Jump to content

Razorback

Members
 • Content Count

  548
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

About Razorback

 • Birthday 06/05/1975

Recent Profile Visitors

670 profile views
 1. I det jeg plukker opp et våpen, om jeg så la det ifra meg for å gå og hente kaffekoppen, tar ALLTID ut magasin og sjekker at det er tomt. Ryggmargsrefleks! Har en gammel kamerat som har tatt opp igjen skyting etter 15års pause, første han gjorde når han skulle "se nærmere" på mine våpen på banen var akkurat det samme. Det viser bare at terping og rutine hjelper!
 2. Nå har jeg vel enda ikke solgt noen våpen, men bare kjøpt, men er ikke selger ansvarlig for å sende inn også? Som gjør at det tas ut fra hans "kort"? Ellers er det jo bare for selger å gi beng i å sende inn, også står selger igjen ansvarlig for våpenet... 🤔
 3. Dessverre har ikke digitaliseringen gitt etaten noen økte tilskudd, så de må prøve å stable dert systemet på beina med de bevilgningene de har og bruker. Fare for at digitaliseringen kan gi noe økt gebyr vil jeg tro ja.
 4. Jeg har latt meg bli fortalt at de hadde valget mellom å satse på en heldigital eller en halvdigital løsning, hvor den heldigitale var papirløs fra vugge til grav. Noe dyrere, men 90% reduksjon i tid. Halvdigital vil gi 50% reduksjon i tid. I tillegg vil det jo avskaffe steinalder skjemaet.
 5. Jeg forstod det slik at det var compact som ble kuttet ned? 🤔 Hørt noe om innfesting av løpet i front som vanskeliggjør dette...
 6. Litt gammel tråd, men er det mulig(greit uten for mye jobb) å kappe ned Sport til Spesial....?
 7. Sist stevne brukte jeg alle håndvåpen utenom SIGen og en Tanfo. Så ja, en bruker, ikke en hoarder. 😏
 8. Nevner i fleng: Matchgun MG2 22LR Walther PP Sport Manuhrin 22LR Smith&Wesson Mod.34 22LR SIG SAUER Mosquito 22LR Matchgun MG4 32 S&A Long Ruger GP100 38SPL/357 Rem.Mag. Tanfoglio Stock Custom Chrome 9x19 Tanfoglio Stock III Extreme 9x19 CZ SP-01 Shadow m/Doctor rødpunkt 9x19 Safari Arms 1911 6" 45 ACP Desert Eagle VII 44Rem.Mag. Ruger 10/22 Nordic Components chassis Remington 11/87 kal.12/89 Alle, hittil... 🤔😏
 9. Dette har jo ingenting med det han spør om da... Se §1... Den sier ORGANISERT trening, her er det jo snakk om egen trening og privat, så potetkjeller er jo en "riktigere" benevnelse(nesten). 2x40' kan jo brukes til hva som helst, om.han løsner skudd der og eier den selv skal ikke det være noe problem. Det han kan få problemer med er om da får som bygg, og det trengs byggetillatelse fra kommune eller lignende.
 10. Sånn bortsett fra at Numrich ikke sender ut av landet lengre da... 🙄
 11. @Svåsand Custom har pimpet sin med loddebolt. 😜
 12. Jaa, en i naboklubben jobber på IKT forvaltning i politiet, og sist jeg pratet med han(like over nyttår?) mener jeg å huske han sa de var ganske klar med en pilot til intern testing. Så det jobbes visst greit med det skjønte jeg. Så gjenstår det bare å se om de går for heldigitalt ell halvdigital løsning da...
 13. Jeg tenker PP ell PPK selv. Litt nyere og uvanlig, en Ruger LCP i .380ACP kanskje... 😏
 14. Jeg har dumpet hele min demper i lampeparafin(lysfotogen), lot delene ligge litt i bløt i et syltetøyglass, ristet litt rundt på dette, og da var alt løsnet.
 15. Fordi de andre skal blant annet selger beholde, og han har ikke noe med hvorfor/til hva du har ervervet vil jeg tro.
×
×
 • Create New...