Jump to content

Landmax

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Landmax's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. føyer meg inn i rekken her. Om enn mister fokus av og bli truffet av en stakkar tomhylse, da en i tillegg selv skal rope ut dua....ja MÅRNA!!!! Da anbefaler jeg litt mer mental trening! Evt skyt noen feltstevner med pistol og bli vant med det
  2. Landmax

    Subcompact kjøp

    Jeg prøver å få tak i en beretta nano til spesialfelt. Du kan jo mase litt på importøren du også hvis du faller for den. han ville ikke ta inn fordi han da måtte han ta inn flere. Ta en titt på den i allefall! Artig liten sak i 9mm=)
  3. Noen som har funnet resultater noe sted ennå?
  4. Bruker selv CR rigg og har ikke brukt "sikringen" mellom load and make ready og standby. Heller aldri sett noen andre gjør det=)
  5. Skriv en søknad til forbundet om du kan slippe kravet om level 3 i og med at du har vært aktiv en stund. Det er jo lov å prøve.
  6. Interarms har Remington. Vet ikke om de kan ta inn alt, men verdtå høre.
  7. kommer ikke med noe nytt her, bare stiller meg bak alle som nevner CZ`n her. Flott våpen til en billig penge! Og om du skulle fristes til en tur på andre arenaer, funker den brillefint til "militær" felt, Nais grov "militær" hurtig etcetc=)
  8. Noen som har de viktigste endringene i hode som har lyst til og nevne kort (om mulig) hva det gjelder... (slapp av...skal lese de jeg også, men ikke i dag!!)
  9. humbleshogun er en kar som har lagt ut endel videoer på youtube. Mye cz75 der! Deler bestiller endel fra www.czcustom.com De leverer raskt og har masse fint=) Jeg og venner av meg har i allefall god erfaring derfra!!
  10. Liker du benellien så gå for den!! Jeg fikk tak i en brukt for en god stund siden, og den oppfører seg fint! Med normalt vedlikehold har jeg totalt hatt to klikk på 5000 skudd. Etter og ha sjekket patronen virker det som det var pga ammoen, og ikke pistolen! Kun brukt CCI standar! =)
  11. Jeg gjorde som trådstarter, tenkte pistolen skal se ut som pistol osvosv. og plutselig gikk jeg lei! jeg har ingen ambisjoner om og bli verdensmester, men det blir kjedelig da en vet en hadde fått 40 poeng mer med et kurrant våpen. skal en skyte på bane, som igrunn er ganske gøy, så kjøp deg en matchpistol først. Søk på match våpnet til baneøvelser, så deltar du på noen konkurranser, så søker du reservevåpen som også skal brukes i fin felt=) Banevåpen hører ikke hjemme i feltløypa=) Vet det er mange som er både enig og uenig men det tenker jeg! Lykke til! Til trådstarter så er ikke dette noe negativt til deg! Syntes du har et artig prosjekt på gang, ville bare dele min erfaring med denne andre karen som lurte litt på hva han skulle gjøre!
  12. Tipper du blir fornøyd med de oginale jeg! Og det er veldig gøy og ha en SP 01 og slå gutta med GT9ere, Siger etcetc=) Gled deg!!
  13. Fiberoptisk fungerer helt supert også i meget dårlige lysforhold FOR MEG! Det er endel mennesker som ikke ser så godt, og som aldri har rørt et våpen med fiberoptisk som mener annet. Det er også de som syntes det ikke fungerer, så du bør selv teste dette! Det er det eneste som virker for deg!
×
×
  • Create New...