Jump to content

Bell

Members
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

Recent Profile Visitors

573 profile views
 1. Bell

  Vis oss ditt laderom!

  Planer om å tilgjengeliggjøre det programmet?
 2. Bell

  Kahles Helia RF

  Buy once, cry once. Så slipper du tanken på «hva om»/hvordan ville det vært med en Swaro/leica/zeiss i stedet (i pri. rekkefølge). For du merker forskjell på premium og kahlesen. Så klart koster det, men til gjengjeld koster det bare en gang dersom du kjøper en av de beste med engang.
 3. Bell

  Kuiu

  Lydløs
 4. Bell

  Kuiu

  Bruker nesten utelukkende Kuiu sine "Attack pants" til hjortejakta og reinsjakt på Vestlandet. Ekstremt behagelige på (beste bevegelighet/stretch i klassen?), lufter godt og blir ikke klam slik jeg blir i membran-bukser, selv de med god lufting. Og det er viktige egenskaper i og med at det er mye rett opp... De tåler en god del regn, men siden jeg jakter på Vestlandet må goretexbuksa på innimellom. Etter å jobba meg gjennom det som er av härkila, Norrøna (dog ikke den nyeste Kvinnherad) og bergans, vender jeg stadig tilbake til ei eldre Norrøna Dovre GTX. Lett, tett og lys i stoffet. Greie forsterkninger på rumpe og knær, men den har vel vært inne for å lappes sammen igjen i sømmene hos Nørrona et par ganger. Fikk tak i ei ekstra slik bukse da Landrø solgt dem ut for halv pris for et par år siden. Men når de er utslitt blir det å teste ei relativt lett bukse fra Kuiu (Yukon kanskje?). Har også ei Guide-jakke, som også brukes flittig. Kuiu er kjempeklær, og det er vel omtrent bare det og sitka jeg har sett guider og jegre bruke da jeg har vært i Alaska/Canada. Så klart kommer det av tilgjengelighet, men det er ikke tvil om at de funker til jakt. Det eneste jeg savner er den sær-skandinaviske radiolomma på brystet og antennefeste.
 5. Bell

  Storfornøyd med Blaser tråden:-)

  Bare synd de ikke tok for seg litt flere løsninger. Både en norsk børsemaker, BixnAndy og en russer tilbyr egne låsemuffer som vanlig gjenga løp skrus i. Og veit i vertfall om to andre våpensmeder som bruker opp igjen et orginalt blaser-løp som muffe og monterer hvilket løp og kaliber en måtte ønske. Så det er nok flere fullgode alternativer på markedet.
 6. Bell

  EC Paint alternativer?

  Spørst om den gulfargen der er nok, i vertfall i den mengden der, når rifla ligger i ura på reinsjakt.
 7. Bell

  Storfornøyd med Blaser tråden:-)

  ...men det er en dårligere løsning dersom målet er å trene mer med Blaseren fordi den feks. brukes i NJFF.
 8. Bell

  Storfornøyd med Blaser tråden:-)

  Forhåndsbestille Blaser R8 22lr kit? 17,500,- svenske. Kommer i februar? https://www.pnjakt.se/art/blaser-r8-pipa-kit-22lr-nyhet.php
 9. Bell

  SAUERtråden, for sauer eiere

  Gå for McMillan. Buy once - cry once.
 10. Bell

  Vis oss ditt laderom!

  Vil tro det skal gå greit med ventil, gitt at det er et relativt normalt rom, og ikke er i en fuktig kjeller o.l. Og at du ikke har planer om å støpe blykuler.
 11. Bell

  Bioprep erfaringer

  Tiltredes. Blandt de, om ikke den, beste i Norge. Fantastisk dyktig.
 12. Bell

  Storfornøyd med Blaser tråden:-)

  4599,- veil. hos Norma
 13. Bell

  Storfornøyd med Blaser tråden:-)

  Ja, eller i hvertfall pro i success. Andre veien er man avhengig at det får plass. Men selve mekanismen er identisk.
×