Jump to content

JonAre

Members
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JonAre's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Oops! Feil fjær! Det skulle være en slik: http://czcustom.com/cz75trsnew.aspx eller en slik: http://czcustom.com/testproduct-218.aspx Når det kommer til rigg bruker jeg personlig DAA belte (http://czcustom.com/Double-Alpha-Competition-Belt.aspx), CR Versa magasinholdere (http://czcustom.com/CR-Versa-Magazine-Pouches.aspx, 3 stk + 1 enklere en for startmagasinet) og DAA RaceMaster hylster. Fornøyd med oppsettet, men jeg hadde kanskje kjøpt et enklere hylster, som du er inne på, om jeg hadde valgt igjen. Det er ingenting i veien med RaceMaster'en, men den koster i meste laget. Det er ganske mange i Norge som bruker enkle hylster, evt med litt kutting i fronten for å raskere "klarering" ved trekk, men jeg er ikke sikker på hvilken variant som anbefales. Kanskje det er denne? - http://czcustom.com/BT-DOH-CZ75B-SP01-Right-Hand.aspx
  2. Avtrekkerfjæra kan ryke etter anslagsvis 7-15k skudd, så anbefaler å plukke opp en slik også: http://czcustom.com/testproduct-206.aspx" target="_blank Dorene er også svært hendige å ha når man må ta ting fra hverandre, f.eks når man skal skifte hammerfjæren: http://czcustom.com/czmspinpunch.aspx" target="_blank http://czcustom.com/czextractorpinpunch.aspx" target="_blank Edit: Dor, ikke syl!
  3. Værst! 450kr for to småfjær hos pvas?! Ille, ille. Personlig foretrekker jeg standard rekylfjær til fabrikkammo, men den svakere hammerfjæra gjør mye for avtrekket, spesielt DA. Ellers har jeg handlet det meste av slikt på CZCustom. Du trenger ikke andre ting til praktisk, som du kan bestille fra samme plassen for å gjøre frakten mer spiselig? Deler til rigg eller ekstra magasiner f. eks (du trenger minst 4, selv har jeg 6)? Anbefaler ellers de sterkere magasinfjærene ("+10%"). Har opplevd matekluss med standardfjærene når de begynte å bli litt slappe, og da selvsagt i konkurranse.
  4. Det er mange sikter som ikke krever utfresing, men de bygger gjerne mye i høyden. Dermed må man ha veldig høyt forsikte også.
  5. Hvorfor tror du at du trenger justerbart baksikte? Praktiskpistoler får sin andel hard bruk, så generelt sett er det ingen ulempe å holde det enkelt. Et "fast" baksikte på CZ75 kan uansett justeres sidelengs om det skulle være nødvendig, og treffpunkt opp og ned kan du endre med nytt forsikte.
  6. Når de snakker om halvauto i denne sammenhengen, så er det underforstått at det er halvautomatiske rifler det er snakk om?
  7. Pass på at P30L har forskjellige typer avtrekksmekanismer, og Politiets variant er litt spesiell.
  8. Ellers, hvordan er reglene for modifikasjoner i S2? Og hvor mange magasiner bør man ha?
  9. Hei! Jeg tenker å kjøpe våpen for Sivilpistol 2. Bortsett fra Glock 19, hvilke alternativer finnes det? Som er å få tak i i Norge, altså. Som Shadow-skytter hadde jeg sikkert likt en CZ75 P-01, men den har jeg ikke engang funnet prisen på. http://www.cz-usa.com/products/view/cz-p01/ http://www.glock.com/english/glock19.htm
  10. Hvordan er det med transport av (løse) magasiner; må de også være tomme? Når jeg skyter praktisk reiser jeg med pistol i futteral i et rom i baggen, og alle magasinene i et annet rom. Er det påkrevd at disse magasinene er tomme? Det føles litt bortkastet å tømme 4-6 magasiner på lørdag ettermiddag, for å fylle dem opp igjen søndag morgen. Spørsmålet gjelder strengt tatt både ved transport i bil og til fots.
  11. Den så jo ikke så dum ut, men Om jeg husker riktig, så er "competition hammer" et CZ-USA-produkt, og ikke godkjent til Production. CZUB lager en "combat hammer", som er godkjent. PVAS kan kanskje svare på dette? Anbefaler forøvrig å prøve seg litt fram når det kommer til rekylfjær. Jeg har prøvd to lettere varianter med fabrikkammo (Geco), men har kommet til at jeg har mest kontroll med standardfjæra. Lettere hammerfjær er en no-brainer. Begge deler er enkelt å bytte selv.
  12. Jeg kjenner heller ikke til godkjenningskurs som holdes med annet enn pistol. Det er også langt flere stevner for pistol enn for rifle. Alt i alt er det vel vanskelig å starte med praktisk rifle, uten i det minste å ha vært innom praktisk pistol.
  13. Artig! Den vil jeg gjerne prøve ved passende anledning. Jeg har ganske store/lange hender, og Shadowen er ikke mer enn akkurat stor nok.
  14. Pass på at rekylfjæren pistolen er utstyrt med har mye å si for hvordan rekylen oppleves. Jeg kjøpte lettere fjær til CZ'en fordi det lot til å være bortimot standard på banen, men det viste seg at jeg føler jeg har veldig mye bedre kontroll med standardfjæra, iallefall med fabrikkammo. Med for lett fjær føler jeg nettopp at det blir en bråstopp i bakre posisjon. Men det er vel hovedsakelig en vane- og smakssak.
×
×
  • Create New...