Jump to content

Skee

Members
 • Content Count

  421
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

626 profile views
 1. Jo, men det skal ikke ha noe å si om børsemakeren gjør jobben sin. Gjengen skal være rettet mot løpet, ikke mot utsiden av pipa. Du aner ikke noe om hvor godt løpet er sentrert i pipa så det blir bare feil å bruke utsiden som referanse (vet ikke om det er gjort i dette tilfellet).
 2. Hvordan har den knukket? Om jeg leser sprengskissen rett så er det kun føring for å ta ladegrep, ikke en trykksatt del? Jeg ville tatt med delen(e) til et maskineringsverksted og spørre om de kan sveise sammen og maskinere til "original" stand. De er nok bedre egnet enn en vanlig børsemaker til å ta slike fiksejobber. Såfremt delen din ikke er i 1000 biter?
 3. Ja, du er ung og dum. Nyt det. Om noen år blir du gammel og gretten som meg og det er ikke noe særlig.
 4. Pluss at Blasers montasje kan være avhengig av den knallharde overflatebehandling deres for å være repeterbar. Har lest, ikke erfart, at noen andre pipefabrikat (svenske, russiske) har hatt problemer med dette da kikkert montasje graver seg inn i pipe materialet og forandrer treffpunkt fra gang til gang. Er noen med slik erfaring på Robsoft forumet.
 5. Samme sikte og akkurat samme problem som deg. Ble levert inn, Zeiss sa det var feil på siktet og fikk nytt som funker som snus.
 6. Skee

  Lakkere Hagle

  1 meter med takrenne, 2 endelokk og to krabbekokere under så er du vel i nærheten?
 7. Jeg holder en knapp på Chiappa, men det at den ikke har sikring er en liten bummer mtp jakt. Boks og leveraction slik som denne? https://www.thefirearmblog.com/blog/2017/08/15/pardus-lax12-shotguns/ Testet av to "good ole boys" fra Australia :
 8. Denne gjengen lager noen kule greier til Blaser! Belyj-Veter: https://www.facebook.com/Belyj.veter.Stocks/ https://www.thefirearmblog.com/blog/2018/04/25/blaser-r8-rifle-chassis-made-in-russia/ Standard alu-chassis, chassis med 10 skudd magasin! Bare et lite problem med å få kjøpt ting fra Russland...
 9. Trykkregulator må kanskje til? Om det ikke er en del av flaska di allerede?
 10. Jeg har ingen erfaring med advokatspråk men tolker "lagt til grunn" som "hatt som forutsetning". Dermed er ikke lovligheten avklart i denne dommen slik jeg leser det.
 11. Det er enkelt å regne ut noe i tegneprogrammet med enkle FEA plug-ins, men har du kontrol på lastene og lastfordeling mellom delene som opptrer? Du har et makstrykk for patronen du skal kamre, skal du bare sette på det og se spenninger? Hva med utmatting, overlading, pussestokk i kammeret, kun en låseklakk i inngripen osv? Sikkerhetsfaktorer på materiale og laster? Gikk du ikke denne veien (S&L bolt) for å kamre magnumpatroner, og så blir det så spinkelt? Før du vet ordet av det har du laget deg ei R93 og plutselig blitt mindre attraktiv på byen ( ja det var en spøk for d
 12. Den muffa så tynn ut. For bolten din låser i muffa ja?
 13. Skee

  Er rust reklamasjon?

  Hadde det vært miljøet så skulle du sett noe på løp også. Oljen er jo grei den (Tetragun altså). Kan ikke se at dette er noe annet enn blånering/oveflate problemer, men det virker rart i og med at det er tørt og varmt. Det er ikke ei badstu eller en dusj i nærheten altså? De gangene jeg har fått rust så er det kun når jeg har skippet å tørke av våpen etter å ha vært ute i regn, ellers så har det gått greit både med billige og dyre våpen uten at jeg er helt anal mtp å smøre de inn. Bruk enda mere olje. Sauser du inn våpnene så skal det da ikke ruste.
 14. Skee

  Er rust reklamasjon?

  Hvordan lagrer du våpnene?
×
×
 • Create New...