Jump to content

Drottinn

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About Drottinn

  • Birthday 10/14/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Drottinn's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nei pelsdyrnæring er ikke det samme som våpen. Pluss pelsdyrnæringen blir kompensert, dem er bare ikke fornøyd med summen dem får. Bare fordi regieringa ordner noe ulovlig, så betyr ikke det at det at sakene er like. Våpen, pelsdyrnæringen, rakettopptenning osv er forskjellige saker. Men orker ikke og diskutere dette, skjønner at dere vil vinkle forbud mot halvauto med pelsdyrnæring. Men ser selv ikke sammenligningen. Så kupp tråden så mye dere vil ang pelsdyr, var ikke det jeg spurte om i tråden. Men gjør som dere vil. Jeg kommer ikke til og svare mere ang pelsdyr. Søker ikke noen råd om det/Har ikke noen mening om det..
  2. Jeg holder ikke med noen av partiene, pga alle av dem er full av dritt. Skjønner at pelsdyrnæringen er noe du brenner for men tråden her handler ikke om pelsdyrnæringen. Vil du skrive om pelsdyrnærlig så kan du starte en ny tråd om det temaet. Denne tråden handler om våpen forbud, hvordan løse det når man er rammet av ny våpen lov. Som sagt, har lyst og selge våpenet mitt, men finn.no lar ikke meg legge ut mini 14, og finner svært lite info ang salg til utlandet, pluss tror det blir dyrt og sende. Må nok gjøre slik flere sier, vente og se hvordan dette utvikler seg.
  3. hvis ikke salg blir en mulighet, så håper jeg at jeg blir kompensert, eller kan få en mulighet til levere den inn til børsemaker slik at han muligens han fjerne halvauto funksjonen. jeg vet ikke. men blir litt for dumt med tilbakevirkende kraft når jeg ikke har mulighet til og selge og jeg har gjort alt etter boka. den her gangen så ble en ikke stor % andel rammet av ny våpen lov, bare en et spørsmål om tid når nye innstramninger kommer, som vil rammer et større % andel. da slipper vi som er rammet nå og føle oss så alene
  4. hei, har en nesten ubrukt mini 14 som vil bli ulovlig. kan jeg selge til noen som er med i dynamisk skyting, eller må jeg selge til utlandet? og hvis jeg må selge til utlandet, hvordan går jeg frem da ang selve sendingen? finner svært lite om prosessen når jeg søker på nette ang pris osv. håper noen her inne vet mere enn meg hvordan jeg kan få igjen litt penger for rugeren min.
  5. ruger har cold hammer forged som er blånert.(med bra kvalitet slik jeg fatter det). sånn jeg har lest meg frem så tåler blånert mere, pga hardere metal, men som sagt har lest begge deler .. ps er det bare og duracote rustfritt stål?
  6. Vet at rustfritt ruster mindre, men leser at noen mener ss er sterkere og mere presis og tar lengere tid før det blir varmt, mens andre mener stikk motsatt. Hvem har rett? Har også lest at ss kan "kaboom" hvis det er nok minusgrader. Grunnen jeg spørr er at jeg vurderer innkjøp av ruger mini 14 men klarer ikke og bestemme meg ang blånert ell ss. Penest med blånert, men varer/holder ss rifler seg virkelig så mye lengere vs blånert, med tanke på jakt bruk.
  7. det er visst utkasteren det er noe galt med i glock g4 9mm. får vel bare sende den inn til rep hvis det er noe galt. ganske sikker på at jeg gjorde det rette valget med og søke om 9mm, siden jeg har 9mm fra før så slipper jeg og kjøpe inn ammo i forskjellige kaliber + prisen på 9mm er mye bedre enn 40. håper jeg får tilatelse til og kjøpe den, venter i spenning. godt og høre at det er gøy og skyte med glock 19!!
  8. hadde veldig lyst på 40 cal, men siden jeg ikke har prøvd det, så vet jeg ikke om jeg liker det. hvis jeg får vondt i hendene av og skyte med 40, så tviler jeg på at jeg liker det det er gen 4 i 9mm som sliter med det hylse problemet, spesielt glock 19. vet at glock har funnet ut hva det er, vet bare ikke om modellene i norge er oppgradert eller ikke. får vel ringe til en glock forhandler og høre.
  9. valget var mellom glock 23 og glock 19 til spesialpistol. .40 cal eller 9mm. har søkt på glock 19 nå(9mm), pga billigere ammo og lettere og skyte med. (har ikke prøvd .40sw ) har lest mye at glock .40 cal har veldig snappy rekyl, vondt i hender etter 100skudd - vet ikke om dette stemmer?. vet at det har lønnet seg med en 22 til spesialfelt, men synes det er så utrolig gøy med 9mm så det ble en glock 19 har lest at det er mye tull med gen 4 glock 19, hylsene faller mot ansiktet når man skyter. noen som kan bekrefte dette, eller vet om glock har fikset problemet?
  10. okey, takker for svar. da blir det en 9mm . aktiviteten har ikke vært på topp i det siste av ulike grunner. men har startet med skyting igjen for noen uker siden, og kommer til og holde på fremover. håper at ikke min manglende aktivitet de siste 3 mnd utgjør noe ang søknaden til 9mm spesialpistol
  11. min 9mm er en cz shadow, så den er nok for stor ja . så du mener det går greit og søke om 9mm til spesialpistol uansett om jeg har en 9mm fra før, siden den er for stor til og passe i boksen? trodde det var vanskelig og få våpen i samme kaliber..?
  12. Drottinn

    .40 eller 9mm?

    har en 9mm (militærfelt) og en 22. synes det var utrolig gøy og skyte med 9mm, derfor har jeg lyst til og skaffe enda en 9mm til spesialpistol. men er det slikt at jeg kommer sannsynligvis til og få avslag, siden jeg har en 9mm fra før? bør jeg søke i .40 istedefor 9mm for og få den innvilget?
×
×
  • Create New...