Jump to content

håvardb87

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Morro når mann får svar her😂detta prosjektet har ingen ting med økonomi å gjøre, da hadde jeg brukt våpnet som det var, med jernsikter og vært fornøyd👍🏻Eller som mange skriver, kjøpt tikka, blaser osv..
  2. Skjønner at svaret oftest blir «kjøp noe annet» men nå har det seg sånn at denne skal bygges opp uansett, og har absolutt ingen planer om å selge den noen gang, har andre våpen også, men målet med denna er et våpen som faktisk skal fungere til alt med sine positive og negative egenskaper👍🏻 Eneste negative nå er at det ikke er noe løst magasin ennå, på jakt, ikke noe problem, men til annen type skyting så hadde det vært fint..
  3. Hei, nok en ny mausermann som bruker opp sparekontoen på ombygging🙈våpnet blir bygd opp med de fleste modifiseringer, pipebytte, demper, avtrekk, sikring, kikkert, omsveising av hevarm, mcmillian stokk osv men det er en ting som jeg ikke har bestemt meg for, og ikke har funnet noe god løsning på, bygge om til magasin. Er det noen som har noe «tips» der? Kaliber er 30-06.
×
×
  • Create New...