Jump to content

Think!

Members
 • Content Count

  2,800
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Think! last won the day on April 18 2018

Think! had the most liked content!

Community Reputation

74 Excellent

About Think!

 • Birthday 07/04/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hatt begge, å til skyting på blink, 1911 helt klart, MEN du får hva du betaler for, så styr unna 1911 i prisgruppen under 12000, denne er trolig et greit valg: https://www.pvas.no/produkter/vaapen/haandvaapen/sig-sauer-1911-traditional-match-elite-9x19-sao Les Baer om du er villig til å vente og øke budsjett. Kjøp 9mm å lever våpenet for avtrekksjobb, en av hovedgrunnene til 1911 er å kunne få skikkelig avtrekk på våpenet.
 2. Tror grensen på 100grs gjelder hjortejakt og ikke rådyr. Jeg har ingen erfaring med riflelading, kun pistollading, å der er det helt vanlig at kulene veier mindre enn oppgitt, litt skummelt fordi kulevekt brukes til å beregne faktor som igjen avgjør om ammo er lovlig i konkurranse. Jeg aner ikke hvordan kontroll på jakt skjer i Norge eller Scotland, men på pistol så bankes en kule ut, å noen patroner prøveskytes over crono.
 3. Har du veiet 100grs kulene, hva er i tilfelle virkelig vekt (100grs min i england/scotland).
 4. Bonden tjener ikke mye, men mat er dyrt i Norge, så et eller annet sted "forsvinner" pengene, men noen av norges rikeste er jo tilknyttet dagligvarehandel.
 5. Så selve siktet kan ha større forstørrelse, bare innstilling er på 3 under drevjakt?
 6. Googlet å fant norsk oversikt over jaktregler i Polen. Stemmer det at kikkersikte max kan være på 3x forstørrelse? Kan forstå at det gir øket oversikt under drivjakt og dermed øket sikkerhet for drivere og hunder mv. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://venatortours.no/jaktlover/&ved=2ahUKEwiJ7dC42o7rAhVqhosKHZ0hCt0QFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw3Oe2ocseDyoIocGKGkcCI8&cshid=1596996540351
 7. Tja, jeg mener å ha set hjort ved E6 i neiden forrige sommer, stod på bakbeina å beita opp i tre. Jeg har ikke sett hjort tidliger, men rikelig med rein, elg og rådyr. Da jeg fortalte dette på skytebanen så var det få som trodde meg. Men rådyr stamme er det her, å har vært i flere 10 år.
 8. Har lest nevnte test i vapen tidningen, å min konklusjon er at Feinwerkbau AW93 Light ikke er kresen på kosten. CCI Standard har nå tjent meg godt i 7 år, tror jeg fortsatt kan telle på fingrene antall feil pga ammo, "fettkule" på kula og skjev patron er gjennganger, i tillegg kan jeg en skjelden gang kjenne forskjell i rekyl og lyd. Nå tror jeg at jeg skal ta i bruk den nye lot'n bare for å sjekke at det ikke blir noe problem, så får gammel lot'n være konkurranse ammo. Forøvrig så er det endel pardini eiere som pusser med sandpapir på tuppen av CCI std for at patronene ikke skal kjøre seg fast i magasinet, vi snakker da om Pardinier av siste skrik (Pardini hadde i mange år magasin problem, patronene passet i magasinet).
 9. Helt klart gammelt, vet om en rekke "Performance center" modeller som har hatt problemer og slurv fra fabrikk. På den annen side gjelder det Manurhin også.
 10. Diskutert her også, med bl.a teknisk forklaring
 11. Å hvordan kjenner du igjen Corona-lot? Fikk en kartong i juni fra Jaktdepotet der kubbenes design var endret.
 12. Produktet ser ut til å være ute av Voere sitt sortiment for Remington (kun mauser M98), finnes det andre leverandører?
 13. Think!

  Feinwerkbau AW93

  Får du batteri om 20 år? en lokal SSP har allerede vært inne til garantiarbeid pga batteri.
 14. Think!

  Feinwerkbau AW93

  Jeg har sånn 20 års perspektiv på mine våpenkjøp, å da er ikke batteri noe å satse på.
 15. Think!

  Feinwerkbau AW93

  Her på forumet, tror det var i tråd om ny .22. Det er vel eneste gode grunnen til å kjøpe Pardini, du får samme våpen til fin og grov. Match gun har vel ikke lengre .32, så en Walther SSP i .32 hadde gjort seg.
×
×
 • Create New...