Jump to content

Razorback

Members
 • Content Count

  491
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Razorback

 • Birthday 06/05/1975

Recent Profile Visitors

441 profile views
 1. Razorback

  After market grep til production

  Uten at jeg kan regelverket ord for ord, så står det vel at profilen skal være lik, jeg tar det som omrisset. Er vel også forbudt mot wrap-around gummigrep samt uvettig bruk av griptape. Jeg skulle mene de burde være lov, siden det tillates alt i fra tynne alugrep til brede gummigrep til forrige versjon.
 2. Razorback

  Valg av 9mm

  Må si meg enig her. Har selv små hender, og syntes Pardinien, selv GT9, var stor som en 2x4 å holde rundt. Tanfo/CZ75 har et grep som passer bedre i mine små lanker, spesielt med tynne alugrep. Har du store nok hender er nok både Sig og Pardinien bedre i handa.
 3. Razorback

  Erverv mini rifle

  Man kan kjøpe alle tidligere godkjente halvauto salongrifler samt de som er på godkjenningslista(som vel egentlig ikke er noen 22 da men.....) Dersom man vi ha en fullblods AR 22 må man nok dessverre gå veien via ordentlig rifle til dynamisk.
 4. Razorback

  Hvor skaffe løp? Beretta 87 Cheetah

  Ser den, men ser ut til å bli billigere enn å få tak i nytt løp... Tydeligvis lite marked for de...
 5. Razorback

  Hvor skaffe løp? Beretta 87 Cheetah

  Jeg pleier å være greit flink på google-fu, men må si at løp til cheetah viste seg å ikke være veldig lett... Men hvorfor trengs løpet å byttes...?
 6. Razorback

  Hvor skaffe løp? Beretta 87 Cheetah

  Fant denne. Skal vel bare være å kappe løpet til den da. https://www.berettausa.com/en-us/barrel-87-target-22lr/c67511/
 7. Razorback

  Hvor skaffe løp? Beretta 87 Cheetah

  Hørt med Beretta forhandleren i Norge? Mulig det må bestilles fra Beretta....
 8. Razorback

  Erverv mini rifle

  Da skal skrivet være i boks. Bare å slenge det over til de. https://dssn.no/godkjenning-mini-rifle/
 9. Razorback

  Erverv mini rifle

  Det er jo merkelig rart. Fikk godkjent kjøp av 10/22 til minirifle på Kongsberg tidligere i år. Hva sier DSSN om godkjenning av minirifle-programmet? I følge denne skulle man tro det var godkjent. https://www.google.no/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://dssn.no.dna.argo.no/media/fm/yZWbaPwtV1.pdf&ved=2ahUKEwiympzrmtHcAhUjApoKHePHAqEQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw1XHzLZVMz9aQuQQeDLZ3Ft
 10. Razorback

  Cz shadow 2

  Søk inn der man har mulighet. Man «låser» seg ikke til noen verdens ting, de noterer ikke ned hvorfor/hvor man har søkt, og resterende papirer kastes så snart søknaden er ferdig.
 11. Razorback

  spørsmål til pistolsøknad

  Dessuten kastes alle søknadspapirer og veldig lite informasjon som er gjengitt der tas vare på videre. Papiret er mer for at de skal få sett på hva du søker på i dette øyeblikket og om du er innafor på alle krav som stilles til deg som f.eks Joska's innlegg om aktivitetskravet. Du går der nå fra å være "Nybegynner"(Rekrutt) til å bli Rekreasjonsskytter(Våpeneier). Som tidligere angitt er ikke øvelseskyting lengre noe godtatt ervervsgrunnlag, så hvis du krysser nei på stevner skal du i teorien få avslag. At de tar det som en selvfølge og ikke gidder å se på hva man har krysset av der kan godt ha forekommet. Ved neste søknad så ser de ikke noe på hvorfor du har det du allerede har, men det de ser etter da, er om det du har kan benyttes i det du nå søker på. Om du tidliger søkte på f.eks en liten spesialpistol i 22 og fikk den, når du neste gang søker på en til fin, så skal du egentlig få nei, siden den lovlig kan benyttes i den søkte grenen. Her er det vi ofte merker forskjellene på våpenkontorene rundt omkring. Noen ser at en spesialpistol ikke vil være konkurransedyktig i fin og godkjenner, men de kontorene som avslår har faktisk loven på sin side der .... Videre av aktivitetskrav kan man lese at det kreves MINST 4 fremmøter på trening eller konkurranse pr år for å få lov til å beholde våpnenen, det beste her er da å delta på konkurranser, da finner man lett igjen resultatlister for å kunne dokumentere dette. Ikke alltid like greit å dokumentere at man har vært en tur på banen og skutt litt alene. Pluss at feltkonkurranser er moro! Når du nå skal søke så må jeg si meg enig med flere her, man blir ikke flink uten videre med en 9mm og det vil derfor være bedre og billigere å også søke på en 22 samtidig. Kostnaden for søknaden er den samme om det søkes på et våpen el ti, så bare dumt å ikke ta det med når du først skal sende inn. Er helt innafor med at det er mer moro med ting med trøkk i, men avtrekk osv må trenes opp og man har en tyngre vei ofte å gå dersom man har kraftigere rekyl i tillegg. Dessuten er 22skudd endel billligere enn 9mm så mengdetrening kan godt tas med 22.
 12. Razorback

  Dagens annonse på finn.no

  Godbil... Se alle bilder... ;-)
 13. Razorback

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Sannsynligvis ikke... De tar med seg de innstramminger de kan, men ikke de oppmykninger de kan... De velger de å beholde våre strengere siden EUs innstramminger er minimum.
 14. Razorback

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Ja og nei... Så og si alt halvautomatisk kan være mulig å helautomatisk, spørsmålet er bare hvor mye jobb og penger man velger å legge i det. Og når vi da ikke vet(kanskje de ikke selv vet heller) hva som er kravene for deres betegnende "relativt lett" så er det jo bukken som passer sin egen havresekk. Ikke vet vi hva de går etter, ikke vet vi hvordan de kommer fram til det, og således har vi Iker noen mulighet for å påklage det heller...
 15. Razorback

  1911-tråden

  6" Safari Arms Matchmaster med bushing compensator og tilpasset Houge Zombie grep.
×