Jump to content

Razorback

Members
 • Content Count

  503
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Razorback

 • Birthday 06/05/1975

Recent Profile Visitors

524 profile views
 1. Nei, fullstendig klar over det, bare synd våpenhistorie som de jo er ikke tas vare på og koster deretter. Selger burde jo prøvd å solgt den "over there"
 2. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=147392727 Øh....? Matpakke-Colt til den prisen....? Kunne vel fort få 10x hvis det hadde vært i statene vel?
 3. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=141366491 Mandolin faktisk.... 🤣🤣🤣
 4. Er man ikke lenge nok utenfor landets grense med danskebåten da? Når jeg var på HH og handlet så tok jeg shuttlebuss til sentrum og gikk bort. Tok gjerna i ryggsekken tilbake igjen og leverte på båten.
 5. Hvis du lader selv så kan det jo hende du kan bruke litt større kuler for å tette bedre i løpet i håp om at dette hjelper på. Du kan jo fremdeles beholde det gamle løpet, så du kan jo ha den "nummerlik" videre også.
 6. Så vidt jeg husker(når jeg handlet på Hunters House) så har du papirer på våpenet i Norge, men verken i Danmark el Sverige, de skulle derfor (egentlig) følge meg tilbake til båten og levere inn våpnene der, som ble utlevert til meg når vi kom til Norge. De synes det er litt mye hassle og lot meg tusle til båten selv. Ser for meg å stoppe innom i Sverige på måfå, ihvertfall uten å ha sjekket GODT(og fått ting skriftlig fra Tullverket) høres ut som en sjansespill med stor fare for stunder man kan sitte og le litt av senere i livet.
 7. Slappe av og be en stille bønn om at det smøres først... 😄
 8. Her kan du få et godt og billig våpen ferdig i 32. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=88664002 Grepsvinkel på f.eks Pardinien fikset jeg overhodet ikke, synd for det er jo et godt våpen med meritter nok. Startet karrieren selv med en Margolin, og har nå 2stk Matchgun som fungerer upåklagelig, selv om jeg veit flere her nå kommer til å si noe om det, ta det fra en som har selv og ikke masse troll som bare sprer eder og galle....
 9. Etter det jeg har skjønt så kan man levere det hvor som helst, men blir allikevel sendt til ditt nærmeste. Drammen behandles i Drammen, mens Nedre Eiker sendes til Kongsberg. Begge er raske og greie kontorer.
 10. Veldig forskjellig fra kontor til kontor har jeg skjønt. Mener å ha hørt at de er/var ganske strenge på dette i Oslo. Selv sogner jeg til Kongsberg og så lenge du ikke er fersk og prøver å få 10+ våpen uten aktivitet så pleier de å være greie med å skjønne at det er lite konkurransedyktig.
 11. Kan hende det er altfor tidlig på en søndag for meg, men mener da å huske det ikke lengre er forskjell i avtrekksvekt...?🤔 Samt at hvor vidt eller ikke våpnene er konkurransedyktige eller ikke sier lovverket ikke noe om, kun dersom de kan lovlig benyttes. Med andre ord, de har loven på som siden hvis de velger å avslå dessverre, men det er lov å bruke hodet/være grei også, siden det skal ikke mye hjerneaktivitet til for å skjønne at de ikke er særlig konkurransedyktige i annet enn tiltenkt klasse.
 12. Razorback

  Pardini 9mm GT9

  Hvis det blir til at du vurderer nytt, så kan du jo vurdere en liten dansketur. Pardini Hunters House Den danske kronen er noe høyere enn den var når jeg kjøre selv(1-1) men tror prisene fremdeles er bedre enn i Norge, så får man fylt opp barskapet litt i samme slengen. Når det kjøpes nytt i DK så slipper man deres mva, men må betale norsk mva, så det går oppiopp.
 13. Uten at jeg kan regelverket ord for ord, så står det vel at profilen skal være lik, jeg tar det som omrisset. Er vel også forbudt mot wrap-around gummigrep samt uvettig bruk av griptape. Jeg skulle mene de burde være lov, siden det tillates alt i fra tynne alugrep til brede gummigrep til forrige versjon.
 14. Razorback

  Valg av 9mm

  Må si meg enig her. Har selv små hender, og syntes Pardinien, selv GT9, var stor som en 2x4 å holde rundt. Tanfo/CZ75 har et grep som passer bedre i mine små lanker, spesielt med tynne alugrep. Har du store nok hender er nok både Sig og Pardinien bedre i handa.
 15. Man kan kjøpe alle tidligere godkjente halvauto salongrifler samt de som er på godkjenningslista(som vel egentlig ikke er noen 22 da men.....) Dersom man vi ha en fullblods AR 22 må man nok dessverre gå veien via ordentlig rifle til dynamisk.
×
×
 • Create New...