Jump to content

Razorback

Members
 • Content Count

  497
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Razorback

 • Birthday 06/05/1975

Recent Profile Visitors

489 profile views
 1. Slappe av og be en stille bønn om at det smøres først... 😄
 2. Her kan du få et godt og billig våpen ferdig i 32. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=88664002 Grepsvinkel på f.eks Pardinien fikset jeg overhodet ikke, synd for det er jo et godt våpen med meritter nok. Startet karrieren selv med en Margolin, og har nå 2stk Matchgun som fungerer upåklagelig, selv om jeg veit flere her nå kommer til å si noe om det, ta det fra en som har selv og ikke masse troll som bare sprer eder og galle....
 3. Etter det jeg har skjønt så kan man levere det hvor som helst, men blir allikevel sendt til ditt nærmeste. Drammen behandles i Drammen, mens Nedre Eiker sendes til Kongsberg. Begge er raske og greie kontorer.
 4. Veldig forskjellig fra kontor til kontor har jeg skjønt. Mener å ha hørt at de er/var ganske strenge på dette i Oslo. Selv sogner jeg til Kongsberg og så lenge du ikke er fersk og prøver å få 10+ våpen uten aktivitet så pleier de å være greie med å skjønne at det er lite konkurransedyktig.
 5. Kan hende det er altfor tidlig på en søndag for meg, men mener da å huske det ikke lengre er forskjell i avtrekksvekt...?🤔 Samt at hvor vidt eller ikke våpnene er konkurransedyktige eller ikke sier lovverket ikke noe om, kun dersom de kan lovlig benyttes. Med andre ord, de har loven på som siden hvis de velger å avslå dessverre, men det er lov å bruke hodet/være grei også, siden det skal ikke mye hjerneaktivitet til for å skjønne at de ikke er særlig konkurransedyktige i annet enn tiltenkt klasse.
 6. Razorback

  Pardini 9mm GT9

  Hvis det blir til at du vurderer nytt, så kan du jo vurdere en liten dansketur. Pardini Hunters House Den danske kronen er noe høyere enn den var når jeg kjøre selv(1-1) men tror prisene fremdeles er bedre enn i Norge, så får man fylt opp barskapet litt i samme slengen. Når det kjøpes nytt i DK så slipper man deres mva, men må betale norsk mva, så det går oppiopp.
 7. Uten at jeg kan regelverket ord for ord, så står det vel at profilen skal være lik, jeg tar det som omrisset. Er vel også forbudt mot wrap-around gummigrep samt uvettig bruk av griptape. Jeg skulle mene de burde være lov, siden det tillates alt i fra tynne alugrep til brede gummigrep til forrige versjon.
 8. Razorback

  Valg av 9mm

  Må si meg enig her. Har selv små hender, og syntes Pardinien, selv GT9, var stor som en 2x4 å holde rundt. Tanfo/CZ75 har et grep som passer bedre i mine små lanker, spesielt med tynne alugrep. Har du store nok hender er nok både Sig og Pardinien bedre i handa.
 9. Man kan kjøpe alle tidligere godkjente halvauto salongrifler samt de som er på godkjenningslista(som vel egentlig ikke er noen 22 da men.....) Dersom man vi ha en fullblods AR 22 må man nok dessverre gå veien via ordentlig rifle til dynamisk.
 10. Ser den, men ser ut til å bli billigere enn å få tak i nytt løp... Tydeligvis lite marked for de...
 11. Jeg pleier å være greit flink på google-fu, men må si at løp til cheetah viste seg å ikke være veldig lett... Men hvorfor trengs løpet å byttes...?
 12. Fant denne. Skal vel bare være å kappe løpet til den da. https://www.berettausa.com/en-us/barrel-87-target-22lr/c67511/
 13. Hørt med Beretta forhandleren i Norge? Mulig det må bestilles fra Beretta....
 14. Da skal skrivet være i boks. Bare å slenge det over til de. https://dssn.no/godkjenning-mini-rifle/
 15. Det er jo merkelig rart. Fikk godkjent kjøp av 10/22 til minirifle på Kongsberg tidligere i år. Hva sier DSSN om godkjenning av minirifle-programmet? I følge denne skulle man tro det var godkjent. https://www.google.no/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://dssn.no.dna.argo.no/media/fm/yZWbaPwtV1.pdf&ved=2ahUKEwiympzrmtHcAhUjApoKHePHAqEQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw1XHzLZVMz9aQuQQeDLZ3Ft
×
×
 • Create New...