Jump to content

Ole.G

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ole.G's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Reacting Well Rare
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputation

  1. Fikk du testet? Hadde selv en BRX jeg brukte under jakta i år, forsåvidt ei god rifle, lett, og fin og skyte med. Jeg bytte til KKC Duo på den, ble en helt annen rifle da. MEN jeg solgte den ene og alene pga to ting. Avtrekket er jo som ett dårlig BB avtrekk! Kan sammenlignes med Winchester Wildcat avtrekket på rifla som unga bruker til plinking. At de ikke har laget ett bedre avtrekk er helt utrolig, og at det skal komme noe bedre ser det heller ikke ut som. Det andre var sluttstykke. At de ikke har laget en stopper på short action tilsvarende Blaser sin utførelse er også en stort minus. 5 skudd på rappen på løper endte med kutt under øye Får de ett nytt avtrekk, evt ett bra ettermarkeds avtrekk, og boltstopp kjøper jeg en BRX igjen. Har 404 i skapet, den blir stående som hundefører rifle, kappet løpet på 42cm så denne er veldig kort og lett. Gleder meg til 505'n kommer! Syntes det var en veldig bra at man nermest kunne bygge sin egen rifle, og gi den ditt eget preg. Vi monterte også montasje på den da jeg så på den, og synte ikke kikkerten kom veldig mye høyere enn på 404 med SUM lav. MEN, man trenger kolbeforhøyer. Jeg bestilte med vanlig XT stokk, da tommelhull stokken ikke føles god i d hele tatt.
  2. Kun 202. 404 og 505 pipene går overens.
  3. Polymer magasin fra 505 passer ikke i 404. Helt annen låsing på magasinet. I følge representant fra Sauer skal den gi finere og bedre mating.
  4. Jaja… Så har man vært og fikla med 505 idag.. Var nok litt fordømmende.. Fikk montert en kikkert, og syns felt ingen problem.. Så enden på visa, ble det bestilt en 505 Får legge til litt mer her. Føltes god og stabil og holde, og sluttstykke gangen er ett kapittel for seg selv. Her har de gjort noe riktig nok en gang. Valgte selv og bestille med Elegance sluttstykke som tillegg da jeg følte den gikk desidert smootest, samt ser finest ut. Polymer magasinet var bedre enn på 404, ingen tvil om annet. Oppspenneren kan ikke sammenlignes med 404 sin på noen måte. Lett og bruke, og totalt lydløs uten og bruke spesielt med makt for og spenne ned. Her er 404 litt hard. Stokk valget ble helt ordinær synt stokk, dette pga jeg ikke liker tommelhull stokken som er orginal. Så mest trolig havner det en KKC på denne også, som jeg har på 404. Veldig greit og ha samme stokk på alle riflene. Kalibervalget falt på 6.5 Creedmoor. Fin pris, ink montasje gjorde at man ikke kunne si nei! Og morsom med en goodie bag i tillegg Og til slutt, konemor gjennomskua den litt for fort, men det ordner seg Ila helga
  5. Hvilke sykdommer har du opplevd med din 404?
  6. Veldig enig ang montasjefeste på 505. Som jeg skrev tidligere, glad jeg har en 404 i skapet, og jammen ble det bestilt en til idag
  7. Kansje kolben passer. Men skjefte har samme patent som 404 ser det ut som på video av den. Mener skjefte fra 404 ikke passer 202. Fra 38k til 75k står det i nettbutikken til landrø. Leveringstid 120 dager.
  8. Stor forskjell på følelsen sv ladegrepet kontra 404? Hvordan opplevde du den oppdaterte oppspennern, kontra 404? Vekten på de er grunn nok til at en slik ikke havner i skapet hjemme. Den var skuffende… Har en S&L Victor i skapet, og holder med en ‘tanks’.. Da blir det en 404 på kona også! Fine priser på de om dagen, for en bedre rifle etter min mening, av hva man til nå har lest, hørt, og sett.
  9. Kona er rimelig sterk i klypa, egentlig for sterk i mange sammenhenger, men skyter fint med 404n Har selv 404, kjøpte med Synchro stokk. Har vel normale hender selv mener jeg selv, synes Sauer sine grep sjenerelt passer bedre for mindre hender - men det er min mening.
  10. Var ingen spesiell verdens nyhet. Dog syntes jeg forsåvidt det er greit de har gått vekk fra SUM og bruker Blaser montajse. Koster det samme nytt, men bruktmarkedet er betydelig større på Blaser montasjer. Satser på de har den i sjappa her, så får man bort og klå litt.. Mest nysgjerrig på om de har greid og lage oppspenner med litt mindre friksjon enn 404. Er vel det eneste jeg har og utsette på min. Får nytt sluttstykke på garanti til min nå, kanskje 505 sluttstykke passer Så får man se, er prisen som forutsett og snakket om en billigere versjon av 404, så blir det nok ny rifle på kona..
  11. Nysgjerrig på prisen på denne, ingen som har fått med seg det enda?
  12. Ny koster vel 26-27 har jeg blitt fortalt. Jeg solgte min splett nye for 10k. Lå lenge ute for 13k før en bøy 10k, så valgte og slippe den for det. Så mellom 10-12k er en fornuftig, oppnåelig pris.
  13. JP Sauer & Son Firearms Entushiast
  14. Første bildet av 505 ligger på Sauer siden på FB.. Ser ut som en 404, med Blaser montasje, samt litt annen utforming på oppspenner..
×
×
  • Create New...