Jump to content

Skee

Members
 • Content Count

  411
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

524 profile views
 1. Jeg holder en knapp på Chiappa, men det at den ikke har sikring er en liten bummer mtp jakt. Boks og leveraction slik som denne? https://www.thefirearmblog.com/blog/2017/08/15/pardus-lax12-shotguns/ Testet av to "good ole boys" fra Australia :
 2. Denne gjengen lager noen kule greier til Blaser! Belyj-Veter: https://www.facebook.com/Belyj.veter.Stocks/ https://www.thefirearmblog.com/blog/2018/04/25/blaser-r8-rifle-chassis-made-in-russia/ Standard alu-chassis, chassis med 10 skudd magasin! Bare et lite problem med å få kjøpt ting fra Russland...
 3. Trykkregulator må kanskje til? Om det ikke er en del av flaska di allerede?
 4. Jeg har ingen erfaring med advokatspråk men tolker "lagt til grunn" som "hatt som forutsetning". Dermed er ikke lovligheten avklart i denne dommen slik jeg leser det.
 5. Det er enkelt å regne ut noe i tegneprogrammet med enkle FEA plug-ins, men har du kontrol på lastene og lastfordeling mellom delene som opptrer? Du har et makstrykk for patronen du skal kamre, skal du bare sette på det og se spenninger? Hva med utmatting, overlading, pussestokk i kammeret, kun en låseklakk i inngripen osv? Sikkerhetsfaktorer på materiale og laster? Gikk du ikke denne veien (S&L bolt) for å kamre magnumpatroner, og så blir det så spinkelt? Før du vet ordet av det har du laget deg ei R93 og plutselig blitt mindre attraktiv på byen ( ja det var en spøk for dere som elsker 93'an).
 6. Den muffa så tynn ut. For bolten din låser i muffa ja?
 7. Skee

  Er rust reklamasjon?

  Hadde det vært miljøet så skulle du sett noe på løp også. Oljen er jo grei den (Tetragun altså). Kan ikke se at dette er noe annet enn blånering/oveflate problemer, men det virker rart i og med at det er tørt og varmt. Det er ikke ei badstu eller en dusj i nærheten altså? De gangene jeg har fått rust så er det kun når jeg har skippet å tørke av våpen etter å ha vært ute i regn, ellers så har det gått greit både med billige og dyre våpen uten at jeg er helt anal mtp å smøre de inn. Bruk enda mere olje. Sauser du inn våpnene så skal det da ikke ruste.
 8. Skee

  Er rust reklamasjon?

  Hvordan lagrer du våpnene?
 9. Skee

  Scout kikkert

  Min erfaring med scoutkikkert er elendig. Fungerte på bane, men å finne viltet i kikkerten når det ble travelt var dødfødt. Montert på en Marlin som over med null kinnkontakt pga høyden. Vil heller anbefale deg rødpunkt eller et greit 1-4/6/8 sikte montert i en mere vanlig posisjon. Hele scoutkonseptet tror jeg var basert på et behov som nå dekkes bedre av rødpunkter eller mere moderne kikkertsikter. Den Leupoldmodellen er jo hundgammel. Om du skal ha siktemidler som fungerer når du har det travelt kan du se på praktisk-gjengen. Lite scoutkikkerter der.
 10. Biltema har esker med settskruer til en billig penge.
 11. Mannen skal ha fått en varm, tom hylse ned i nakkekragen, og dermed fått en uheldig reaksjon. Ja det var vel en understatement...
 12. Om du ser på disse tallene så ser det ikke akkurat bra ut for den afrikanske elefanten ihvertfall? https://www.nrk.no/urix/dramatisk-nedgang-i-antall-elefanter-1.13114713 Tall hentet herfra: http://www.greatelephantcensus.com/ 30% reduksjon i arten siden 2007 høres ikke bra ut. Har ikke kikket så mye rundt selv, du har kanskje andre tall som viser at det ikke står så ille til?
 13. Skee

  Snørydding av tak

  Jeg venter til døra til badet begynner å gå tregt. Da er det på tide å måke taket. Enklere sånn
 14. Samme her, mine avgikk med døden her i høst trodde jeg. Endte med å kjøpe meg et nytt sett og men jeg bladde i manualen til de nye så fant jeg ut at det skal være to batteri...
×
×
 • Create New...