Jump to content

Think!

Members
 • Content Count

  2,859
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Think! last won the day on April 18 2018

Think! had the most liked content!

Community Reputation

92 Excellent

About Think!

 • Birthday 07/04/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Utfra bilde av pistolen så blir farven temmelig lik polert stål som er blånert, finish som brukes på up-market modeller.
 2. Noen som har bilder av våpenprosjekt med denne farven? https://www.durano.no/products/cerakote-h-109-gloss-black
 3. Tester i Ransom rest tilsier 148grs bly WC fra enten Geco eller Fiocchi, begge har gode hylser. MEN sjekk også med banen hva som er lovlig ammo, noen tillater ikke bly på annet enn .22. Å på elektroniske skiver er ikke WC kuler velkommen (fungerer som hullemaskin på duken).
 4. At XXL solgte et parti 9mm med heller tvilsom funksjonering hjelper vel ikke på det heller. Fiocchi (GFL merket) hylser er min favoritt når det gjelder hjemmelading. Geco er vel like gode nå. Bruker Geco 148grs WC i kaliber 38 SPL i min revolver, men testskutt Fiocchi sin variant også, å den var i allefall ikke dårligere. Jeg klarer med hjemmelading å få samme presisjon, men ikke samme myke rekyl.
 5. Snakket med en av norges beste feltrevolver skyttere. Han sikter på ca 20m 5-6 cm under treffpunkt. Mine feltsikter er justert midt i.
 6. Skal du bruke revolver i magnum1 så MÅ du ha minst 6" løp for at du skal ha noe utvalg i fabrikk ammo som klarer faktorkrav. (Utover det så tenker du feil vedr match pistol)
 7. Hva med låsbart skap nederst, evt også i bunnen på skap og bordplate. Lagrer du kvoten på 10-15.000 patroner + lager av kuler, så blir dette tungt nok til at benken blir meget stabil.
 8. Chiappa Rhino, morroklumpen.
 9. Da jeg var på dommerkurs så var det bilde av Rino med inntegnet senterlinje i forhold til grep, konklusjonen var at den var lovlig, om en helt på grensen.
 10. Think!

  1911-tråden

  Å himmel og hav, Wilson Combat kan kjøpes i Norge. https://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ViewAction=ViewFaceted&ObjectID=2890830&FacetValue_Manufacturer=WILSON+COMBAT&CurrencyID=NOK
 11. God nok? https://www.felleskjopet.no/hjem-og-fritid/huset/mat-og-drikke-produksjon/vakuumspakking/brecom-vakuummaskin-vr-150-50318974 Overkill ? https://www.felleskjopet.no/hjem-og-fritid/huset/mat-og-drikke-produksjon/vakuumspakking/vakuummaskin-vr-200-plus-50323602
 12. Jeg er helt blank, trenger å orientere meg i markedet, ser etter vakumpakker til hjemmebruk, er ikke elgjeger. Råd og veiledning mottas med takk, del gjerne link til maskin dere råder meg til å kjøpe.
×
×
 • Create New...