Jump to content

Lindbeck1

Members
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

About Lindbeck1

 • Birthday 11/04/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lindbeck1's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

 • Reacting Well Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

10

Reputation

 1. vil ikke det bygge enda mer i høyde og legge på enda mer vekt med skinne? blaser er jo relativt tunge våpen i utgangspunktet 😅
 2. Takk! Det gjør jo alt så mye lettere. Men gjelder det også for andre produsenter en blaser?
 3. Mange bra svar, takker for det! Er det noen som vet hvilken høyde jeg må ha på ringene for at min v8 1,8-14×50 passer over oppspenneren og har så liten klaring til løpet som mulig?
 4. Jaggu! se her ja! om den montasjen kunne fortelt historier tror jeg vi alle hadde fått en morsom kveld på koia!
 5. takk for svar @hjortefot.comog @Ruger #1! jeg har tittet litt på finn og ser det ligger et par orginale blaser montasjer ute til 3600 og 3400. er dette greie priser? og om dere skulle kjøpt nye fra forhandler, hvor ville dere handlet?
 6. Hei! er i prosessen med å kjøpe en Blaser R8 fra forhandler. og har fått tilbudt montasjer i 36mm som passer til min Zeiss V8 men disse er ikke originale Blaser montasjer fra blaser men fra en produsent som kalles MAK (makuick). i tillegg står det Rx Helix på siden av montasjen men forhandler mener disse skal passe vel så bra som originalen. jeg ble litt skeptisk så jeg sa jeg skulle komme tilbake til de angående montasjene og velger derfor og høre her da jeg har fått god hjelp tidligere. fordelen er at jeg sparer 1000-2000 kr på pakkeprisen om jeg velger MAK, men jeg er ikke villig til å kimse på kvaliteten om det er merkbar forskjell. noen som har noe info om dette eller egne erfaringer? alt som kan gjøre avgjørelsen lettere settes stor pris på!
 7. fikk blåkopi i posten igår. 9 August 2020 til 12 Mai 2021 ble tidsramma. nå er det bare å vente på våpenkort. får det sikkert neste år en gang haha
 8. Tusen takk for svar, da burde ikke dette være noe problem
 9. Hei! ble litt skriving men håper noen der ute kan hjelpe! 9 August 2020 kjøpte jeg ei rifla av en annerkjent jaktbutikk uten og ha godkjent søknad i orden. Betalte hele summen av børsa og fikk den på utlånserklæring. Vi fullførte søknaden med min og forhandlerens info i butikken og butikken skulle sende den inn til våpenkontoret for meg. I midten av november velger jeg og ringe våpenkontoret på grålum i sarpsborg for å høre hvor langt de var kommet med godkjenningsprossesen. De sier at de ikke har mottatt noen søkand i mitt navn. Ringer så forhandler og de sier at de sendte søknaden ei uke etter at jeg var der og betalte og tok med meg børsa hjem. Jeg velger da og legge inn en ny søknad på samme rifle i midten av november. i slutten av november ringer jeg våpenkontoret igjen for å høre om de har mottat søknaden og blir da informert om at nå hadde jeg 2 søknader inne på samme våpen med samme serie/våpennummer. Jeg sier da at hun kan makulere den som kom inn sist så behandlingstiden gikk fortest mulig. I slutten av februar ringer jeg igjen og blir informert om at søknaden er godkjent, jeg har ikke fått mail, blir bedt om å sjekke søppelpost hvor jeg finner faktura på 748kr som jeg må betale for å få søknaden godkjent. Bra tenker jeg, endelig ferdig med dette. Så får jeg søknaden tilsendt i posten fra våpenkontoret hvor jeg da må få underskrift av forhandler. Det viser seg at søknaden jeg fylte inn sammens med eier/daglig leder av våpenbutikken har kommet inn ETTER søknaden jeg fylte ut og leverte på egenhånd 3,5 måned senere så da må søknaden sendes tilbake til forhandler for å få info derifra. Jeg