Jump to content

Think!

Members
 • Content Count

  2,731
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Think! last won the day on April 18 2018

Think! had the most liked content!

Community Reputation

53 Excellent

About Think!

 • Birthday 07/04/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du har vel avsettning for revehaler i det minste, markedet har vel økt med 2 ekstra årsklasser siden mopedbiler har slått an i Notodden.
 2. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/b5JAzl/villsvin-skutt-paa-hvaler
 3. Think!

  1911-tråden

 4. Think!

  Ny Colt Python?

  For skyting i norge er det en ulempe med mer enn 6 skudds tønne, om en patron ikke går av under feltrunde så er det forferdelig mange avtrekk som skal til før du får ny sjanse til avfyring.
 5. Fabrikk ammo det er verdt å bruke penger på. Geco IPSC har tidligere vært heftige saker, disse var helt normale. Gode hylster.
 6. Think!

  Skabbrev

  Å vinterstid, brenne med bensin å snu så den brennes på begge sider? Kan ikke restene legges på åte?
 7. Stort sett enig, skulle hatt modell nr på revolver, åpne tønna slik den ligger på bilde så står serienr og modell nr. Jeg betalte vel kr 5500 for en modell 14-3, det var noe i overkant synes jeg.
 8. Pardiniene jeg snakker om er siste modell, den som kan bygges om til 32. Hvorfor de stopper aner ikke jeg, men de stopper jevnt og trutt. Å hver gang de gjør det på stevne så hevdes det at de i ukesvis har vært feilfri men stopper på stevne. Eneste GODE grunn til å kjøpe Pardini er at enn kan ha samme våpen til fin og grov. Den beste pistoln å skyte bane med er Matchguns, bare helt fantastisk å skyte med når den funker.
 9. Kjøp våpen der du kan justere grepsvinkel i høyde og side, dvs Walther SSP, Morini og Matchguns. Alle disse krever hyppig og riktig vedlikehold. Selv ha jeg Feinwerkbau AW93 Light, den funker utmerket og har bombesikkert magasin, sleiden stopper i bakre stilling etter siste skudd, tennål kan brukes i atomkraftverk. Svært enkel å ta løpende vedlikehold på. Hos meg løsnet sight hood, å jeg kjenner til en pistol til med samme feilen, utover det så funker den utmerket. Vurderer å gå over til Walther SSP. Benelli, der knekker tennål støtt og stadig. Pardini, nesten alle har en slik, stopper støtt og stadig, men det har jo vært en fordel for oss som trenger all hjelpen vi kan få. Grepet var veldig vinklet tidligere, men er mer normalt nå. Noen tar noen drag med sandpapir ytterst på CCI Standard kuler, da skal disse visstnok mate bedre i magasinene, visstnok patron nr 4 som er problemet.
 10. Da er vi vel der at det beste er å reklamere etter forbrukerkjøpsloven å la butikken finne ut av det. Om du absolutt vil prøve selv, å dermed MULIGENS ødelegge muligheten for å nå frem iht forbrukerkjøpsloven, kjøp et komplett kvalitets fjærsett fra wolff eller ISMI og bytt rekylfjær og magasinfjær i første omgang.
 11. Utfra skriveriene ovenfor så antar jeg at du ikke har demontert våpenet, tørket rent og oljet med lett olje. Pistol er en maskin, der fjærene bestemmer hastigheten på de forskjellige arbeidsoperasjoner, er disse fjærene ikke synkronisert så blir det tull. Skyt 1000 skudd så får vi se etter det.
 12. Banene i Kirkenes er ikke for lette i forhold til lokal ferdighet, ingen har klart å fylle å det er alltid noen innenfor 85% = banene er vanskelig nok for lokale forhold.
 13. I prinsippet enig, men er det noe feltskyting der klasseføring egner seg så er det Norgesfelt, da er programmet temmelig likt landet rundt. Vanlig feltskyting egner seg ikke for klasseføring, selv er jeg A skytter i flere grener, ikke fordi jeg er så god på landsbasis, kun lokalt. Så så lenge jeg konkurrrer lokalt er det ikke noe problem, men skulle jeg somle meg sørover så er jeg ikke konkurransedyktig i min klasse.
 14. Delen er ofte vedlagt nytt grep.
×
×
 • Create New...