Jump to content

Think!

Members
 • Content Count

  2,579
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Think! last won the day on April 18 2018

Think! had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About Think!

 • Birthday 07/04/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Think!

  REVEJAKTEN 2018-2019

  https://www.nrk.no/finnmark/siri-myhra-ber-flere-bli-med-pa-revejakt-1.14374178
 2. Think!

  Think! - S&W model 14-3

  Jeg betalte vel kr 5500, en jeg kunne tenke meg kostet 6500, aner ikke hva den ble solgt for. Var en for salg for kr 3500, forståelig nok var den borte fra finn rimelig kjapt (= dødsbo å trolig kunnskapsløs selger)
 3. Think!

  Ekstratønne til Smith K-ramme?

  Da bør du bytte løp også, .355/.356 kule i .357 løp er ikke ideelt.
 4. Think!

  Fiber sikter

  Bare påpek ovenfor NSF, og evt politiet, at det ikke er lovlig med fiber i ISSF men i NSF, kan medføre grunnlag for å ha to våpen der eneste forskjell er fremsikte = dobbel våpen garderobe. Å fiber har faktisk noe for seg.
 5. Think!

  Sako 85 med oppspenner

  Link?
 6. Think!

  Think! - Feinwerkbau AW93 Light

  Lenge siden jeg har skrevet her. Vært for første gang på stevne i vintersesongen, sist stevne var 30 juni med dette våpenet. Har vært dårlig i begge skuldre, de ble ødelagt høsten 2017, jobbet for hardt med ved. Begynte med fysikalsk behandling rundt 1 juni, høyre skulder er bedre men har fortsatt smerter og skjelvinger. Utenom puss for en 2-3 uker siden er våpenet ikke rørt siden 30 juni, ingen hensikt for meg å skyte enhånds. Men har idag klart 514 poeng i Finpistol, årsbeste, og 278 poeng i NAIS (årsbeste 286 poeng i mars). Dagens duellserier viste at skjefte/pistol ikke passer meg, fremsikte blir for høyt, jeg hadde bare 1 skudd under ti'ern, resten av sleivskuddene var i øverkant. Tidligere har pistolen også pekt mot venstre, det har jeg klart å justere bort.
 7. Think!

  Mål på Belisle 120 SX

  Jeg har søkt etter strategiske mål på denne fella, ikke funnet det, derfor disse bildene. Håper det er til hjelp for de som skal lage fellekasse.
 8. Think!

  Futeral til Matchpistol - ingen som har stort nok?

  Denne bruker jeg til Feinwerkbau aw93 light og 6" revolver, jeg liker det bedre enn hylster i feltløypa. De har også en mindre variant men ser ut som den er tatt ut av produksjon, den mindre passer perfekt til 5" pistol. https://www.2alfa.no/ced-gun-sleeve.html https://www.cedhk.com/ced-gun-sleeve
 9. Think!

  Schultz & Larsen-Klubben

 10. Think!

  .358 Win-tråden

  Klar over at det finnes egen tråd for kuler fra storvilt, hva med å legge ut slike bilder i denne tråden også.
 11. Think!

  Hvor ofte må du sjekke fellene?

  Det er forskning og betales av "grunneierlaget" som har rettighet til laksefiske i Tanavassdraget. Så det betales av laksefiskere, så kommunen har ikke noe med dette å gjøre.
 12. Think!

  Valg av 9mm

  Jeg har også 5" løp på min Sig P210 Silver Target, savner ikke 6".
 13. Think!

  REVEJAKTEN 2018-2019

  Notodden er vel kjent for råner miljø så det er vel avsetting for ekte revehaler?
 14. Think!

  Tips til DA avtrekk på revolver

  Det med hylsa på toppen vet jeg ikke, men uten ammo så ser du avtrekksfeilene. Så er det bare å trene, ikke mye av gangen, men flere ganger i uka. Slik bygger du ferdighet i å korrigere siktebilde fortløpende under avtrekket. Ferdigheten tar lang tid å bygge opp.
 15. Think!

  Tips til DA avtrekk på revolver

  Du må tørtrene/klikke mens du sikter på et lite klart definert mål = du ser avtrekksfeil, napp til høyre/venstre/opp/ned. Jeg skyter stort sett bare DA. Jeg har fingeren inn på avtrekker til første ledd, så prøver jeg å ta et jevnt avtrekk uten stopp til skuddet går. Avtrekkshastigheten er så rask/sakte at enn klarer å korrigere siktebildet, helst uten å stoppe avtrekket. Slik gjør jeg det og har god suksess lokalt. Dette er en treningssak, å pistolene jeg brukte i Dynamisk hadde også lang avtrekksbevegelse.
×