Jump to content

Lindbeck1

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

About Lindbeck1

  • Birthday 11/04/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lindbeck1's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

27

Reputation

  1. @Perjotohusker ikke navnet på den i farta, Aimpoint blir for kostbart for ei slik børse syntes jeg. Ser etter noen billigere ala den som er nevnt over
  2. Hei! Har en halvautomat 22lr som jeg gjør om til plinke børse og søker etter en rimelig rødpunkt som passer. jeg finner ikke rødpunkt med 9-11mm montasjer noe sted på nett da det er pictinny på alt… noen som vet om noe? Helt noe rimelig. Max 2-3k
  3. Hei! Jeg har en Blaser R8 hvor jeg har ei 308 pipe fra før og jakter alt med den. for noen dager siden ble jeg tilbudt ei ny 270win pipe som er ferdig gjenga fra en forhandler til en MEGET god pris. jeg tenker eventuelt å bruke 270win til Rådyr, Hjort og Villrein med min Zeiss v8 1,8-14x50 og skyte kobberkuler ala Barnes TSX for mindre kjøttødeleggelse også blir det å bruke 308 til løshund jakta på elg med Norma Oryx. hva tror folk? er det vits å ha både 270win og 308win eller blir disse tilnærmet det samme? har forstått at 270 skyter lettere kuler (130grs)? og i en utgangshastighet på 900-950ms? samt at det er et ganske flatt skytende kaliber som kan egne seg til skyting på lengre hold? har alltid hat lyst til å prøve meg på litt moderat langholdsskyting jeg har dessverre blitt bitt av utstyrs basillen de siste åra, men forsøker å unngå å kjøpe ting som ikke blir brukt eller som er tilnærmet likt det jeg har fra før. hva tror folk? er det verdt å legge penger i ei 270 pipe + demper når jeg har en 308 pipe + demper fra før? -Skitt Jakt :D
  4. Jeg og en god kompis ønsker og filme jaktene våres kommende sesong men vi er veldig usikre på hva vi skal investere i av utstyr. vi ønsker 1080P. 4K oppløsning er ikke nødvendig. Vi ser for oss at vi kjøper 1 håndholdt videokamera med mulighet for å montere på stativ som vi skal ha på deling. samt at vi skal ha 1 kamera på hver av våre rifler. kanskje også en slik Shotkam. så har noen her noe å anbefale? vi ønsker ikke å legge alt for mye penger i dette da vi er usikre på om dette er noe vi kommer til å fortsette med men vi skal gi det er ærlig forsøk! hadde håpet og holde oss under 8000kr. konkrete tips til kameramodeller, festemetoder på våpen osv tas i mot med stor takk! God Sommer!
  5. Det ble Nitecore HC60 med ekstra batteri og lader! takk for tipsa!
  6. @Cruiser den virka jo bra! blir brått en slik!
  7. @1983 Hvilken modell fra lupine foretrekker du ?
  8. Etter et par høster med løshund som liker å lose til etter mørkets frembrudd har jeg vært gjennom et par hodelykter men har ikke funnet noen som har fungert optimalt enda. enten så er det litt for lite futt i de eller så ryker de etter 1 sesong. Tips? Ser etter noe som kan ligge i sekken/bilen. helst med utbyttbare AA batterier. evt noe som har både utbyttbar og oppladbar batteripakke. 400 Lumen+ og en brukbar evne til og holde seg på hode samt at det tåler litt juling! har en Olight H37 til ettersøk og annet som krever mer lys men den syntes jeg blir for tung å dra med seg hele dagen.
  9. Våkna jaggu opp til tilbud om Storbukk hos Maarfjell sammeierlag på Hardangervidda i et terreng som het Viuvatn i dag! men tror nok jeg må melde pass pga studier og at jeg kun er tilbudt jakta i ei uke. hadde man hatt hele jaktsesongen til rådighet hadde det vært noe annet. noen som har erfaring herfra eller områda rundt?
  10. Takk for nyttig info guttær! Da gir vi disse en sjangse neste tur på skytebanen!
  11. Takk for info! vil du si det er ok og bruke disse i en rett-trekker eller er det best å la være @Ei tohi varjata?
  12. Takk for svar @Albatrost! da kan jeg ihvertfall bruke de i Tikkaen om ikke annet!
  13. Hei! Admin må gjerne flytte denne om jeg har lagt den under feil kategori. Jeg får ei grønn forseglet limpe med 200stk 308 ammunisjon i dag av en bekjent. Jeg har skutt med disse tidligere men har merket at de funker bedre i eldre våpen? min tikka m55 har jeg vel skutt 500 slik med uten problem, men når jeg fikk min R8 i 2020 og skulle skyte opp de siste 50 skudda fikk jeg mange klikk, samt at jeg fikk mer rust og slam i kammeret en hva jeg har gjort på min tikka. det jeg lurer på er om det er dumt å skyte Raufoss/Nato ammuisjon i nyere våpen? eller er det bare å være nøye med pussing etter bruk? noe annet å tenke på når en bruker disse? kjipt å skyte i stykker såppas dyrt utstyr bare for å spare noen kroner på ammunisjon. Jeg tror det er Nato jeg får, men litt usikker. kan legge ved bilde senere i dag etter jeg har vært på skytebanen og hentet de.
  14. Hei! håper det er greit at jeg låner denne? Får ei grønn forseglet limpe i morgen som jeg tenkte å bruke på banen i sommer. jeg har tidligere brukt like i min eldre Tikka M55 308 uten problem, men da jeg skaffet meg en Blaser R8 308 i 2020 og skulle skyte inn den med denne ammuisjonen fikk jeg flere klikk en tidligere og kammeret rustet mye fortere og mer en før. har hørt at tennhetta på disse er hardere en de på dagens ammunisjon, vet ikke om det er sant eller ikke. det jeg lurer på er: er det trygt for ei nyere børse og skyte disse så lenge man er nøye med pussing etter en har brukt disse patronene? eller er det bedre og kun bruke eldre våpen som min Tikka med disse? litt redd for å skyte i stykker såppas dyrt utstyr selvom etter min mening burde tåle dette! all info og svar settes pris på. håper det går an og bruke disse da jeg begynner å bli trøtt på å betale 600-1000kr for 50 skudd avhengig av produsent!
×
×
  • Create New...