Jump to content

Gønners

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About Gønners

  • Birthday 04/01/1962

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gønners's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Gønners

    Sako 90

    Hei, er d noen som vet om flere modeller kommer i links?
  2. Gønners

    Sakoklubben

    Hei! Er det noen som vet om Sako kommer med M85 med den korteste låskassa (223,222, etc.) i links ?
  3. Hei! Er det noen som vet om denne kommer i Links?
  4. Hei Dere vet det kanskje, men vill allikevel nevne at man bør pusse grundig etter å ha skutt med 7,92 fra denne tida da ammoen har korrosive hetter... Mon tro om den kan tære ekstra mye på lyddempere også ?
  5. Gønners

    Jord-rotasjon

    Jeg har vage planer om å jakte (e)sel ved Nordpolen i nærmeste fremtid, men kan ikke, selv etter et kjapt Google-søk, finne noen referanser til denne corioliseffekten fra tidligere polfarere...så kanskje den er en smule overdrevet ved de breddegrader det her er tale om?
  6. Dette stevnet var utrolig artig, og velorganisert ! Kommer garantert tilbake neste år, håper flere tar turen da. Morten
  7. Dette mååå jeg bare stille på. Ikke langt unna heimen heller !
  8. Hei ! Om du ikke har gjort det allerede... Fjernet foringa i magasinet på en M70 i 300 win mag, det er nesten 20 år sida... borra ut sveisepunktene som fester foringa...og sveiste sammen magasinboksen i bakkant. Måtte justere matinga hos børsemaker da noen patroner hadde det med å sprette opp under litt forsiktig repetering, typisk nr. 2 i magasinet. Fiklete, med andre ord. oppnådde patronlengde på max 91mm og fikk litt mer krutt i 300'en.
  9. Hei ! Nå har de endelig fått stokkene til landet, håper å kunne sikre meg en på Villmarksmessa på Lillestrøm. Noen som vet når GRS skal lansere den nye Safari-stokken ??
  10. Snakket med GRS idag, den kommer i Januar 2013, sa dem .
  11. Hei, noen som vet om sako laget / lager rifler med den korte låskassa i links?
  12. Vurderte å frese ut løpskanalen på min R8 pro, men kjøpte ei 17mm pipe i 375 etter litt betenkningstid. Hørte fra forhandler at det bare var å frese ut løpskanalen for tjukkere løp...
  13. Hei, jeg kjenner meg veldig igjen i hvordan du måtte innse at du er links... Begynte selv å skyte links med luftgevær, siden ble det bare høyre-børser i maange år, før jeg prøvde ei links børse for et par år siden... Uvant, men riktig på samme måte. Siste høyrebørsa jeg solgte var en Winchester i, nettop, 7mm-08. Supert kaliber. Har kuler, hylser og ladeverktøy, om du trenger. Nå er jeg kjempefornøyd eier av en links Blaser R8 i div. Kaliber.
  14. Gønners

    Blaser R93- GRS

    Hei ! Jeg venter med lengsel på GRS R8 i links.. når kommer det for salg ? mvh Morten
×
×
  • Create New...