Jump to content

Bartemannen

Members
 • Content Count

  863
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bartemannen

  Råd søkes : Spesialpistol kaliber 22

  Stenvaagen er jo moro. Sannsynligvis den gøyeste av pistolene mine jeg skyter. PPK’en i det korrekte 32ACP ble solgt i vår da den ikke ble brukt lenger (fordi Stenvaagen er gøyere). Smaken er som baken.... veldig forskjellig 😄
 2. Bartemannen

  Røverkjøp og gode tilbud

  Har akkurat kjøpt den selv for 1200kr etter tips her på forumet 😀
 3. Bartemannen

  Røverkjøp og gode tilbud

  Og for de av Kammerets medlemmer som hørte på deg, er det ikke litt små-frekk å skyfle de videre her på forumet med 800kr påslag?
 4. Bartemannen

  Shopping i Gdansk?

  Var også en tur til Gdansk i sommer. Direktefly til 3 hundrelapper fristet greit. Og billig hotell og mat også. Selv om kone og unger gikk berserk i moderne shoppingsenter med merkeklær, så fant jeg ikke en eneste relevant butikk for folk som interesserer seg for jakt eller friluftsliv. Ikke det at jeg aktivt hadde forsøkt å søke opp noen på nettet, men jeg så ingen mens jeg trålet byen fra øst til vest, nord til sør i 5 dager.
 5. Bartemannen

  Shopping i Gdansk?

  Har du ventet i 8 1/2 år på svar i denne tråden? Du bestiller jammen flybillettene dine i god tid
 6. Bartemannen

  Behandlingstid på våpensøknad

  Konsulenter?
 7. Bartemannen

  HV!

  HV har ingen funksjon
 8. Bartemannen

  Justerbart baksikte til Glock 17

  Jeg har også byttet ut forsiktet på min Glock 17 med et med rød fiberoptikk. I hovedsak fordi treffepunktet var så feil i høyden at jeg måtte ha nytt uansett. Baksiktet har jeg bare byttet ut med original Glock OEM justertbart baksikte som koster $30. https://www.glockstore.com/Glock-Adjustable-Rear-Sight-w-Mini-Screwdriver Denne kombinasjonen fungerer utmerket.
 9. Bartemannen

  Hva har visakortet blitt svidd på idag?

  Hehe. Fikk meg til å tenke på en episode jeg så for ca 10 år siden på et program på MTV som het "MTV Cribs". Der dro de rundt til forskjellige stjerner fra musikk, film, idrett etc hvor de prøvde å overgå hverandre med bling, sportsbiler og glorete hus. Et morsomt unntak var en mørkhuset basketspiller. Mens de andre som sagt skulle ha så fete partykåker som mulig så hadde denne karen kjøpt seg en stor tomt på utsiden av byen. Der hadde han en svær hall med diverse kjøretøy: 18-hjuls lastebiler, dumpere, gravmaskiner, traktorer .... you name it. Og han hadde blant annet laget flere sandtak og lignende på tomta. Så mens lagkameratene duret rundt med 18-årige silikondamer i sine Porscher og Ferrarier, så kjørte denne karen rundt med dumpere og flyttet sand, gravde grøfter og annet moro. Gøy at noen tør være seg selv til tross for berømmelse og penger, og bare gjør akkurat det som menn synes er moro: maskiner, mekanikk, skyting og fysisk arbeid
 10. Bartemannen

  Behandlingstid på våpensøknad

  Hmm. Dette høres nå mer ut som en vandrehistorie synes jeg. Bare min mening da.
 11. Skytter av kategorien "Rekreasjonsskytter" kan inneha maks 4 våpen. En skytter av kategorien "Mosjonsskytter" derimot kan inneha 1 våpen per bruksområde som det heter. Går man enda høyere opp til kategorien "Konkurranseskytteren" så kan man i tillegg inneha et reservevåpen per bruksområde. Men naturligvis stilles det krav for de enkelte kategorier. F.eks forskjellen på en rekreasjonsskytter og en mosjonsskytter er: Derfor forskjell på 4 og 5 våpen.
 12. Bartemannen

  Behandlingstid på våpensøknad

  Ingenting indikerer at det kommer i overskuelig fremtid. Etter at estimatet på 1.2 mrd kom på bordet ble prosjektet lagt på is på ubestemt tid. Det ble besluttet alt eller ingenting. Dermed blir det værende som i dag inntil man skulle få midler til å kjøre fullskala prosjekt.
 13. Bartemannen

  Behandlingstid på våpensøknad

  Det er for et fullt "våpensystem" med register, søknadspapirer etc. Med mindre jeg husker feil så inkluderte det også integrering mot 7 forskjellige offentlige systemer som strafferegister etc
 14. Bartemannen

  Behandlingstid på våpensøknad

  Estimatet som er gjort for elektronisk våpensøknad er på 1,2 mrd, så jeg tror det tar en stund før det skjer. Samtidig er vel det bare kostnaden til 1,2 (ikke fungerende) Oslo kryss.
×