Jump to content

User019283727

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

User019283727's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Fikk Altin brev fra Politiet i dag. De har Henlagt den delen med at jeg kjørte for fort.
  2. Ja. Får bare vente å se hva som skjer. Har en god advokat som er sikker på at de ikke kan ta det fra meg. Og for å svare bardp. Jeg vet at det jeg gjorde ikke er bra, det er det absolutt ikke. Men alle kan gjøre feil, og når dette er første lovbruddet mitt noengang så håper jeg de isåfall legger vekt på det.
  3. Tok ikke blodprøve og ikke måling de her bevis på.
  4. Ifølge politiet var det 160km/t. De hadde ikke måling, så jeg har ikke sagt noe om hvor fort jeg tror jeg kjørte. Blåste til 0,7 i promille, men ifølge politiet kan man doble det for å få reel promille.
  5. Kom ikke rett fra fest. Hadde drukket med jobben noen timer i forkant, og fikk senere på kvelden en telefon om at en av mine nærmeste lå på sykehuset. Jeg kjørte da inn i altfor høy fart på E6. Holdt vanlig fart ellers.
  6. Nå var det ikke sånn at jeg satt meg i bilen og kjørte som en villmann uten grunn. Som jeg har forklart i avhøret så havnet en kompis av meg på akutten på sykehuset. Det er såklart ingen unnskyldning.
  7. Før jeg Begynner vil jeg si at det jeg har gjort er helt uakseptabelt og jeg er fullt klar over det. jeg ble for et par uker siden stoppet av Politiet for å ha kjørt altfor fort på E6, hadde også Promille. Førerkort ble beslaglagt og har tilstått alt, så det ender med tilståelsesdom. Spørsmålet mitt er, kan Politiet ta fra meg mine våpen pga denne hendelsen? Dette er første lovbrudd jeg noen gang har begått. Har snakket med en Advokat som har jobbet som politiadvokat i snart 20 år og han sier at Politiet kun kan ta fra meg mine våpen om de kan bevise at jeg har et alkohol eller rusproblem, siden dette er første gang jeg har begått et slikt lovbrudd.
×
×
  • Create New...