Jump to content

Mesterpus

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Mesterpus's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Noen her som har ladet 32ACP? Jeg skal lade med 78gr. Kule fra Blykula.com. har en Walther PP med litt stram rekylfjær, så det er ikke et mål å lade så myke ladinger som mulig. Jeg har ladeboka, men tenkte å høre fra dere.
  2. Hei! Ser at dette er en gammel tråd, men min gsp fra 1974 har jeg hatt siden 1995, og den har skutt enormt mange skudd uten nevneverdige problemer. Den var meget godt brukt da jeg fikk den, og jeg har sikkert skutt 30.000 skudd med den. Håper du har funnet ditt våpen, og at du har like mye glede av det som jeg fortsatt har!
  3. Tusen takk for mange gode innspill! Jeg begynner å mistenke at noen med gode hensikter eller mye mot har modifisert avtrekket til å bli for lett. Jeg har strammet opp hovedfjæra, men den er skremmende lett på SA fortsatt. For meg fremstår det like greit å bare file av sear, da dette er en revolver som bare skal skyte felt. Jeg kjøpte den fordi den passer meg perfekt, og jeg fikk den til en svært overkommelig pris. Jeg kommer sikkert til å bytte den ut med noe skikkelig kostbart en vakker dag, men jeg tenker at den har veldig mange år igjen i felt løypa så lenge vi får lov til å holde på med slikt. Jeg tenker at med de prisene som er på nye våpen nå kommer ihvertfall jeg til å holde meg på bruktmarkedet en god stund fremover. Jeg er også veldig glad i våpen produsert i denne epoken. Jeg kommer neppe til å fylle pokalhylla uansett hvor mye penger jeg bruker, men jeg synes det er utrolig stas å være med på konkurranser. Også er det ikke minst veldig inspirerende å dele erfaringer med så masse flinke folk
  4. Hei dere! Jeg har nettopp overtatt en nydelig Mod19-3. Revolveren fungerer helt utmerket, men jeg la fort merke til at single action avtrekket er helt utrolig lett. Det er nesten så man bare puster på det, så går det av. Jeg skal bruke revolveren til revolverfelt, og skal ikke bruke den i SA. Hva er mest riktig å gjøre her? Jeg mistenker tidligere modifikasjon på sear/hammer eller bare slitasje. Den står neppe vektkrav til avtrekket i SA, så da må jeg på en eller annen måte gjøre den til DA only. Jeg vil nødig bobbe hanen, da det vil være irreversibelt. Jeg har ikke tilgang på lokal børsemaker, så jeg må i så fall sende den langt og vente lenge. Dette er jo noenlunde kostbart. Drømmen var å få den klar til første stevne i april... Jeg er bare litt i tvil om hva som er lurest å gjøre uten å ødelegge en flott revolver.
  5. Jeg har også Shadow2 med kadet. Valgte å bruke den på grov/finfelt for å se reell forskjell i resultat/skyteglede kontra Walther GSP. Resultatene ble nok litt dårligere, men jeg har hatt gsp'en siden forrige årtusen og cz ble kjøpt i år. Personlig mener jeg at det føltes veldig riktig å skyte felt med et feltvåpen. (Kjempegøy). To-tre klikk i løypa, men det ordnet seg med double action avtrekk. Resultatene førte ikke til nedrykk, så den blir med på stevne gjennom neste sesong også. Om så bare fordi jeg syntes det var en morsom opplevelse å mestre såpass godt med noe annet enn et matchvåpen i løypa.
  6. Jeg har hatt P22Q en stund, og sammenliknet med ruger sr22 og sigsauer 322 synes jeg den er best av de tre. Å sammenligne den med x-esse blir litt rart. P22Q har fått kritikk for funksjonsfeil sammen med sine søskenbarn i samme kategori. Dette er jo et våpen som opprinnelig ikke ble utviklet for nsf skyting. Jeg fikk den til å fungere veldig greit med regelmessig grundig puss og et stødig grep. Prøvde den med alt fra subsonic til velocitor, og skjøt til vanlig med cci standard uten problemer. Den blir fort møkkete på lik linje med alle 22 pistoler. Da må den pusses grundig. Det er den følsom for. Avtrekket er hardt, men presist. For å forbedre mekanismen filte jeg av "kanten" på hanen slik at sleiden gled lettere over den. En radius der hjalp mye. Jeg og jentungen skjøt noen stevner spesial med den, og hvis man bare har trent nok ø, kan man fint levere resultater. Men en stenvaag vil absolutt gi bedre resultater. Alt i alt syntes jeg waltheren ga masse glede både på klubben og på stevner. For min del ble den byttet ut med en colt government 380. Den gir enda mer glede, og et knepp dårligere resultater på stevner.
  7. Hei! Har kjøpt meg en liten 380 acp fordi jeg syntes livet var i enkleste laget. Jeg har et 9x19 diesett fra lee. Kan man bruke det, og bare sette diene "lavere", eller må man kjøpe eget sett? Jeg gjør gjerne det av ren bekvemmelighet, men er det helt nødvendig? Og er det noen som har stalltips på ladedata? Har selvsagt ladebibelen under puta, men ingen som helst egen erfaring med kort ni. Pistolen er en colt MK IV (ikke mustang) jeg kjøpte den fordi jeg har en mk4 combat elite som er bygget for militær felt og den er helt nydelig. Da må den ha en lillebror i spesialfelt. Jeg er blodfersk på hjemmelading, og synes det er ulidelig gøy med blanke hylser som jeg har tuklet med selv. Er på ingen måte resultatorientert med mindre jeg skyter med GSP eller luft. Det er en idrett. Felt er rekreasjon. Og det er så lite info og erfaringer på 380 at det må vi få gjort noe med .
  8. Jeg har en 1974 modell gsp som jeg adopterte i det herrens år 1995. Den har jeg 32 kit til og den fungerer aldeles utmerket. Jeg har aldri byttet noe på den, men alltid holdt den ren, pen og tørrsmurt. Jeg har ofte sett over gjerdet etter andre våpen, men når man har hatt så mange sorger og gleder sammen så blir den mer enn en metallklump som sier pang.
  9. Mesterpus

    Gerber BMF

    Jeg vil veldig gjerne kjøpe den av deg hvis du fortsatt har den! Har lett etter en slik i mange år... Graveringen er ikke et problem for meg. Med vennlig hilsen Øyvind Hansen
×
×
  • Create New...