Jump to content

Think!

Members
 • Content Count

  2,664
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Think! last won the day on April 18 2018

Think! had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent

About Think!

 • Birthday 07/04/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hastigheten må opp til 1000fps, så får vi se hvordan presisjonen blir da, men det ser lovende ut.
 2. Hjemmelading som ikke er noe grunn til å juble over.
 3. Fabrikk ammo det er verdt å bruke penger på. Geco IPSC har tidligere vært heftige saker, disse var helt normale. Gode hylster.
 4. Nok en fabrikk ammo det ikke er noe grunn til å juble over.
 5. Fabrikk ammo det ikke er noe grunn til å kjøpe, jeg liker hylsene, enkle å jobbe med.
 6. Veldig god hjemmelading. Ble litt rot under fotografering og skyting, den store serien er egentlig 2 serier der jeg har dreid høydeskruen på Ransom rest ca ¼ omdreining = samlingen hadde vært enda tettere. Glad for å kunne konstatere at Hodgdon HP38 krutt vil få et bruksområde. Temperatur idag var 14 grader, er litt tvilende til dette kruttet under lave temperaturer. Det ble også rot under crono, det skyldtes strålende solskinn en kort periode. Derfor er ammo crona 2 ganger. Om målingene under første crono hadde vært reelle så hadde jeg ikke haddt noe revolver mer, kort vei til sykehus i dag.
 7. Hjemmelading som ikke er noe grunn til å danse jublende rundt om.
 8. Tja, grei nok fabrikk ammo.
 9. Helt grei fabrikk ammo, litt heftig rekyl. Om enn ikke absolutt må bruke hurtiglader eller chips, eller ikke vil bruke bly, så ser jeg ingen gode grunner for å bruke noe annet enn 148grs WC.
 10. En verdig konkurrent til mine Geco 148grs wc. Ikke testet jamsides med Geco, men følelsen tilsier at Fiocchi har mer behagelig rekyl.
 11. Test av fabrikkammo, her crono, snitthastighet til venstre, enkelt målinger til høyre. Så bilde av anslag på hyttene, hadde ingen feil idag vedr stemning selv om jeg bruker mye svakere hoveddør. Så er det bilder av seriene, ikke noe å rope hurra for.
×
×
 • Create New...