Jump to content

bindalingen

Members
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About bindalingen

 • Birthday 05/12/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har fått best fart med vithavuori 540 krutt. Løpet mitt er 43cm, accubond har utgang på 760 og naruralis 735. Begge laddet med maks ladding i følge vithavuori tabell. Begge har gitt god presisjon, accubond ned i 20mm, naturalis 30mm.
 2. Hei er du fornøyd med denne? Hvordan er størrelsen?
 3. Ser at SOVEREIGN PARCOURS holder ikke farta som de lover. De fleste Hull patronene gjør ikke det som du skriver lengre opp. Men haglekvaliteten på Hull som jeg har målt og sett på er meget bra. De er veldig jevne i mm og runde uten deformiteter. Mine hagler gir veldig fine skuddbilder med Hull tror haglekvalitet har en del og si hardhet, jevn størrelse og perfekt runde.
 4. Hei Takk for svar! Hvilken hull? Mvh Andreas
 5. Hvor langt har du munningen fra krongrafen 1 eller 1.5m?
 6. Endelig litt aktivitet i denne tråden igjen. Setter stor pris på jobben du gjør 358win!! En fantastisk ressurstråd!
 7. bindalingen

  Homogene kuler

  Hei har du mulighet for og publisere ca data på 9.3 og n200? Mvh Andreas Fjernet helt hinsides unødvendig sitering av ovenstående innlegg. Ei tohi varjata - moderator
 8. Så det vil si at jeg kan ikke bestille meg en demper uten og prøve først.
 9. Hei vil en nyere hausken jd passe på ei pipe som ble gjenget for atec Maxim? 9,3x62 gjenge dia 15/1. Mvh Andreas
 10. Før i tiden når jeg jaktet skarv brukte jeg en remington 870 12/70 og Nittedal Express nr 6. Den var d voldsomt med drep i. Kluet er og få god dekning altså nok hagel i svermen til og treffe hals/hode. Med hagel nr 2 tror jeg d blir langt mellom haglene for skarv.
 11. Jeg vil ha kjøpt brukt Beretta, browning, miroku eller Nikko. Alle disse er velprøvd mekanismer med kvalitet stål som varer hundretusen skudd på bane/jakt. Velg den som passer deg best.
 12. Ja enig i at dette er en av de mest interessante trådene for oss haglenerder. Ufattelig imponerende innsats av 358 win.
 13. Hei imponerende mange tester du har gjort, bøyer meg i støvet. Har du funnet noen lette ladninger som gir 410-420m/s? Ser ut som det er ladinger mellom 36-40gram som gir best fart. Synes det er fryktelig merkelig, ville tro at lettere lading gav mere fart eller?
×
×
 • Create New...