Jump to content

vådeskudd

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

vådeskudd's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tom Robert: Mulig for to medlemmer av OSL å komme innom i morgen og dra av noen runder med en nyervervet .357 for å få "jomfruskudda" av?
  2. Tullprat, with all due respect Det er fortsatt fritt frem for å betale på forskudd, men de går kanskje ikke ut og annonserer det uoppfordret. Legg bare ved en lapp og si at du har betalt, og så lenge kontoen står i ditt navn så de får det opp hos seg eller skriv på kontonr, er alt godt. Får du avslag returnerer de pengene samtidig som avslaget sendes +/- en ukes tid. Jeg tror heller ikke at det er noe problem å få snakke med tantene i Oslo. Det er bare at de har litt begrensede tider hvor de viser seg for publikum. Selv var jeg nede der, riktignok for litt lengre enn litt siden, og fikk skrevet om en innvilget søknad fra .45 ACP til .40S&W. Dette tok under 5 min fra jeg sa hei til jeg smilte og gikk. På den tiden var det også rykter om at tantene var redde for å vise ansiktene sine, men neida. Smilte og var hyggelig var hun også, Anne om jeg ikke husker feil.
  3. Hei! Finnes det noen klubber der ute i det ganske land (ikke urimelig langt unna Oslo) som vil la 2 etablerte mosjonsskyttere med egne våpen få komme på besøk og sjekke ut klubb- og baneforhold? Klubben vi er medlem i nå er.. vel, den er ganske kommersiell og vi melder oss trolig ut der og ser oss om etter nye klubber. Tanken var å finne en klubb eller to å besøke til helgen, hvis mulig. Forhåpentligvis får vi lagt noen hekto bly downrage samtidig.
  4. Kompis snakket senest med Tante i Oslo på mandag, og det var (som antatt og tidligere personlig erfart) ikke noe problem å betale på forskudd så lenge man gjorde det til deres bankkonto. Det var bare en fordel om man skrev det som et notat på eller lapp man la ved siden av søknaden så de visste å sjekke om pengene stod på konto allerede.
  5. Nå representerer jeg ikke kammeret, men jeg kan bekrefte at kammeret (reklameseksjonen i det minste) var utsatt for et angrep som gjorde at de endte med å peke brukere videre til en 3.parts webside i det skjulte. Dette gjorde at "de bak" kunne presentere sin egen angreps-webside til alle oss som besøkte kammeret, hvor de da utnyttet en svakhet i Java JRE. Kammeret var derimot ikke den eneste websiden som ble utsatt - trolig brukte "de bak" viruset samme eller tilsvarende metoder for å infisere flere andre store websider- Java og Flash er dessverre to av de store synderne når det gjelder sikkerhetshull, og vil du ha en tryggere surfemaskin kan du alltids avstå frå å installere disse to programmene.
  6. Ja det kan være mulig. Det første du kan prøve er å høyreklikke på mappen det gjelder og velge Properties. Se om du har valget "Previous version" og velg en dato/tid som er fra FØR du kjørte slettekommandoen. Du velger ved å dobbeltklikke, og da får du opp et vindu som ser helt normalt ut utenom at det står datoen og tidspunktet kopien er fra på toppen i vinduet. Kopier så filene du vil ha til f.eks en mappe på skrivebordet ditt. Alternativ 2 er å bruke et slags "undelete" program. Her har jeg ikke personlig noen stor erfaring med forskjellige løsninger, men alfa omega for å gjenopprette slettede filer er å IKKE skrive mer data til disken det gjelder. For hver byte du skriver til disken, risikerer du å skrive over de gamle (slettede) filene. Et mulig valg, som er gratis, heter FreeUndelete. Jeg testet programmet raskt her nå, og den ser ut til å fungere slik den skal - men om den finner og kan gjenopprette filene dine vet man rett og slett ikke før du har prøvd. http://www.officerecovery.com/freeundelete/ NB: Finner programmet filer du vil gjenopprette så husk å skrive de til en ANNEN disk enn den du gjenoppretter fra - ellers overskriver du fort data du ønsker å gjenopprette
