Jump to content

Razorback

Members
 • Content Count

  639
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Razorback last won the day on November 5 2020

Razorback had the most liked content!

Community Reputation

39 Excellent

About Razorback

 • Birthday 06/05/1975

Recent Profile Visitors

906 profile views
 1. Så lenge det er låsbart. Trenger pr definisjon ikke skru det fast, men hvis man vil for egen sikkerhet så.
 2. Har Sør-Øst begynt å bli så hissige på grøten nå da...? 🤔
 3. Jeg vil jo si det er litt forskjell på 10åringer i cowboyklær med kruttlapp-revolver og 17åringer i tacticamo med airsoftkopier som er rimelig identiske med original.... Jeg veit ihvertfall når jeg IKKE hadde vurdert å ringe ordensmakten....
 4. Sleng på mer vekt på pistolen. Det vil ihvertfall minske munningsvippen. Bor ut ei lykt og fyll med bly. Evt så skal progressive fjærer a la DPM også dempe rekylimpulsen mye. https://www.dpmsystems.com/cz-shadow-2-9mm-new-12-user-adjustable-settings/
 5. 1. Tar det lengre tid blir det mindre våpen blant folk(tror de) 2. Bruke som pressmiddel for å få gjennom andre(egne) politiske saker. 3. Generell avsky/redsel for det som måtte ha med våpen å gjøre(er det noe ang våpen stemmer vi nei uansett, selv om det hadde bidratt til noe positivt.)
 6. Stengt talt ikke da... Det er f.eks ikke aktivitetskrav på manuell rifle. Hvor interessant det er å kjøpe seg det for at man skal kjøpe halvauto senere er en annen ting da... 😏
 7. Vekt ser ut til å være greit innafor med 707gram. Eneste mål som er oppgitt er lengde, og ser ut til å være helt hårfint innafor der. Et par drag med ei fil bakpå hendelen så burde det være klaring.
 8. Fra forbrukerrådets sider: "Du har to uker på deg til å melde fra, og nedtellingen begynner når du har fått varen og all informasjon, eller dagen etter at du avtalte å kjøpe en tjeneste. Hvis du da ikke har mottatt et ferdig utfylt angrerettskjema, utvides fristen til inntil tolv måneder."
 9. Noen som vet om noen butikker i kongleriket som kan ha på lager?
 10. Nei, les bruksområde i kompendiet så står det der. Kort fortalt, et våpen til bruk i standard, finfelt og hurtigfin tror jeg det var. Men når man teller opp for å se om man kan få reservevåpen f.eks, så teller ALLE stevner innen samme bruksområde til den aktiviteten. Sånn jeg fant ut at jeg hadde aktivitet nok til å søke på reservevåpen selv. Damen var hyggelig nok til å gå gjennom søknaden igjen da jeg egentlig prøvde meg på en spansk en med en ny 22 til bane(selv om jeg har en til finfelt) og fikk helt korrekt avslag på den, men når jeg telte over var det nok til reserve. En t
 11. Helt enig. Hadde selv en koselig og lengre prat med saksbehandler i Stokke om dette. Som hun sa, jo mer man klarer å dokumentere, begrunne/bevise hvorfor A ikke går i den gren man søker, at man har nok aktivitet fordi standard, fin bane og fin felt teller alle til reserve f.eks. Jo flere våpen man har, jo viktigere/lurere er dette. Sender selv med begrunnet skriv til hver søknad, og fikk alle ti godkjent og tilbake på 4 uker, jul og nyttår medregnet.
 12. Nesten rart du fikk godkjent det... Siden PPC trenger kurs på lik linje med dynamisk...
 13. @Biltema Nå var det faktisk en brukt til salgs her https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=208816152
 14. Whatever egentlig, så sant det er låsbart og ikke bare å ta under armen. De fleste skap det er lås på vil være innafor. Koffert(selv om det er lås på) ville nok gitt problemer med myndighetene både ved kontroll og evt tyveri.
 15. Dersom lista forsvinner også åpner det jo for mye annet moro man plutselig kan få kjøpt også. Alt i alt, hvis det forslaget man har sett går igjennom, synes jeg det er en ganske kraftig oppmyking av det som har vært.
×
×
 • Create New...