Jump to content

midtjo

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tanfoglio og Shadow 2 er vel begge utviklet i fra den opprinnelige CZ 75, mener jeg. Så forskjellene er vel ikke så veldig store. 1911 blir helt forskjellig fra disse, både med tanke på avtrekksmekanisme, grep og magasinkapasitet.
 2. For Tanfoglio ville jeg sett på Stock II eller Stock III. De finnes i flere varianter, sjekker du nordskog.com kan du se hvilke varianter som er tilgjengelige. Stock III gir deg litt lengre siktelinje så personlig ville jeg fokusert på den. Alternativt kan du se på CZ SP-01 Shadow eller Shadow 2. Samme prinsippet her, Shadow 2 gir deg lengre siktelinje enn Shadow samt at den har litt andre forbedringer i tillegg. Personlig liker jeg 1911, så jeg tillater meg å slenge på et par alternativer her også Om det er interessant kan du sjekke ut BUL 1911 (2alfa.no) evt. STP Sparta (pvas.no). Begge er innenfor oppgitt budsjett. Lykke til med valget!
 3. Er det gitt noe indikasjoner på hva reglene for erverv vil være? Tilsvarende som for rifle?
 4. midtjo

  ruger mark iv

  Maks tillatte løpslengde er, etter det jeg kan se, 153 mm og Hunter har vel en løpslengde på ca 175 mm
 5. midtjo

  ruger mark iv

  Target, Hunter blir stor stor i forhold til reglementet
 6. midtjo

  Magnum 1 revolver

  Skal ha meg en dedikert Magnum1 revolver og planen var i utgangspunktet å kjøpe en GP100 til. Men nå har tanken på å få bygd en basert på en Ruger Security Six festet seg og vil ikke slippe taket. Er det noen her som har erfaring med Security six og kan dele litt av disse? Er det mulig å få til et brukbart DA avtrekk? Hvordan er de i forhold til en GP100? osv.. Eller ideen om en Magnum 1 revolver basert på Security Six tilnærmet idioti og bør skrotes så raskt som mulig? :-)
 7. Tja, i samme gate som det du har sett på, men rimeligere, så har du denne: http://www.vapen-soilen.no/nettbutikk/handvapen/ruger-sr9-cal-9mmpara-414-11cm og utover det så finnes det mye pent brukt på finn.no 😉
 8. Blant de alternativene du lister ville gått for en G17 til grov/militær. Hovedsaklig pga. full størrelse grep og lengre siktelinje. Av samme grunn ville jeg også vurdert en G34. G19 er morro i spesialpistol 😊
 9. Har en av disse, og jeg synes de fungerer greit. Disconnect bryteren for å hindre dobbellading sluttet raskt å fungere, men det er ikke noe jeg har tatt så tungt. Det laveste jeg har målt opp er 3,4 grs. (N310) og det fungerer bra, får ikke større spredning i kruttmengden ved små ladninger enn med større. Opplever at det tar litt tid å få stilt inn riktig kruttmengde, men når innstillingen er klar så endrer den seg ikke.
 10. Merket ingen problemer med mating i mitt våpen i første forsøk med disse kulene.
 11. Kulene jeg har er noen lokalt produsert TC kuler belagt med hi-tek. Vekten viste seg å være 2 grs lavere enn først oppgitt, altså er de 122 grs. Uansett, gjorde et forsøk med 4 grs N-340. Skaut en serie av disse over kronograf og fikk en hastighet på rundt 1050 fps og en faktor på ca 128.
 12. Militærfelt, faktor 120 + litt ekstra for sikkerhets skuld. Skytes ut av en 6" Pardini.
 13. Hei Har fått tak i noen 9mm kuler der jeg må ned i COL på 27 mm for å få kulene til å kamre uten at de treffer riflingen. Nå er det litt sparsomt med ladedata i det bøkene jeg har tilgjengelig som sier noe om ladedata når COL blir såpass kort. Tidligere har jeg benyttet 4,8 grs V-N340 bak Frontier 124 grs kule, men da har jeg kunnet benytte en COL på 28,8 mm. Er det noen som har forslag til startladning som er på den trygge siden for en COL på 27 mm? Fortrinnsvis med V-N340 krutt, alternativt med V-N320 krutt siden jeg har begge disse tilgjengelig. Kulen er en belagt blykule på rundt 124 grs. og totallengden på selve kulen er ca. 13mm. All hjelp mottas med takk
 14. midtjo

  Pardini GT9 problem

  Tok en telefon til importøren i dag og fikk forståelsen av at dette var en kjent problemstilling som de hadde diskutert med Pardini. Visstnok ikke noe å gjøre med det, så da får en slå seg til ro med at det fungerer som produsenten har tenkt. Hmmmmm
 15. midtjo

  Pardini GT9 problem

  Felt og hurtig, så bruker den egentlig aldri. Oppdaget det helt tilfeldig da jeg hadde greid å fomle sikringen på når jeg satte våpenet sammen etter pussing.
×
×
 • Create New...