Jump to content

Think!

Members
 • Content Count

  2,587
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Think! last won the day on April 18 2018

Think! had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About Think!

 • Birthday 07/04/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Støvtørket pistolen. Fant ut at jeg skulle sjekke avtrekksvekt, klarte bare å holde vekta i 25% av tilfellene. Feinwerbau har heldigvis en lett tilgjengelig skrue for å juster fortrekkvekt, noe som ikke påvirker de øvrige karatertrekk ved avtrekket (Rører du noen av de andre skruene så er det som å åpne en boks med meitemark, alt påvirker alt de andre, slitt mye med å få avtrekket så bra som nå). Strammet fortrekkeskrue ca 100 grader.
 2. Etter nøye overveielser har jeg idag montert "Federal tennhette" fjærsettet som Magnum Lær har levert. Hovedfjæra (måtte justere åpningen i kloa, utvides) er på max stramming og #12 rebound fjær er montert. Det ble litt lettere, så får trening vise om den er for lett, Skal justere justerskrue for hovedfjær en halv omdreining lettere ved hver trening til det blir et problem. Kirkenes Pistolklubb melder om brøyta bane å invitert meg til trening.
 3. Think!

  1911-tråden

 4. Hva med en demo video når temperaturen tillater?
 5. Revolveren har vært hjemme en uke etter å ha vært på rehab i Sandefjord. Jeg har ikke hatt ork til å studere jobben noe nærmere før idag. Har hatt den med på stevne og vist den frem. Jeg er helt sikker på at det allerede i 1974 var tatt en avtrekksjobb, polering og fjerning av etterkryp på DA, jeg merker ingen forskjell på avtrekket etter rehab oppholdet. Så det har ikke vært nødvendig å sette avtrekksstopp i avtrekker (jeg tror avtrekksstopp er ved å justere en stang som løper inne i rebound fjæra). Så dermed kan revolveren avfyre fabrikk ammo, men jeg bestilte et "federal hette" fjærsett til jeg en gang begynner å skyte utelukkende hjemmeladninger. Uten å ha målt så ser det ut til at fremsiktet er rundt 1 mm høyere enn originalt. Regner ikke med å få prøveskutt før i april.
 6. Får vi dette på rett side av Atlanteren?
 7. https://www.nrk.no/finnmark/siri-myhra-ber-flere-bli-med-pa-revejakt-1.14374178
 8. Jeg betalte vel kr 5500, en jeg kunne tenke meg kostet 6500, aner ikke hva den ble solgt for. Var en for salg for kr 3500, forståelig nok var den borte fra finn rimelig kjapt (= dødsbo å trolig kunnskapsløs selger)
 9. Da bør du bytte løp også, .355/.356 kule i .357 løp er ikke ideelt.
 10. Think!

  Fiber sikter

  Bare påpek ovenfor NSF, og evt politiet, at det ikke er lovlig med fiber i ISSF men i NSF, kan medføre grunnlag for å ha to våpen der eneste forskjell er fremsikte = dobbel våpen garderobe. Å fiber har faktisk noe for seg.
 11. Lenge siden jeg har skrevet her. Vært for første gang på stevne i vintersesongen, sist stevne var 30 juni med dette våpenet. Har vært dårlig i begge skuldre, de ble ødelagt høsten 2017, jobbet for hardt med ved. Begynte med fysikalsk behandling rundt 1 juni, høyre skulder er bedre men har fortsatt smerter og skjelvinger. Utenom puss for en 2-3 uker siden er våpenet ikke rørt siden 30 juni, ingen hensikt for meg å skyte enhånds. Men har idag klart 514 poeng i Finpistol, årsbeste, og 278 poeng i NAIS (årsbeste 286 poeng i mars). Dagens duellserier viste at skjefte/pistol ikke passer meg, fremsikte blir for høyt, jeg hadde bare 1 skudd under ti'ern, resten av sleivskuddene var i øverkant. Tidligere har pistolen også pekt mot venstre, det har jeg klart å justere bort.
 12. Jeg har søkt etter strategiske mål på denne fella, ikke funnet det, derfor disse bildene. Håper det er til hjelp for de som skal lage fellekasse.
×
×
 • Create New...