Jump to content

Skee

NOJS
 • Content count

  403
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

384 profile views
 1. Skee

  Er rust reklamasjon?

  Hvordan lagrer du våpnene?
 2. Skee

  Scout kikkert

  Min erfaring med scoutkikkert er elendig. Fungerte på bane, men å finne viltet i kikkerten når det ble travelt var dødfødt. Montert på en Marlin som over med null kinnkontakt pga høyden. Vil heller anbefale deg rødpunkt eller et greit 1-4/6/8 sikte montert i en mere vanlig posisjon. Hele scoutkonseptet tror jeg var basert på et behov som nå dekkes bedre av rødpunkter eller mere moderne kikkertsikter. Den Leupoldmodellen er jo hundgammel. Om du skal ha siktemidler som fungerer når du har det travelt kan du se på praktisk-gjengen. Lite scoutkikkerter der.
 3. Skee

  RPS tofot mangler liten z-skrue

  Biltema har esker med settskruer til en billig penge.
 4. Skee

  Vådeskudd og opplæring?

  Mannen skal ha fått en varm, tom hylse ned i nakkekragen, og dermed fått en uheldig reaksjon. Ja det var vel en understatement...
 5. Skee

  Trump rakker ned på elefantjakten..

  Om du ser på disse tallene så ser det ikke akkurat bra ut for den afrikanske elefanten ihvertfall? https://www.nrk.no/urix/dramatisk-nedgang-i-antall-elefanter-1.13114713 Tall hentet herfra: http://www.greatelephantcensus.com/ 30% reduksjon i arten siden 2007 høres ikke bra ut. Har ikke kikket så mye rundt selv, du har kanskje andre tall som viser at det ikke står så ille til?
 6. Skee

  Snørydding av tak

  Jeg venter til døra til badet begynner å gå tregt. Da er det på tide å måke taket. Enklere sånn
 7. Skee

  MSA Sordin avgått ved døden ??

  Samme her, mine avgikk med døden her i høst trodde jeg. Endte med å kjøpe meg et nytt sett og men jeg bladde i manualen til de nye så fant jeg ut at det skal være to batteri...
 8. Skee

  Metal tråden

  Nå er Sepultura bekreftet til Pstereofestivalen i Trondheim! Whohoo! Nå ble jeg glad.
 9. Det er bare en ting som hjelper, Krenkekrakken!
 10. Skee

  Storfornøyd med Blaser tråden:-)

  Har montert Kalixteknik justerbar kolbekam på min R8, og på jakta i helga knakk hele driten av. Syntes den virket litt spinkel når jeg monterte den, og nå fikk jeg vel beviset for det. Begge tappene knakk rett av der de er feste i selve "plata". Stengene er av aluminium, men så går de over i noen tynne plasttapper som er en del av plata. Utrolig stusslig patent. Usikker på hvordan det har skjedd, tror det må ha vært når jeg har tatt ut og satt inn rifla i riflesekken, at den har hengt seg opp på en eller annen måte. Behandler rifla med omhu, er sikkert dobbelt så dyr som jeg egentlig har råd til så hiver den ikke rundt i steinrøysa akkurat... Så nå sitter jeg med tre borrede hull i stokken og ingen kolbekam. Får sikkert ordnet meg en ny "topp", men har nå null tiltro til dette systemet. Ligg unna sier jeg, passer fint til skytebanebruk men tåler ikke bruk i terrenget. Får se om jeg kanskje støper meg noe selv, beholde mekanismen inne i stokken samt de to pinnene og lage en ny kolbekam.
 11. Skee

  Metal tråden

  Devin lager mye rart med denne faller vel inn under metal-kategorien. Gitarhelt av en annen verden, dessuten har han det beste hockeyhåret; langt bak, kort på toppen:
 12. Skee

  Zeiss orginale linsedeksel 990,-??

  Alternativet er ikke ikke Butler Creek, men Vortex. Og der får du foran og bak til ca 650kr.
 13. Skee

  Linsedeksel til IOR

  Kjøpte hos Jaktfall.no. Passet rett på en Zeiss V8 x50, virker passe elastisk.
 14. Skee

  Linsedeksel til IOR

  Kjøpte Vortex etter anbefalinger her på forumet. Montert, men ikke sett særlig røff bruk ennå. Virker å være bra, passe elastisk hylse som er utenpå kikkerten dvs sitter godt, lokket virker sterkt nok og klikker på plass.
 15. Mulig jeg er tett her, men fungerer ikke dette: https://www.google.no/search?q=bli+medlem+av+nojs&oq=bli+medlem+av+nojs&aqs=chrome..69i57.5615j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Første linken tar deg til denne siden: Første post sier: Send innmelding til kasserer@kammeret.no Eller er det noe annet dere vil bli medlem av?
×