sender så søknaden i posten til de. Blir oppringt i 4 mars hvor de trenger bilde av førerkortet for å fullføre søknaden. Sender det og ber spesifikt om at de sender søknaden tilbake til meg slik at jeg kan levere den til våpenkontoret personlig. Nå har det gått 1 måned siden jeg ble fortalt at søknaden har blitt sendt med posten tilbake til min adresse men jeg har fortsatt ikke fått den…. Jeg begynner å lure på om den har blitt glemt igjen eller blitt bort i posten. Er dette akseptablet av en annerkjent forhandler? Det har snart gått 9 måneder og jeg har fortsatt ikke papirer på at jeg lovlig eier rifla. Utlånserkleringen har gått ut for lengst og jeg er nødt til be om ny hver eneste måned da den kun varer i 1 måned. Er dette grunnlag for å heve kjøpet? Og om søknaden som faktisk er godkjent har blitt borte i posten, hva gjør jeg da? Må jeg starte prosessen på nytt igjen? Og havne bakerst i køen og vente igjen? Eller har de noen form for kopi på dette? Hva sier folk? Hva hadde dere gjort i min situasjon? Skal ringe våpenkontoret igjen etter påske. Prøvde i dag men de er stengt.
 10. jeg var inne på samme tanke for 2 år siden og valget falt på Kvinnherad. ja det er ganske stiv pris men dæven for et ressurs i jakta! jeg liker spesielt godt at man kan dra glidlåsen godt oppunder armhulene for skikkelig lufting om man skulle behøve det, mange bukser/jakker har for små åpninger etter min mening. i tillegg digger jeg at anorakken er såppas lang at man blir ikke bløt i ræva om man setter seg på en våt stubbe/barmark for å poste. og om man trekker sideglidlåsene opp til cirka hofta kan man legge flappen over kikkerten når børsa ligger i fanget slik at det ikke blir fukt/dogg på linsa. kjedelig når viltet står der og man ikke ser en dritt i kikkerten. jeg har også investert i ei varmemuffe for kalde dager i åtebue/post som passer fint i ``pouchen`` forran på anorakken. når jeg ikke bruker kvinnherad bruker jeg fleece. jeg har ikke sett behovet for en annen vanntett jakke etter innkjøp av denne.
 11. ja tipper du har rett i det, er jo ganske lure skapninger. problemet er at det ikke finnes noen stikkontakt i umiddelbar närhet i låven, må evt trekke en sabla lang skjöteledning ditt for å få opp ei lampe. har brukt bilbatteri og arbeidslamper med klemmer på grisen, men da må man jo lade batteriene stött og stadig. evt få kimsa til et skummringsrele.
 12. Supert! takk for at du la ved linker til produktene hvilken avstand har du til åte? og må lyset stå på 24/7 eller funker det å slå på når man sitter i glugga? åtejakt på rødrev skal bli tidsfordriv nå som grensene er stengt og jeg ikke får jakta gris, så har ikke lyst til å styre for mye og bruke tusenvis av kroner på div utstyr. blir nok utgifter når man har 2-3 åteplasser og holde gående
 13. Hvordan gjør folk det med lys? jeg har nylig opprettet et åte 70 meter fra låven jeg sitter i men har enda ikke satt opp noen form for lyskilde. noen tips til utstyr som gjør jobben bra til en ok pris? og det finnes vel noen regler rundt dette? har aldri jaktet rev på åte så tips og triks settes pris på!
 14. God dag, jeg er inne på tanken og kjøpe meg en Blaser R8 Success i 308w og lurer litt på hva som anses som en god/akseptabel pris på dette nytt fra forhandler? planen er og sende mail til div forhandlerer og høre hva de kan tilby, men en pekepin fra folk som allerede har gjort dette eller som allerede har kjøpt hadde vært fint. God Helg!
 15. min første rifle var en Savage Axis i 308w. kunne like så godt smidd et løp og spikka en stokk selv. riktig nok ei veldig billig børse som sikkert ikke kan sammenlignes med mange av deres andre modeller men, blir aldri Savage på meg igjen ihvertfall.
×
×
 • Create New...