Jump to content

Landmax

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Landmax

  1. føyer meg inn i rekken her. Om enn mister fokus av og bli truffet av en stakkar tomhylse, da en i tillegg selv skal rope ut dua....ja MÅRNA!!!! Da anbefaler jeg litt mer mental trening! Evt skyt noen feltstevner med pistol og bli vant med det
  2. Landmax

    Subcompact kjøp

    Jeg prøver å få tak i en beretta nano til spesialfelt. Du kan jo mase litt på importøren du også hvis du faller for den. han ville ikke ta inn fordi han da måtte han ta inn flere. Ta en titt på den i allefall! Artig liten sak i 9mm=)
  3. Noen som har funnet resultater noe sted ennå?
  4. Bruker selv CR rigg og har ikke brukt "sikringen" mellom load and make ready og standby. Heller aldri sett noen andre gjør det=)
  5. Skriv en søknad til forbundet om du kan slippe kravet om level 3 i og med at du har vært aktiv en stund. Det er jo lov å prøve.
  6. Interarms har Remington. Vet ikke om de kan ta inn alt, men verdtå høre.
  7. kommer ikke med noe nytt her, bare stiller meg bak alle som nevner CZ`n her. Flott våpen til en billig penge! Og om du skulle fristes til en tur på andre arenaer, funker den brillefint til "militær" felt, Nais grov "militær" hurtig etcetc=)
  8. Noen som har de viktigste endringene i hode som har lyst til og nevne kort (om mulig) hva det gjelder... (slapp av...skal lese de jeg også, men ikke i dag!!)
  9. humbleshogun er en kar som har lagt ut endel videoer på youtube. Mye cz75 der! Deler bestiller endel fra www.czcustom.com De leverer raskt og har masse fint=) Jeg og venner av meg har i allefall god erfaring derfra!!
  10. Liker du benellien så gå for den!! Jeg fikk tak i en brukt for en god stund siden, og den oppfører seg fint! Med normalt vedlikehold har jeg totalt hatt to klikk på 5000 skudd. Etter og ha sjekket patronen virker det som det var pga ammoen, og ikke pistolen! Kun brukt CCI standar! =)
  11. Jeg gjorde som trådstarter, tenkte pistolen skal se ut som pistol osvosv. og plutselig gikk jeg lei! jeg har ingen ambisjoner om og bli verdensmester, men det blir kjedelig da en vet en hadde fått 40 poeng mer med et kurrant våpen. skal en skyte på bane, som igrunn er ganske gøy, så kjøp deg en matchpistol først. Søk på match våpnet til baneøvelser, så deltar du på noen konkurranser, så søker du reservevåpen som også skal brukes i fin felt=) Banevåpen hører ikke hjemme i feltløypa=) Vet det er mange som er både enig og uenig men det tenker jeg! Lykke til! Til trådstarter så er ikke dette noe negativt til deg! Syntes du har et artig prosjekt på gang, ville bare dele min erfaring med denne andre karen som lurte litt på hva han skulle gjøre!
  12. Tipper du blir fornøyd med de oginale jeg! Og det er veldig gøy og ha en SP 01 og slå gutta med GT9ere, Siger etcetc=) Gled deg!!
  13. Fiberoptisk fungerer helt supert også i meget dårlige lysforhold FOR MEG! Det er endel mennesker som ikke ser så godt, og som aldri har rørt et våpen med fiberoptisk som mener annet. Det er også de som syntes det ikke fungerer, så du bør selv teste dette! Det er det eneste som virker for deg!
  14. Vil også poengtere dette med kode nøkkelboks eller nøkkelboks generelt. Dette er ikke lurt!!! Mange av disse er veldig enkle å bryte opp, og du "innviterer" uvedkommende inn. Noen av de FG godkjente boksene med kode knuser ved bruk av vanlig liten hammer!!!! Andre tåler ikke 60 sek med deodorant (kald) og et lite dunk med hammer. Skal dette brukes anbefaler jeg iallefall grundig research og dokumentasjon!! (og evt egnentest:) Om det skal brukes så anbefaler jeg i allefall at det er koblet til en alarm som har sabotage varsling!
  15. angående 15 skudds reglen så er vel den oppe til diskusjon nå, og det skal vel stemmes over om denne skal beholdes eller fjernes på World shoot? Arrester meg om jeg tar feil, men mener jeg har hørt rykter om noe slikt?
  16. du kan jo ta en titt på den her: Han bruker her en Glock 17. Som det står har han blitt sponset med en Shadow, så vet ikke om han gikk over til den eller fortsatte med Glock, men uansett, konkurransedyktig kan det vel sies at han er, og da er jo Glocken det også sånn jeg ser det Piloten det står på! Så kan det jo diskuteres opp og ned om det trengs mer trening med en Glock enn Shadow osvosv. Mange meninger om det. =)
  17. nå har ikke jeg lest alle innleggene i denne debatten, men har et par ting og føye til, DAVÆRENDE Lensmann, Som ikke er lensmann mer..... =) Og det råttene eplet som saken omhandler, som jeg tifeldigvis har noe kjennskap til...Ser endel nevner at saken bare er opplyst fra en side, og det stemmer så til de grader i denne saken.
  18. Må bare føye meg inn i rekken å takke for et knall stevne!!!=) Håper dere kjører i gang neste år også!!=)
  19. Jeg har kjørt litt CCI Blazer 115, Magtech 124 og S&B 115. Har ikke kronografert noen andre enn S&B, men jeg personlig liker den best=) Fikk faktor 130, 131 og 134 i en SP01 Shadow så den holder kravet med grei margin!=)
  20. Noen som vet om denne går i kassa til spesial rrevolver? Snasen liten sak=)
  21. Har tenkt litt på det samme. I og med at våpen og magasin blir sjekket og skal pakkes vekk før noen gjør noe som helst etter endt skyting så tror jeg det er lov og ha magasin i pistol, men....kan være en regel jeg ikke vet om....
  22. Noen med noe erfaring med Smith & Wesson Night Guard 357 mag? Går denne i kassa, og er det noe tess?
  23. Jeg har sansen for PARA-USA WARTHOG 45 ACP. Noen må arrestere meg om denne ikke går i spesialfelt, da jeg kun har testet den på banen en gang, men gud så gøy det var! Liten sak i 45ACP=) Litt mer vrient og vinne spesialfelt med denne enn feks Hammerli saken, men 100 ganger så gøy syntes jeg! =)
×
×
  • Create New...