Jump to content

Bell

Members
 • Content Count

  232
 • Joined

Community Reputation

69 Excellent

Recent Profile Visitors

904 profile views
 1. Sterke preferanser eller føring for en spesiell retikkel eller FFP / SFP? Ellers pris? Om ikke så bør du kanskje også ta med Swarovski Z8i 2-16x50 i vurderingen. Litt tyngre enn Vortex'en, men til gjengjeld får du 16x vs 15x, markedets beste glass, og fortsatt 30mm mellomrør.
 2. Litt egeninnsats med google hjelper også 👍
 3. Nybegynner voksen du tenker på? https://www.dfs.no/aktuelt-na/nyheter/2016/slik-blir-de-nye-klassene-i-dfs/
 4. Selve muffa som han lager fra scratch er til R8 ja. Men han lager også muffer av originale R93 og setter inni nye løp.
 5. Veit i vertfall at Jakt og friluft, Rafdal, Viken, Våpensmia(?) gjør det. Og sikkert noen til.
 6. Du må ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv 😉
 7. Trenger vel ikke søke så mange poster her på forumet før du finner en relativt utfyllende tråd (eller flere) om det problemet der nei... (selv om det finnes noen i disse trådene som hardnakket nekter for at dette er et problem, da de ikke har erfart det selv)
 8. Ad minimumsforstørrelse i kikkertsikte - det er vel *ingen* som jakter rein uten en håndkikkert i tillegg (og 8x virker omtrent som minimum bransjestandard blant reinsjegere er min erfaring...) Håndkikkerten erstatter etter min mening mye av behovet for høy forstørrelse på reinsjakt.
 9. Ikke helt ulik den nye Tikka T3x UPR den der (fra nyeste Vapentidningen):
 10. Gledelig. Selv om det fra et presedens-perspektiv kanskje hadde vært enda bedre om lagmannsretten hadde realitetsbehandla, og stadfesta, den gode gode vurderingen fra tingretten. (Men at ankebehandling enstemmig er avvist er for all del ikke uten betydning!)
 11. Wohoii, her tok det av. Kjipt jeg skulle være upresis akkurat der 😅 Poenget mitt er vel at dere kaller Ecostrike en monolittisk kule selv om den har plastspiss.
 12. Men før du begynner å spikke på andres fliser kan du jo begynne med å korrigere i nettbutikken din, hvor dere f.eks kaller Ecostrike en monolittisk spiss. Den er vel med rette ikke monolittisk/homogen siden den ikke bare er kobber, men har plastspiss, om vi skal følge ditt argument... 🤔. Det viktigste er vel uansett å gjøre seg forstått, vil faktisk tro det er flere lesere som automatisk skjønner hva det snakkes om når man kaller det homogene kuler. Definisjon/meningsinnholdet i et ord er dynamisk og relativt til bruk.
×
×
 • Create New...