Jump to content

Think!

Members
 • Posts

  2,867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Think! last won the day on April 18 2018

Think! had the most liked content!

About Think!

 • Birthday 07/04/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Think!'s Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

94

Reputation

 1. Ser ut til at UK importør greatdanerifles har laget div Youtube videoer:
 2. Tja, ikke meg i mot med en klasse med .22, rødpunkt, ikke anatomisk grep og totalvekt 1400 gram.
 3. Ser jeg har skrevet om mine synsplager, gitt opp, kjøpt nye briller, lesebriller og linser nå i vår. Skyter med linser og lesebrille innlegg i skytebrillene. Jeg har 2 sett slike lesebrille innlegg til mine skytebriller. Det siste settet funker utmerket på enhånds skyting, men ikke på 2 hånds siden siktene da kommer nærmere øynene. Skal prøve å leite frem det andre settet lesebrille innlegg til skytebrillene.
 4. Lenge siden jeg har skrevet her nå. Dette blir mine WC ladninger, treffbilde og følelse er temmelig likt 148 grs bly WC fabrikk ammo fra Geco og Fiocchi, og som er temmelig likt startladningen i Ladeboka: H&N 148 grs WC HHBHS .357" VV N310 - 2,5grs COL 29,28mm Federal hette Produksjon er startet, har fortsatt rundt 400 bly Geco 148grs WC fabrikkammo, å det holder denne feltsesongen. En må være våken og klar under ladeprosessen og ikke noe stress og produksjonsmål som må nås. Jeg har brutt med en av MINE LADEREGLER, ingen ladning der det er plass til 2x krutt i hylsa. Uten å ha målt så ser det ut til å være god plass til dobbeltladning. Dette er en GOD GRUNN til å kjøpe nok en square deal presse. Jeg har kjøpt egen duk til de elektroniske skivene, WC kuler funker som hullemaskin. WC i kaliber .32 er bannlyst, en å annen kuler spretter tilbake fra duken foran kulefanger å de elektroniske skivene er ikke pansret bak. Med unntak av .22 er blyammo bannlyst på innebanen. Planen er å kjøpe blykula sine 105 grs belagte SWC, mange har godladninger for denne type kule til felt, jeg er åpen for innspill. Sesongen 2020 ble lagt på is i slutten av juni etter tur til Alta på stevne, da kuliminerte det etter lengre tids plager etter skutersesongen. Jeg brukte heller sommer/høst til vedhogst i MITT TEMPO, å dermed trent litt muskler som ikke har vært i bruk. I vinter har jeg trent .22 med ujevne mellomrom, grei fremgang faktisk, en håndfull treninger med 9mm, men revolveren har ikke vært brukt på 1 år. Under årets isfiske og skutersesong har jeg passet bedre på meg selv. Feltskytingen har tatt seg opp her i Finnmark, løypene blir stadig vanskeligere og bedre, å dermed blir skytterne også bedre. Multetreffen i 2020 bragte feltløypene opp til full sørnorsk standard. Å i helga i Kirkenes var det sesongens første feltstevne der de også hadde øket vanskelighetsgraden. Skivemateriell begynner å bli slitt så det ble sagt at de skulle bygge helt nytt skivemateriell til høsten 2021. Jeg har gitt dem innspill på 2 enkle forbedringer. Om vi ser bort fra klasser og styr. Jeg vant finfelt, 1 bom å dermed 2 poeng bort, overraskende seier. Jeg skjøt med 9mm i grovfelt å kom på 3 plass. Hadde en kjempeskrell i paradegrenen min Militærfelt, mistet 10 poeng på standplass 8. Så vant jeg Revolverfelt med 6 poeng bort.
 5. https://www.dagbladet.no/nyheter/okende-trofjakting-fordommes---forferdelig/73678106
 6. Tviler på at det sitter en mann i USA å bestemmer hva toleransene skal være. Når tyskerene har utviklet og testet et "program" som funker i CNC maskinen, så bruker de vel det.
 7. Utfra bilde av pistolen så blir farven temmelig lik polert stål som er blånert, finish som brukes på up-market modeller.
 8. Noen som har bilder av våpenprosjekt med denne farven? https://www.durano.no/products/cerakote-h-109-gloss-black
 9. Tester i Ransom rest tilsier 148grs bly WC fra enten Geco eller Fiocchi, begge har gode hylser. MEN sjekk også med banen hva som er lovlig ammo, noen tillater ikke bly på annet enn .22. Å på elektroniske skiver er ikke WC kuler velkommen (fungerer som hullemaskin på duken).
 10. At XXL solgte et parti 9mm med heller tvilsom funksjonering hjelper vel ikke på det heller. Fiocchi (GFL merket) hylser er min favoritt når det gjelder hjemmelading. Geco er vel like gode nå. Bruker Geco 148grs WC i kaliber 38 SPL i min revolver, men testskutt Fiocchi sin variant også, å den var i allefall ikke dårligere. Jeg klarer med hjemmelading å få samme presisjon, men ikke samme myke rekyl.
 11. Snakket med en av norges beste feltrevolver skyttere. Han sikter på ca 20m 5-6 cm under treffpunkt. Mine feltsikter er justert midt i.
 12. Skal du bruke revolver i magnum1 så MÅ du ha minst 6" løp for at du skal ha noe utvalg i fabrikk ammo som klarer faktorkrav. (Utover det så tenker du feil vedr match pistol)
×
×
 • Create New...