktiske fordeler med alpha serien kontra astro 320?
 13. Litt spent på Alpha 50 selv, vurdere bytte til den fra 320. Egentlig kun for og få opp informasjon på fenix klokka mi fra den
 14. Vi pleier som regel innom wildebees når vi lander i SørAfrika, bra valuta kurs som gjer det rimelig og handle spisser, klær og annet utstyr man trenger. Mye bra klær/sko i god kvalitet som også passer på jakt her i Norge. Sist tur vi var nedover nå i april hadde vi kun med oss de klærne vi brukte og ekstra skift med undertøy og handlet resten der
×
×
 • Create New...