  7. Oppi det hele, vil jeg anbefale alt og alle (brukere av Windows) å installere Secunia PSI (link nederst i innlegget). Programmet scanner innledningsvis, og "overvåker" så alle programmene installert på maskinen din og matcher versjonsnummeret mot Secunia sin egen database. Er det en svakhet med et program får du vite det, og er det dessuten en oppdatering fra leverandøren av programvaren kan du med et par små tastetrykk enkelt oppdatere dette. Du kan også sette opp 100% automatisk oppdatering. Programmet krever IKKE at du er ekspert eller kan spesielt mye om datamaskiner. Beklager om dette er OT, men i lys av dette lille "angrepet" her er det kanskje greit om folk får et tips som holder programvaren sin oppdatert og dermed er mindre utsatt for virus (som jo misbruker svakheter i programvaren - svakheter du her får RASKESTE mulige patch for!). For ordens skyld; Jeg er ikke på noen måte affilert med Secunia, og programmet er *GRATIS* for privat bruk! Mod: Håper dere godtar dette innlegget selv om det er litt OT, om ikke får dere bare slette/flytte det. http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal/
  8. Jeg leser at infeksjonen her på kammeret skal være fjernet, men det stemmer ikke. ads.html -siden sender meg fremdeles til styggvarens egen webside, men blir altså blocket av Avast som en usikker webside. Så lenge admin har fjernet bruken av ads.html -siden ellers rundtom på kammeret er jo problemet i det minste omgått, men ikke løst per se.
  9. "Truet med pistol i Kristiansand sentrum" http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... d=10072729
  10. Barn i skuddrama i Oslo FURUSET (VG Nett) De to gjerningsmennene tok seg inn i leilighet og skjøt to skudd i gulvet foran to kvinner og to barn. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... d=10079028
  11. Hei, Har en CZ 75 SP-01 som nå har gått endel tusen, og jeg tenkte å gi den en skikkelig once over. Jeg lurer derfor på noen har en DCOA-video (Disassemble, Clean, Oil, Assemble) å peke meg til, så jeg har et godt utgangspunkt for å få sakene fra hverandre og ikke minst sammen igjen Har funnet litt på youtube, men ingen som viser full demontering/montering. Lurer samtidig på å bytte ut hovedfjæra ("main spring", den som gir motstand på spenning av hana) til en noe mykere en, og samtidig sette inn en strammere rekylfjær. Tips til hvor mange lbs jeg kan bruke på hver av de, uten funksjonsfeil med fabrikkammo (115fmj fra s&b) ? Plinker for det meste, så reglement fra grener osv er ikke noe hinder. Hvor pleier folket å bestille deler til sin CZ forresten? (hvis man ser bort fra registreringspliktige deler (løp ..)) Tips og linker tas mot med glede, også for annet typisk vedlikehold og tweaking dere måtte ha info på Edit: En liten ting til, en CZ jeg tafset på en gang var nylig pusset, og hadde en herlig finish av pistolens utvendige flater. Den var blank og fin, uten å være "våt"/fettete - tips til hva man kan pusse og behandle finishen med?
  12. Væpnet politi gikk til aksjon mot et hus i Porsgrunn etter meldinger om avfyrt skudd. Skuddene viste seg å være avfyrt med luftvåpen. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... d=10040920" target="_blank
  13. Foreslår en helt ny våpenlov Strengere krav kan kan føre til at man må ha legeerklæring for å kjøpe våpen. I tillegg kan det bli registreringsplikt for plomberte våpen. http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks ... 14070.html
  14. Var det bare ledige fjellhaller til leie fra Beredskapsetaten i Oslo, skulle jeg gjerne vært med på å starte opp en alternativ klubb. Det burde være mulig å drive en tilsvarende klubb med mye lavere priser på alt uten å gå i tap. Kanskje noen eksisterende klubber i Oslo vil gå sammen og sende et brev til Oslo kommune og prøve å ordne seg en felles hall man deler på?
×
×
  • Create New...