Jump to content

Think!

Members
 • Content Count

  2,852
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Think! last won the day on April 18 2018

Think! had the most liked content!

Community Reputation

92 Excellent

About Think!

 • Birthday 07/04/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva med låsbart skap nederst, evt også i bunnen på skap og bordplate. Lagrer du kvoten på 10-15.000 patroner + lager av kuler, så blir dette tungt nok til at benken blir meget stabil.
 2. Chiappa Rhino, morroklumpen.
 3. Da jeg var på dommerkurs så var det bilde av Rino med inntegnet senterlinje i forhold til grep, konklusjonen var at den var lovlig, om en helt på grensen.
 4. Think!

  1911-tråden

  Å himmel og hav, Wilson Combat kan kjøpes i Norge. https://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ViewAction=ViewFaceted&ObjectID=2890830&FacetValue_Manufacturer=WILSON+COMBAT&CurrencyID=NOK
 5. God nok? https://www.felleskjopet.no/hjem-og-fritid/huset/mat-og-drikke-produksjon/vakuumspakking/brecom-vakuummaskin-vr-150-50318974 Overkill ? https://www.felleskjopet.no/hjem-og-fritid/huset/mat-og-drikke-produksjon/vakuumspakking/vakuummaskin-vr-200-plus-50323602
 6. Jeg er helt blank, trenger å orientere meg i markedet, ser etter vakumpakker til hjemmebruk, er ikke elgjeger. Råd og veiledning mottas med takk, del gjerne link til maskin dere råder meg til å kjøpe.
 7. http://voere.at/en/rifle-technology/accessory/m98-detachable-magazines.html
 8. Think!

  1911-tråden

  Sånn skal det låte, ærlige tilbakemeldinger som er til hjelp for andre, ikke kun lovprising av et våpen merkes fortreffelighet.
 9. Kan være greit å skrive at den skal til mindre ombygginger til å få den i kassa.
 10. Du tar vekk magasinbunnen å hindrer retainer plate å falle ut ved å skru i 2 gjennomgående skruer = du må bore hull i magasinet nært bunnen, gjenge hullene, fjerne skruehode, lage en slisse i skruen til liten skrutrekker og minst blå 243 locktite, skruene skal være flush med magasinkroppen i begge ender, da har du løst høyden. Lengden er vel bare å spikke litt håndtaket.
×
×
 • Create New...