Jump to content

Think!

Members
 • Content Count

  2,768
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Think! last won the day on April 18 2018

Think! had the most liked content!

Community Reputation

68 Excellent

About Think!

 • Birthday 07/04/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Think!

  Bettinsoli Finnmark

  Var innom Canyon jakt og fiske å grafset på hagla, full size utgaven passet perfekt til meg. Det kom frem saksinfo som bør komme frem, kompaktutgaven har stokkmål som er ment å passe småvokste, generelt så er kompakt våpen ment for barn/damer egentlig full size utgave bare med litt kortere kolbe.
 2. Starline er helt toppers uansett kaliber. Selges her også https://www.hjemmelading.no/categories/357-magnum Revolver hylser slites lite og forsvinner ikke annet enn svinn i ladeprosessen.
 3. Norsk YouTube kanal med børsemaker innhold
 4. Think!

  Bettinsoli Finnmark

  Fant ikke noe pris, kan du antyde en utropspris?
 5. Think!

  Bettinsoli Finnmark

  Vedr valg av kaliber 12/89 så står det ikke noe om hvorfor, men at kaliberet er mest vanlig i halvauto hagler. Så det er nok riktig oppgitt i artikkel.
 6. Think!

  Bettinsoli Finnmark

  2 jakt og fiskebutikker i Finnmark, Kleven jakt og Fiske i Hammerfest og Canyon jakt og Fiske i Alta har fått laget 40 stk spesialmodeller laget for finnmarksjakt. Kaliber 12 /89, justerbar kolbekam, gravyre med farvebilde av rype i vinterdrakt. Pris står ikke oppgitt. https://www.ifinnmark.no/fra-cannes-til-finnmarksvidda-det-her-er-limited-edition/s/5-81-1159068
×
×
 • Create New...