Jump to content

Kakenonster1

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

About Kakenonster1

  • Birthday 07/30/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kakenonster1's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • Collaborator
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

10

Reputation

  1. Takk for innspill. Jeg skjønner at kanskje klubblederen har feil. Det blir spennende å se hva som skjer. Noen som vet om alle 4 søknadene blir avslått hvis et avslag skulle finne sted på bakgrunn av for mange søknader? Eller blir hver enkelt søknad behandlet utelatert til hverandre?
  2. Hei. For noen uker siden så leverte jeg inn 4 hele søknader om pistol. Forskjell i hver søknad er program og kaliber. Alle krav oppfyllt. Så nevner jeg dette på klubben og da ler klubb-lederen og sier at det kommer jeg aldri til å få godkjent som førstegangssøker. Stemmer dette i følge den nye våpenloven? Hvis ikke, stemmer det at noen våpenkontor praktiserer dette utover det som står i lovverket ?
  3. Jeg har nå 10 organiserte treninger innenfor en 6 mnd periode. jeg har vert aktivt medlem i litt over ett år. Jeg skal nå søke om 4 våpen, eventuellt i forskjellig kaliber. Til hvilket program bør jeg gjøre dette med? Jeg gjør dette fordi jeg vil skyte med litt forskjellig pluss jeg vil unngå unødvendig gebyr. men jeg har hørt at noen pistoler dekker flere program. Hvordan skal jeg søke for å unngå å få avlag på 4 pistoler fordi en eller flere av pistolene dekker flere typer program ? Mvh Remi
  4. Er det noen som trener i naturen ? Foreksempel med tillatelse fra kommunen? Jeg skyter på alle treningene men jeg vil skyte mer enn det.
  5. Tosk. Jeg har mange våpen og våpenskap. Alt er i orden. Må være lov å lure.....
  6. Som overskriften sier så lurer jeg på om det er teknisk sett lov å eie våpen uten FG-godkjent våpenskap ? Jeg kan henge våpenet på veggen, ha det i garderobeskapet eller bare la det ligge på stuebordet så lenge den vitale delen låses inn i FG-godkjent våpenskap. Jeg kan også transportere våpenet i bil og forlate våpenet så lenge den vitale delen medbringes og våpenet ikke er synlig fra utsiden av bilen. Vil jeg ikke da i teorien kunne slippe å ha våpenskap hjemme så lenge jeg tar vital del med meg hver gang jeg skal forlate huset?
  7. Hadde du renset disse og skutt dem med riflen din ?
  8. Oki lurer på å kjøpe den ja. Ja jeg har våpenskap som er FG godkjent. Men har lest mye her og der om at politiet ofte vil ha bilder av det og det merket inni som bekrefter at det er forsikringsgodkjent. PS. Har du tips til go billighagle?
  9. Oki. Så praksisen er litt annerledes enn den nedskrevne rekkefølgen.
  10. Hei. Har fått godkjent våpensøknad for rifle og hagle. Først så lurer jeg på om denne riflen er en grei førstegangs jaktrifle ? Og hvilken billig hagle er å annbefale som førstegangshagle? Har jeg lov å 3D printe deler av hagle/riflestokk for å forlenge/vri slik at den er mer skreddersydd ? Og så lurer jeg på om noen kan forklare meg hvorfor jeg har 3 eksemplarer av kjøpetillatelse på begge vedtakene om innvilgelse, uten at jeg har betalt gebyr? Pluss, hvordan vet politiet at jeg har våpenskap ? De har jo ikke bedt om bevis på dette.
  11. Når jeg skal søke elektronisk på rifle til jakt så får jeg ikke opp noe felt der jeg angir kaliberet. Er dette vanlig ?
  12. Nå sitter jeg her på skytebanen med et lagsvåpen som jeg egentlig ikke har lov å ha. Våpenet har jeg pakket ned og lagt i bilen. Ingen av lederene tar telefonen når jeg ringer, jeg synes det er veldig dårlig gjort å bare forlate meg på stevnet på den måten når de vet at jeg ikke har godkjent våpensøknad. Noen tips til hva jeg bør gjøre nå og i fremtiden ?
  13. Hei. Har fått tilbud om å kjøpe en svensk rolling block 1867 som er konvertert til centerfire. Det jeg lurer på er om den er reg pliktig eller ikke. Selger mener den ikke er det. Jeg er i tvil når jeg ser stemplingen. Noen med peiling?
×
×
  • Create New...