Jump to content

Razorback

Members
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Razorback

 • Birthday 06/05/1975

Recent Profile Visitors

631 profile views
 1. Jeg tenker PP ell PPK selv. Litt nyere og uvanlig, en Ruger LCP i .380ACP kanskje... 😏
 2. Jeg har dumpet hele min demper i lampeparafin(lysfotogen), lot delene ligge litt i bløt i et syltetøyglass, ristet litt rundt på dette, og da var alt løsnet.
 3. Fordi de andre skal blant annet selger beholde, og han har ikke noe med hvorfor/til hva du har ervervet vil jeg tro.
 4. Nja... Tidligere ble det ikke notert ned hva man søkte ting til, bare hva man hadde kontra hva som kunne brukes i det man søkte på. Nå i senere tid, for at man skulle ha bedre kontroll, har man begynt å påføre dette på våpenkortene, og dermed også i deres egne systemer.
 5. Stygt redd for at POD enten mener de har rett, ikke vil tape ansikt på å omgjøre et vedtak og ikke vil bakke tilbake bare av prinsipp, og derfor heller ville tatt den saken så langt de kan klare, dette da de ikke har de økonomiske bekymringene vi vanlige og våre støtteorganisasjoner må forholde oss til, dersom man prøver dette noen skritt videre... Sivilombudsmannen ville nok være riktig sted å gå vil jeg tro, sakset fra deres side: "Sivilombudsmannen er oppnevnt av Stortinget for å ivareta den enkeltes rettigheter i møte med forvaltningen"
 6. Det er derfor jeg har ekstra stort... Og låsbart arkivskap til resten og ammo. 😏
 7. Og dette er grunnen til at jeg laminerer ALLE gjenparter av søknader, både kjøp og salg, og arkiverer disse i våpenskapet...
 8. Forhør deg litt hos din lokale loctite-pusher, som sagt så får man alt ifra de som løsnes med litt ekstra håndkraft bare, til permanent(ikke frisyren), og alt i mellom. Noen som sitter som permanent, inntil man tilfører varme. De som selger vet hva de har og hva som vil passe.
 9. Kan ikke si jeg finner den gitt... 🤔
 10. Jeg veit, men var det mulighet for å gi et tilsvar på høringen.
 11. Kjøkkenkniver, isolasjonskniver, samekniver, filetkniver, ryddekniver og annen redskap med mer enn 25 cm bladlengde kan bli forbudt for alle i Norge, selv om formålet er å komme machetebruk i kriminelle gjenger i Oslo til livs. Det kan alle si sin mening om. Høringsfrist i løpet av dagen i dag (fredag 21.feb.). https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/horing--vurdering-av-forbud-mot-lange-knivermachete/id2675911/
 12. Stengt talt trengs bare vital del å ligge i våpenskapet. Resten kan henge på vegg eller ligge under senga for den del. Så man MÅ ikke ha stort skap(men noen våpen kan være litt jobb å adskille), men de fleste vil jo ha det for enkelhetskyld.
 13. Jeg var og hentet de jeg kjøpte selv. Fikk de med fra butikken, hadde meldt fra på båten at jeg kom bevæpnet, leverte de inn i skranken ved båten, fikk de utlevert når vi kom i land. Innom tollkontoret på brygga, mannen måtte lete lenge og vel etter hva han skulle gjøre. Fylte ut tollpapirer der, innom lokalt tollkontor innen 2 uker for å betale moms. Enkelt og greit.
 14. Ja, jeg har sørget for å søke på "alt" tilgjengelig når jeg sender avgårde en søknad. Tanta på kontoret blir litt oppgitt, men klart bedre å ha papirene klare og tilgjengelig.
×
×
 • Create New...